Εάν είσαι ποδοσφαιριστής Μάθε για το πρόγραμμα ADVANCE by SOCCERPROMO

2019-04-09 10:11

Το πρόγραμμα ADVANCE από την soccerpromo είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ενός ποδοσφαιριστή ερασιτέχνη ή επαγγελματία παρέχοντας όλη τη συμβουλευτική μέριμνα που χρειάζεται ένας αθλητής όπου κι αν βρίσκεται σε οποιαδήποτε χώρα μιας και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί καθώς όλο το πρόγραμμα είναι online. Καινοτόμες ιδέες και πρακτικές καθιστούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα μοναδικό και απόλυτα εξειδικευμένο μιας και στοχεύει ακριβώς στα κομμάτια που πρέπει να βελτιώσει ένας αθλητής.

 

Γίνεται στατική ανάλυση της τεχνικής σου και ατομική τακτική ανάλυση των θέσεων που αγωνίζεσαι. Κατόπιν επικοινωνείς με την soccerpromo με τον υπεύθυνο προπονητή που έχει αναλάβει τη δική σου συμβουλευτική μέριμνα και παίρνεις συμβουλές για διορθώσεις σχετικά με την απόδοσή σου και το πρόγραμμα των ασκήσεων που πρέπει να κάνεις για να βελτιωθείς.

Και όλα αυτά μέσω βίντεο και κειμένων πλήρως κατανοητά χωρίς να χρειάζεται να έχεις τη βοήθεια κάποιου άλλου. Επισης σου δίνεται πρόγραμμα διατροφής

σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σου. Συνεργάτες της soccerpromo μέσα στην αγωνιστική περίοδο θα έρθουν να σε δουν από κοντά να αγωνίζεσαι Και εσύ όμως έχεις τη δυνατότητα 12 φορές το χρόνο να έρθεις σε ένα από αθλητικά κέντρα της εταιρείας κατόπιν ραντεβού και να αξιολογηθεις πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους συνεργάτες μας .

Μέσα από το πρόγραμμα ADVANCE έχεις και τη δυνατότητα να μεταγραφείς και να προωθηθείς σε υψηλότερο επίπεδο μιας και είμαστε εταιρία που εκπροσωπούμε ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη. Και βέβαια μπαίνοντας κανείς στο πρόγραμμα ADVANCE αποκτά όλα τα προνόμια που μπορεί να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής Το ΑDVANCE δεν είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκει σήμερα. Αποτελεί ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα 6 χρόνων, προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Παίκτες ερασιτέχνες και επαγγελματίες δουλεύοντας πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελούν το δείγμα της επιτυχίας του προγράμματος Το πρόγραμμα είναι ετήσιο και υπογράφεται συμβόλαιο των παρεχόμενων υπηρεσιών 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς Από Ελλάδα 8758768358 Από όλο τον κόσμο 00491791299183