Δοκιμαστικά στην Beckumer sv στην Γερμανία και αξιολόγηση παικτών για την κεντρική Ευρώπη   2 - 6 Μάιου 2019 Η soccerpromo management διοργανώνει στην Γερμανία , στην ομάδα που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ, την Beckumer sv που αγωνίζεται στην κατηγορία  Westfalenliga 1,  δοκιμαστικά  δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που θα ξεχωρίσουν να  ενισχύσουν  το καλοκαίρι την ομάδα μας.  Ταυτόχρονα θα γίνει και αξιολόγηση παικτών για την Κεντρική Ευρώπη. 
Η soccerpromo έχει πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο του 2019 τέσσερις μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην ομάδα Beckumer sv.
Πρόκειται για τους

Διονύση Καλούδη


Αλέξανδρο Κούζα


Χρήστο Πεταλωτη


Δημήτρη Τρέκο.


Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη γερμανική φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο.
Στα δοκιμαστικά έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1995 έως το 2003.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος στα 20 άτομα. Η soccerpromo δύναται να μη δεχτεί τη συμμετοχή  κάποιου ενδιαφερόμενου για λόγους που κρίνει αυτή χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Σκοπός της Soccerpromo είναι να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε διαφορετική θέση.
Για τον λόγο αυτό ο περιορισμός των θέσεων είναι ακόμα μικρότερος (π.χ 2 τερματοφύλακες μόνο θα έχουν δικαίωμα )
Υπεύθυνος Σύνοδος και προπονητής θα είναι ο

Βασίλης Παμπορίδης.

διπλώματος προπονητή UEFA A. Επίσης είναι προπονητής Φυσικής Κατάστασης Πρόληψης Αντιμετώπισης & Αποκατάστασης τραυματισμών

 


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση στις 2/5  το πρωί από δύο διαφορετικά αεροδρόμια Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα
και αμέσως μετά φαγητό.
Στις 19.00' θα γίνει η πρώτη γνωριμία μεταξύ των συμμετεχόντων και της ομάδας. Θα ακολουθήσει και η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Την επόμενη μέρα  στις 3/5  πρωινό στις 8.30'
Στη συνέχεια προπόνηση 10.30' - 12.30'
Στη 1.30' μεσημεριανό
Στις 17.00' θα αναχωρήσουμε για το προπονητικό κέντρο της Bekumer sv  όπου θα δώσουμε φιλικό αγώνα με την ομάδα.
Στις 21.00' θα δειπνήσουμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μετά θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας.
Στις 4/5  πρωινό στις 8.30'  και στις 11:00'-12 30'  προπόνηση  στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου
Στης 13.30 γεύμα 
Στης 17.00 αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο της beckumer sc
Θα ακολουθήσει προπόνηση με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας .
Στης 21.00 δείπνο στις εγκαταστάσεις της ομάδας και αμέσως μετά αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας .
Στις 5/5 πρωινό στις 8.30' και περίπατος στην πόλη  Στις 13.00' γεύμα
και στις 17.00 αναχώρηση για τις εγκαταστάσεις της ομάδας Beckumer sv.
φιλικος  αγώνας. Στις 21.00' δείπνο στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Στις 6/5 αναχώρηση το πρωί για το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ με δύο προορισμούς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  

DJH - 500 Jugendherbergen in ganz Deutschland
 

Ένα ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, στη Γερμανία

Τι πρέπει να κάνει ένας Έλληνας που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα αναπτυξιακά ποδοσφαιρικά προγράμματα; Η χώρα μας δεν ενδείκνυται, ούτε από πλευράς υποδομών, ούτε (κυρίως) από πλευράς νοοτροπίας, η οποία είναι σχεδόν απαγορευτική, αλλεργική θα μπορούσε να πει κανείς σε νεαρούς Έλληνες. Η λύση είναι το εξωτερικό και η εταιρία Soccerpromo το έκανε πράξη, αναλαμβάνοντας το management μιας γερμανικής ομάδας!

Εδώ και λίγο καιρό η Beckum SV, ένας σύλλογος που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της Βεστφαλίας, πέρασε στον έλεγχο της ελληνικής εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως με την εκπαίδευση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Σ' αυτό το ιδιόμορφο ποδοσφαιρικό brain drain, οι Έλληνες ειδικοί στις μικρές ηλικίες, αποφασίζουν να εξωτερικεύσουν την ενέργειά τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους μακριά από τα σύνορα της χώρας μας.

Τι μπορεί, όμως, να πετύχει κανείς σε μια μικρή γερμανική ομάδα; Όποιος έχει τη συγκεκριμένη απορία, μπορεί κάλλιστα να ανατρέξει στο επίσημο site του συλλόγου και να ρίξει μια ματιά στις εγκαταστάσεις της. Το ιδιόκτητο γήπεδο 7.500 θέσεων, το προπονητικό κέντρο με τα τέσσερα βοηθητικά, οι ξενώνες, τα γραφεία και ασφαλώς ο ετήσιος προϋπολογισμός δημιουργούν... βέρτιγκο σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα της Football League, ίσως και σε κάποιες της Super League.

Η πόλη Μπέκουμ με τους 45.000 κατοίκους βρίσκεται 58 χιλιόμετρα βόρεια του Ντόρτμουντ και η τοπική Beckumer έχει υπεραιωνόβια ιστορία, με έτος ίδρυσης το 1912 και κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας το 1990.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σπύρος Μαραθωνίτης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Soccerpromo, «... οι διοικούντες την Beckum αναζητούσαν μια εταιρία ή έναν άνθρωπο για να ξανακάνουν την ομάδα μεγάλη», ενώ αναλύει το... σχέδιο δράσης του στη Γερμανία:

«Είχα πάντοτε την ιδέα να δημιουργήσω μία ομάδα που θα πρόκειται για ένα εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, στο οποίο θα έρχονται νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, θα εκπαιδεύονται σωστά μέσα από σοβαρές συνθήκες και σωστό προπονητικό πρόγραμμα, θα βοηθάνε την πρώτη ομάδα και από κει και πέρα θα τους ανοίγεται ο δρόμος για μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχουν οι συνθήκες στα γήπεδα και η φιλοσοφία γύρω από τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Που θα ζει ουσιαστικά μέσα από την ανάπτυξη των δικών της παικτών. Ακριβώς αυτό θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε στην Beckum».

Οι συνθήκες στη Γερμανία είναι ιδανικές στον συγκεκριμένο τομέα. Άλλωστε, πρόκειται για τη χώρα που τον 21ο αιώνα παρουσίασε το πληρέστερο αναπτυξιακό πρόγραμμα, όταν η γερμανική ομοσπονδία (DFB) αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα μετά τις διαδοχικές αποτυχίες του Μουντιάλ 1998 και του EURO 2000. Οι άνθρωποί της γύρισαν όλον τον πλανήτη και δεν άφησαν... πέτρα που να μην σήκωσαν, αναλύοντας κάθε πιθανή λεπτομέρεια που να αφορά σε αναπτυξιακές δραστηριότητες.

«Έχουμε ήδη πολύ καλές ακαδημίες στη Beckum και σίγουρα θα τις κάνουμε καλύτερες -συνέχισε ο Σπύρος Μαραθωνίτης- καθώς δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτό. Όταν θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις μία υγιή ομάδα, πρέπει πρώτα να κοιτάξεις τα τμήματα υποδομής, καθώς εκεί θα βάλεις τα θεμέλια. Για εμάς οι ακαδημίες δεν είναι απλά για να περνάνε καλά τα παιδιά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας με ζωτική σημασία για κάθε σύλλογο, ενώ παράλληλα έχει ξεχωριστή βαρύτητα για την τοπική κοινωνία».

Οι δεσμοί με την Ελλάδα δεν διακόπτονται. Αντιθέτως, παραμένουν στενοί και τα ραντάρ της Beckumer «σαρώνουν» ήδη την ελληνική αγορά. Ο πρώτος που άνοιξε το δρόμο είναι ο 19χρονος Χρήστος Πεταλωτής, μέχρι πρότινος αρχηγός της Κ20 της Ξάνθης, που το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με ό,τι καλύτερο υπάρχει από το εξωτερικό σε ηλικίες από 16 ετών και άνω (σ.σ. το όριο για πραγματοποίηση διεθνών μεταγραφών). Αναζητούμε πάντα τους καλύτερους και είναι ευτύχημα το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται κοντά σε χώρες όπως η Ολλανδία και το Βέλγιο, όπου υπάρχει δεξαμενή ταλέντων» είπε ο Σπ. Μαραθωνίτης, ο οποίος μίλησε επίσης για τον βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη Γερμανία:

«Αυτό είναι πάρα πολύ σχετικό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ξέρετε, παίζουν και οι Γερμανοί ποδόσφαιρο και μάλιστα πάρα πολύ καλά! Οπότε, για να παίξεις σε μία γερμανική ομάδα, πρέπει να είσαι καλύτερος από έναν Γερμανό, αλλιώς για ποιο λόγο να σε αποκτήσουν; Αλλά νομίζω πως το βασικότερο για έναν Έλληνα παίκτη είναι να αλλάξει αρκετά τον τρόπο ζωής του, τον τρόπο που σκέφτεται το ποδόσφαιρο, τη διασκέδασή του. Εμείς θέλουμε παίκτες που να είναι επικεντρωμένοι στο να φτάσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Εμείς πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως πιστεύουμε και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σε κάποιους που θα θεωρήσουμε ότι μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Γερμανία, θα το κάνουμε».

πηγη  www.amna.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποστείλατε email με ονοματεπώνυμο, περιοχή & τηλέφωνο και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

soccerpromonet@yahoo.gr

από σταθερά & κινητά

875 876 83 58

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ 

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO 

προσοχή  !!

( δεν είναι  συμμετοχή  σε camp δεν είναι  αθλητικός  τουρισμός  είναι  το μόνο  πρόγραμμα  που κάθε  χρονιά  μεταγραφή   ποδοσφαιριστές  στην κεντρική  Ευρώπη  )

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO 

H πολυετή εμπειρία μας  και η επιτυχία μας όλα αυτά τα χρόνια  και η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας  εχουν ως αποτελεσμα καθε χρονο αρκετη νεαροι ποδοσφαιριστες  μεσω της αξιολόγησης στην ολλανδια να καταφέρνουν να ενταχθούν σε  συλλογους της Ολλανδίας, και όχι μόνο,  για αυτον τον λογο αλλωστε H SOCCERPROMO MANAGEMENT   Είναι το συνώνυμο της επιτυχίας  

ΜΕΧΡΙ 4 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358

(Δεν πρόκειται για camp με συμμετοχή και άλλων αθλητών Ούτε για μια συλλογή εμπειριών Αφορά μόνο αθλητές που έχουν σκοπό να μεταγραφούν σε ομάδα εκτός των συνόρων τους).

η αξιολόγηση μας   αφορά όλη την κεντρικη ευρωπη παίκτες  μας πού έχουν μεταγραφή στην Ευρώπη  εχουν περάσει από αυτήν την αξιολόγηση

Οι Προϋποθέσεις για την  αξιολόγηση στην ολλανδια   ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν απο Ολλανδούς προπονητές στην Ολλανδία  Να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με απώτερο σκοπό τη μεταγραφή τους σε έναν σύλλογο της κεντρικής Ευρώπης
 

Ανακοίνωση  Για ακαδημίες  - Και γραφεία  Manager

Αξιολόγηση  - δοκιμαστικά στην Ολλανδία  για Ποδοσφαιριστές

Στην soccerpromo Δημιουργήσαμε τώρα μια νέα υπηρεσία  Που αφορά ακαδημίες ποδοσφαίρου  Η Γραφεία manager  . Διοργανώνοντας αποκλειστικά πακέτα Για τους ποδοσφαιριστές τους Ηλικία Από 15 έως 21 Χρονών  Για αξιολόγηση  Και δοκιμαστικά στην Ολλανδία *
Στις ημερομηνίες που ακριβώς θέλουν Αποκλειστικά μόνο για αυτούς .
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 4 αθλητές  .
Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν απο Ολλανδούς προπονητές στην Ολλανδία  Να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με απώτερο σκοπό τη μεταγραφή τους σε έναν σύλλογο της κεντρικής Ευρώπης
(Δεν πρόκειται για camp με συμμετοχή και άλλων αθλητών Ούτε για μια συλλογή εμπειριών Αφορά μόνο αθλητές που έχουν σκοπό να μεταγραφούν σε ομάδα εκτός των συνόρων τους).
Η πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας  Καθώς και οι μεγάλες μας επιτυχίες μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος  που πολλοί  αθλητές κατάφεραν να κάνουν μεταγραφές σε ομάδες του εξωτερικού αποτελούν εγγύηση  Αποτελεσματικότητας του προγράμματος μας
Μία επίσκεψη στο site μας  www.soccerpromo-management.com/netherlands-football-travel-by-soccerpromo/ Θα σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερες πληροφορίες  Σχετικά με το πρόγραμμα μας Καθώς και για τους παίκτες μας  που Κατάφεραν να κάνουν το επόμενο βήμα.
Όπως επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο  875 876 8358 ( Μόνο από Ελλάδα)
Για Κύπρο ( soccerpromonet@yahoo.gr)
Και ένας συνεργάτης μας μπορεί να λύσει όλες τις απορίες σας
*(Η αξιολόγηση στην Ολλανδία αφορά Όλες τις χώρες κεντρικής Ευρώπης)

 

Embassy of the Netherlands in Greece

The Embassy’s mini-series ‘Everyday relations between the Netherlands and Greece’

In today´s video, Greek soccer scout Spyros Marathonitis speaks about how he cooperates with the Dutch soccer clubs. Spyros selects Greek talents and sends them to the Netherlands where they receive training from professional clubs while being watched by Dutch talent scouts.

Watch the video to learn why Spyros enjoys cooperating with the Dutch so much.

 

Γιατί το αποτέλεσμα μετράει για εμάς στην soccerpromo management
Ο Mike Kola ήταν ο πρώτος Κύπριος νεαρός ποδοσφαιριστής που πρίν 3 χρόνια εμπιστεύτηκε και εντάχθηκε στο πρόγραμμα https://www.soccerpromo-management.com/programme-of-player…/ της εταιρείας μας και δούλεψε και δουλεύει σκληρά με έναν στόχο την επιτυχία τα αυστηρά κριτήρια για να ενταχθεί κάποιος στα προγράμματά μας η τεχνογνωσία μας και η αποτελεσματικότητά μας καθιστούν τα προγράμματά μας μοναδικά
Ο Mike Ko...la γεννημένος το 2001 είναι για δεύτερη χρονιά ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ολλανδία
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί τελικά Τα μοναδικά πράγματα τα κάνουμε μαζί 

Ένα Χανιωτάκι  Νεαρός τερματοφύλακας δοκιμάστηκε στην Ολλανδία!

 

 

Έχει ηλικία μόλις 17 ετών! Είναι «φύλακας – άγγελος» της Κ-17 του Πλατανιά! Έχουν ενδιαφερθεί ήδη γι’ αυτόν ομάδες της Super League, όπως ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ολυμπιακός! Τώρα όμως… η χάρη του έφτασε μέχρι την Ολλανδία και τις εγκαταστάσεις του Άγιαξ!

Πρόκειται για τον Σήφη Γεωργιλαδάκη, γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών Νέας Κυδωνίας – AEEK ΣΥΝΚΑ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στην Κ-17 της ΠΑΕ Πλατανιάς και βρέθηκε στην Ολλανδία για δοκιμαστικά από το γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών SoccerPromo Management, που πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε και στα Χανιά με καμπ αξιολόγησης.

Ο νεαρός πορτιέρο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης που θα δείξουν για το αν ο Σήφης θα γίνει… κάτοικος Ολλανδίας!!!


 
 
 

 

 

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Μιχαϊλίδης έτοιμος να αλλάξει τρίτη ποδοσφαιρική χώρα

2018-03-11 09:00
Ο νεαρός  τερματοφύλακας   Δημήτρης  Μιχαϊλίδης , γεννημένος το 2002 με ύψος 1,78 έχει προλάβει να παίξει ποδόσφαιρο σε δύο διαφορετικές χώρες ξεκινώντας το 2012 από το ΑΠΟΕΛ της Κύπρου . 
Το 2013 μετακομιζοντας στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Βορείου Ελλάδος τους Μπεμπηδες Θεσσαλονίκης.Το
2017 έλαβε μέρος στην αξιολόγηση της Soccerpromo στην Ολλανδία με πολλή μεγάλη επιτυχία. Μία μεγάλη ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να αλλάξει τρίτη ποδοσφαιρική χώρα μετακομιζοντας αυτή τη φορά στην Ολλανδία.
Ο Δημήτρης  Μιχαϊλίδης μας μίλησε  για  την νέα του πρόκληση
 
Τι είναι για εσένα η θέση του τερματοφυλακα ?
Είναι η πιο επιτελική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο τερματοφύλακας είναι μόνος του, ενώ πρέπει να εποπτεύει και να κατευθύνει όλη την ομάδα με απόλυτη συγκέντρωση.
 
Πόσες Προπονήσεις κάνεις την εβδομάδα?
Κανω δυο φορές προπόνηση με ολη την ομαδα, δυο ατομικές προπονήσεις τερματοφυλάκων και μια μερα γυμναστήριο.
 
Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα που παίζεις από πλευράς ανταγωνισμού?
Το επιπεδο ειναι μέτριο, λιγες ομαδες είναι ανταγωνιστικές και βρισκονται στο ίδιο επίπεδο με εμάς,όπως ο Παοκ, ο Αρης και ο Ολυμπιακος.
 
Στο ερώτημα σχολείο ή ποδόσφαιρο τι απαντάς ?
Μεχρι αυτη την ηλικια προσπαθω να συνδυασω και τα δυο γιατι πιστευω οτι ενας σωστος αθλητης πρεπει να γυμναζει και το σωμα και το μυαλο του. Δεν ξερω βεβαια ποιες ειναι οι απαιτησεις σε ενα αλλο επιπεδο απο αυτο που βρισκομαι. Οταν σταματησω να παιζω ποδοσφαιρο θελω να το υπηρετησω και απο αλλο ποστο γι'αυτο και θελω να σπουδασω.
 
Το 2017 συμμετείχες στην αξιολόγηση της Soccerpromo management στην Ολλανδία. Μίλησέ μας λίγο για αυτήν την εμπειρία σου.
Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια για εμενα. Ευχαριστω την Soccerpromo και ιδιαιτερα τον μανατζερ μου  κυριο Σπύρο Μαραθωνίτη γιατι μου εδωσαν την  να δοκιμασω τις δυναμεις μου και να καταλαβω αν μπορω να ανταποκριθω στις απαιτησεις μιας χωρας οπως η Ολλανδια οπου το επιπεδο του ποδοσφαιδου ειναι πολυ υψηλο.
 
Το καλοκαίρι σου αυτό είναι το τελευταίο σου στην Ελλαδα πόσο έτοιμος νιώθεις ?
Εχω προετοιμαστει για αυτο μια ολοκληρη χρονια. Ειναι μια μοναδικη ευκαιρια και θα προσπαθησω να την αξιοποιησω με τον καλύτερο τρόπο.Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/news/o-nearos-termatofylakas-dimitris-michailidis-etoimos-na-allaxei-triti-podosfairiki-chora/

Στην Ολλανδική Ντεν Χάαγκ του Ρίτσαρντ Κνόπερ δοκιμάζεται ο Πάππας του Άρη (photo)

pappas_knopper
 

Το όνειρο της Ευρώπης κυνηγάει ποδοσφαιριστής του Άρη… Ο νεαρός υψηλόσωμος σέντερ φορ του Άρη (γεννημένος το 2001) Γιώργος Πάππας έχει επιλεχθεί και δοκιμάζεται από αντίστοιχο (Κ17) τμήμα της Oλλανδικής Ado Den Haag στη Χάγη. 

Είναι το δεύτερο ταξίδι του νεαρού στην Ολλανδία αφού προηγήθηκε μια αξιολόγησή του μέσω της εταιρείας που τον εκπροσωπεί Soccer Promo και του μάνατζερ του Σπύρου Μαραθωνίτη.

Όπως ενημέρωσε το σάιτ του ατζέντη: «Στην πρώτη του προπόνηση με την Ado Den Haag ο Γιώργος έμεινε ενθουσιασμένος με τις εγκαταστάσεις, την προπόνηση,την φιλική συμπεριφορά των συμπαικτών του καθώς και με την υποδοχή που του επιφύλαξαν.  Την δεύτερη μέρα ακολουθεί διπλή προπόνηση μεσημέρι και απόγευμα με ενδιάμεσο γεύμα της ομάδας.  Τον παίκτη συνοδεύει η οικογένειά του καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας Soccer Promo η οποία εκπροσωπεί ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στην Κ17 της Ολλανδικής ομάδας είναι ο Ρίτσαρντ Κνόπερ, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα Άρη την περίοδο 2002-03.

 

Μιχαήλ Κόλα ο μοναδικός Kύπριος που αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα

2018-02-06 08:18
Αυτός είναι ο μοναδικός Kύπριος που αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα
Ονομάζεται Μιχαήλ Κόλα και είναι γεννημένος το 2001 στην  Λευκωσία της Κύπρου
Ζητήσαμε από τον νεαρό Μιχαήλ να μας πει τις εντυπώσεις του από την πρώτη του χρονιά στην Ολλανδία
 
 
Είσαι ο μοναδικός κύπριος που αγωνίζεται σε ολόκληρο το ολλανδικό πρωτάθλημα πως αισθάνεσαι για αυτό
 
Αισθάνομαι πραγματικά πολύ όμορφα Που έχω καταφέρει από ένα μικρό νησί σαν την Κύπρο να αγωνίζομαι σε ένα ολλανδικό σύλλογο Ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι θα είμαι ο μοναδικός κύπριος στο ολλανδικό πρωτάθλημα Εύχομαι ομως σύντομα να ακολουθήσουν και άλλοι
 
Θέλεις να μας πεις λίγο πώς βρέθηκες στην Ολλανδία
 
Πάντα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό Συνεργάστηκα με την εταιρεία soccerpromo Και με τον μάνατζέρ μου Σπύρο Μαραθωνιτη  και  προετοιμάστηκα μαζί τους
Και μόλις αποφασίσαμε από κοινού ότι ήμουν έτοιμος Συμμετείχα στην αξιολόγηση που κάνει η εταιρεία στην Ολλανδία  Από αυτή την αξιολόγηση είχα τρεις προτάσεις  Και τον Αύγουστο ξανά ταξίδεψα στην Ολλανδία για να κάνω δοκιμαστικά μου σε συνεργασία με τον κύριο Σπύρο
Αποφασίσαμε από κοινού ποια ομάδα θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εμένα είναι για το ξεκίνημα μου σε αυτή τη χώρα Κάπως ετσι βρέθηκα στο Άμστερνταμ Και τώρα αγωνίζομαι με τα χρώματα της A.V.V. SWIFT
 
Ποιες διαφορές βλέπεις από το κυπριακό και το ολλανδικό ποδόσφαιρο
 
Οι διαφορές είναι σίγουρα ειναι πολύ μεγάλες βλέπεις οι ολλανδοί έχουν πάρα πολύ καλές εγκαταστάσεις και σίγουρα άλλη φιλοσοφία Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ γρήγορο και τεχνικό Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός .
 
Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο παιδί σαν και σένα είναι 17 χρονών να είσαι μακριά από τη χώρα σου
 
Σίγουρα αυτό είναι πολύ δύσκολο κομμάτι Όμως πιστεύω εάν θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο
Πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι όλο αυτό 
 
Πόσα γκολ έχεις βάλει μέχρι σήμερα και πως αισθάνθηκες στο πρώτο σου γκολ στην Ολλανδία
 
Μέχρι σήμερα έχω καταφέρει να σκοράρο 12 φορές 
Όταν έβαλα το πρώτο μου γκολ αισθάνθηκα μεγάλη ικανοποίηση και τονώθηκε πολύ ψυχολογία μου ημουν σίγουρος ότι θα ακολουθούσαν και άλλα  .
 
Θέλω να μου περιγράψεις πως είναι μια καθημερινή σου μέρα Ολλανδία
 
Το πρωί πηγαίνω σχολείο το μεσημέρι επιστρέφω σπίτι για φαγητό και το απόγευμα πηγαίνω στην προπόνηση κάποιες μέρες πηγαίνω και γυμναστήριο Σίγουρα οι μέρες μου είναι γεμάτες δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο
 
Ποια είναι τα σχέδιά σου για την επόμενη χρονιά 
 
Εγώ προσωπικά κοιτάω κάθε μέρα να Βελτιώνομαι να γίνομαι καλύτερος Και από κει και πέρα μαζί με τον μάνατζέρ μου θα δούμε το καλοκαίρι τι άλλο μπορούμε να κάνουμε
Θέλω να προσπαθήσω  όσο πιο ψηλά μπορώ
 
Μία τελευταία ερώτηση τι  Θα ήθελες να πεις στα νεαρά παιδιά που διαβάζουν τώρα τη συνέντευξη σου
 
Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως κάνοντας μόνο όνειρα δεν μπορείς να γίνεις ποδοσφαιριστής ούτε να πετύχεις τους στόχους σου Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά
Οργανωμένα και να έχεις διπλά σου άνθρωπους με γνώσεις να σε στηρίζουν
να σε  συμβουλεύουν  Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότηταΔιαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/news/michail-kola-o-monadikos-kyprios-poy-agonizetai-sto-ollandiko-protathlima/

SOCCERPROMO MANAGEMENT   -Dutch Football/Living in Netherland 

General Manager: Spyros Marathoniths

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ/ΛΕΞΕΙΣ 

Γεια Hallo 

Το όνομά μου είναι spyros  Mijn naam is spyros

Πώς σε λένε; Wat is uw naam? 

Πώς είσαι; Hoe gaat het? 

Είμαι καλά Het gaat goed

Αντίο Tot ziens 

Ευχαριστώ Dank u

Παρακαλώ Alsjeblief 

Από πού είσαι; Waar komt u vandaan?

 Είμαι από τη Ελλάδα Ik kom uit Griekenland 

Συγνώμη! Sorry!

Παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε; Kunt u me helpen alsjeblief?

Συγνώμη Excuseer me

  Μπορώ  να σας  βοηθήσω; Kan ik u helpen?

ΜΗΔΈΝ ΈΩΣ ΕΝΝΈΑ / NUL TOT NEGEN 

μηδέν nul  ένα een  δύο twee  τρία   drie τέσσερα   vier πέντε vijf  έξι zes  επτά zeven  οκτώ acht  εννέα negen  

ΔΈΚΑ ΜΈΧΡΙ ΔΕΚΑΕΝΝΈΑ / TIEN TOT NEGENTIEN 

 Δέκα tien  Έντεκα elf  Δώδεκα twaalf  Δεκατρία dertien  Δεκατέσσερα veertien  Δεκαπέντε vijftien  Δεκαέξι zestien  Δεκαεπτά zeventien  Δεκαοκτώ achttien  Δεκαεννέα negentien  ΕΊΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΆΝΩ / TWINTIG EN HOGER

 Είκοσι twintig  eenentwintig Τριάντα  dertig Σαράντα  veertig Πενήντα  vijftig   Εξήντα zestig  

 Εβδομήντα zeventig   Ογδόντα tachtig   Ενενήντα negentig 

 Εκατό honderd  Χίλια duizend   Ένα εκατομμύριο miljoen

ΧΡΏΜΑΤΑ / KLEUREN

 το χρώμα de kleur  σκούρο donker  ανοικτό licht  μαύρο zwart  μπλε blauw  καφέ bruin

 γκρι grijs  πράσινο groen  πορτοκαλί oranje  κόκκινο rood  κίτρινο geel λευκό wit  πορφυρό paars  

ΟΙ ΜΉΝΕΣ / DE MAANDEN 

Ιανουάριος januari  Φεβρουάριος februari  Μάρτιος maart  Απρίλιος april  Μάιος mei Ιούνιος  juni

Ιούλιος juli  Αύγουστος augustus  Σεπτέμβριος september Οκτώβριος oktober  Νοέμβριος november   

 Δεκέμβριος  december  ΜΈΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΆΔΑΣ / DE DAGEN VAN DE WEEK

 Δευτέρα maandag  Τρίτη dinsdag  Τετάρτη woensdag  Πέμπτη donderdag  Παρασκευή vrijdag  Σάββατο zaterdag  Κυριακή zondag

Μιλάνε οι πρωταγωνιστές Για την αξιολόγηση στην Ολλανδία Από την Soccerpromo management

δειτε τα βιντεο !

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58

Participation Form

Please fill in the following information:

                                                           

ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΆΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ TAC 90 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ

2016-08-29 08:56

Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η TAC 90 για το κύπελλο Ολλανδίας,νικώντας την πρώτη ομάδα του ομίλου WateringseVeld/GONA με 3-1 και πήρε την πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.Ο έλληνας Γιάννης Ζουμπούλης αγωνιζόμενος για 90' σαν κεντρικός αμυντικός έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στην Ολλανδία νε τα χρώματα της TAC90 και στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Παρακάτω δείτε πως υποδέχτηκαν τα ολλανδικά Μ.Μ.Ε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία.

giannis zoympoylis TAC 90
 

Beker Groep 1 poule 28/29: TAC’90 ten koste van Forum Sport naar volgende bekerronde

NieuwsWedstrijdverslagen 

In poule 28 speelde Wilhelmus gelijk bij Olympia in Gouda en in poule 29 plaatste dankzij een 3-1 overwinning op Wateringse Veld/GONA TAC’90 zich voor de knock-outfase van het bekertoernooi. De zege van TAC’90 betekende het einde van het bekertoernooi voor Forum Sport, dat naar een derde plaats werd verwezen.

 

GIANNIS ZOUMPOULISΔιαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/news/prokrisi-stin-epomeni-fasi-toy-kypelloy-ollandias-gia-tin-tac-90-spoydaia-emfanisi-gia-ton-g-zoympoyli/

Φωτογκαλερί: NETHERLANDS FOOTBALL

Προϊόντα: 1 - 16 από 151
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>