SOCCERPROMO MANAGEMENT

Οι υπηρεσίες του Call Center της SOCCERPOMO αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αμφίδρομη επικοινωνία 

Σχετικά με εμάς

παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής & υποστήριξης για αθλητές -  ομάδες - συλλόγους και η προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων τους.

H Soccer promo ασχολείται με το αθλητικό management σε αθλητές και σε ομάδες ποδοσφαίρου.  Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα συνεργαζόμενα μέλη μας.  Με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και προβολή αθλητών και σωματείων.  Ο χαρακτήρας μας είναι συμβουλευτικός και παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα σωματείο ή ένας ποδοσφαιριστής για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αναδειχθεί.  H ομάδα της Soccer promo βρίσκεται πάντα κοντά στα μέλη της ώστε να δίνει λύσεις.  Οι καινοτόμες ιδέες και ο σύγχρονος τρόπος προσέγγισης είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε αναζητώντας πάντα τον καλύτερο τρόπο ώστε να αξιοποιήσουμε στα μέγιστα τις δυνατότες του κάθε αθλητή ή σωματείου.

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY

GREECE - NETHERLANDS - BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553

SOCCERPROMO

Soccer Promo deals with football management from academies to professional athletes. Provides promotion / athlete representation, organizing events of football interest, CAMP / Tournaments, seminars and pilot trainers.
Always looking for good partners (companies or agencies) involved in football, athletes, coaches and teams to create together a large group of associates for success.
If you think we can work

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY

GREECE - NETHERLANDS - BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553

together please contact us. SOCCERPROMONET@YAHOO.GR

 

 

H Soccer Promo ασχολείται με το football management από ακαδημίες έως επαγγελματίες αθλητές.  Παρέχει υπηρεσίες ανάδειξης αθλητών, διοργανώνει events ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, CAMP/Τουρνουά, δοκιμαστικά & σεμινάρια προπονητών.
Αναζητούμε πάντα καλούς συνεργάτες (εταιρείες ή γραφεία) που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αθλητές, προπονητές & ομάδες ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μιά μεγάλη ομάδα συνεργατών με στόχο την επιτυχία.
Αν πιστεύετε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY

GREECE - NETHERLANDS - BULGARIA
VAT 203720553

Τεχνικος διευθυντης

Σπυρος Μαραθωνιτης 

επίσημος εκπρόσωπος στην Κρητη

Αγγελάκης Βαγγέλης

Σκάουτερ  

Χρηστος Λαμπρουσης

Κωνσταντίνος  Κατσαμαγκας

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΣ  Διατροφολογος  

 Γιάννης Τόκας 

επίσημος εκπρόσωπος στο κιλκις

Βασίλης Παμπορίδης

Συνεργατης Ηγουμενιτσα

Κωνσταντινος Κολιουσης

Νομικός Σύμβουλος

Αννα  Κυπριανου 

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Sports Bay επίσημος σπόνσορας Της soccerpromo management

                                      

Η soccerpromo management καλωσορίζει την εταιρεία αθλητικών ειδών sports bay που από σήμερα είναι ο επίσημος σπόνσορας της εταιρείας μας και θα ντύνει όλο το επιτελείο της soccerpromo με τα επώνυμα ιταλικά ρούχα Zeus

 
Λίγα λόγια για την εταιρεία Sports Bay

Ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον χώρο των αθλητικών ειδών (ενδύματα - υποδήματα – αξεσουάρ - εξοπλισμός). Η εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Zeus Sport Ιταλικής προέλευσης με εμπορεύματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, volley, στίβος, κολύμβηση, rugby, baseball, handball κλπ, και η Body Count με ενδύματα γυμναστηρίου, fitness και ελευθέρου χρόνου. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε εμπορεύματα με την καλύτερη ποιότητα, σε συνδυασμό με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, και να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή με ταχύτατο service , πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην κρίση που διέρχεται η αγορά.

 

Επισκεφθείτε το site της εταιρείας Sports Bay για να μπορέσετε να δείτε την τεράστια συλλογή αθλητικών ρούχων και βρείτε αυτό που θέλετε για την ομάδα σας

sportsbay.gr/h-etaireia-mas/

 

 

Γίνε κι εσύ Πιστοποιημένος Επαγγελματίας  στο  ποδόσφαιρο  

Γίνε Συνεργάτης της πιο αναπτυσσόμενης  εταιρεία  στο  ποδοσφαιρο  SOCCERPROMO

Ήρθε η ώρα να κάνεις την σωστή επιχειρηματική κίνηση

Η Soccer Promo ζητά - συνεργάτες σ'ολη την Ελλάδα που θέλουν να εργαστούν σαν Αντιπρόσωποι & εκπρόσωποι

 - Συνεργάτες  ποδοσφαιριστών κάτω από την ομπρέλα της  SoccerPromo Management

Παροχές:

 • Εκπαίδευση  Manager   Football 
 • Εκπαίδευση προπονητών και καθοδήγηση προπόνησης
 • Εκπαίδευση  για την αξιολογηση παικτών
 • Πιστοποίηση συνεργάτη της Soccer Promo
 • Πιστοποίηση  αδειοδοτηση  νομίμου εκπροσώπησης  Fifa Agent
 • Διαφήμιση από το site της εταιρείας Soccer Promo
 • Ευρεση πελατών από την εταιρεία Soccer Promo
 • Πληρωμές & τιμολόγια μέσω της εταιρείας Soccer Promo
 • Aξιολόγηση & αξιοποίηση-προώθηση των αθλητών μέσω της Soccer Promo
 • Συμβουλευτική μέριμνα
 • Σύμβαση επίσημης συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με την εταιρεία Soccer Promo

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποστείλατε email με ονοματεπώνυμο, περιοχή & τηλέφωνο και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

soccerpromonet@yahoo.gr

από σταθερά & κινητά

875 876 83 58

Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)

MEDIATEL γραμμή παραπόνων  214-21480

 

SPORTS SUPPLEMENTS OF ATHLETES  by soccerpromo

Working with high level athletes leaves us no other option but give them the only best and the most effective products an athlete can find.

All our athletes use our supplements and give us very important information and feedback so we can become better and better every day.

We are committed to give them all the support they need so we can

Our mission is to create a new generation of cutting edge, sports performance enhancing supplements, never before seen in the world market. Using only the best pharmaceutical grade ingredients and the highest available active herb extracts in the world, our products set the standard above all competition.
Our innovative and highly advanced formulas were created after extensive research, conducted by the Sport Biochemistry Consultant Company, with the cooperation of over 800 top-level athletes in several Strength & Conditioning Sports
MADE IN GERMANY
e-mail   soccerpromonet@yahoo.grΔιαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/sympliromata-diatrofis-athliton/

Embassy of the Netherlands in Greece

The Embassy’s mini-series ‘Everyday relations between the Netherlands and Greece’

In today´s video, Greek soccer scout Spyros Marathonitis speaks about how he cooperates with the Dutch soccer clubs. Spyros selects Greek talents and sends them to the Netherlands where they receive training from professional clubs while being watched by Dutch talent scouts.

Watch the video to learn why Spyros enjoys cooperating with the Dutch so much.

CONTACT Information

Please fill in the following information

official partners network90 by Luís Figo

ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Τί είναι η Soccer Promo ;

2012-03-04 09:29
H Soccer Promo είναι μιά Διεθνή Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών με ΑΦΜ 203720553 εναρμονισμένη με τους κανονισμούς της FIFA με δικαίωμα παροχής υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο που σκοπό έχει να φέρει σε επαφή ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σε διάφορες θέσεις π.χ. αθλητές, προπονητές, παράγοντες,...

Πώς γίνεται κάποιος συνεργάτης της Soccer Promo ;

2012-03-04 09:34
Για να γίνει κάποιος μέλος της πλατφόρμας Soccer Promo θα πρέπει να είναι ειλικρινής, συνεργάσιμος,φιλόδοξος, εργατικός και να έχει εμπειρία στον τομέα του.  Στις περιπτώσεις των προπονητών και των μάνατζερ θα πρέπει να κατέχουν και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Αν έχετε λοιπόν τα...

Γιατί να γίνω μέλος της πλατφόρμας Soccer Promo;

2012-03-04 09:43
Yπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνετε μέλος της πλατφόρμας Soccer Promo.  Ο σημαντικότερος είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή και συνεργασία με μιά μεγάλη ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, εξειδικευμένων στο χώρο τους, αξιόπιστων και αξιόλογων συνεργατών στην...

Ποιές είναι οι δεσμεύσεις μου όντας μέλος της Soccer Promo ;

2012-03-04 09:50
Οι συνεργάτες της Soccer Promo δεν έχουν δεσμεύσεις αποκλειστικότητας με την πλατφόρμα. Λειτουργούν σαν αυτόνομα κομμάτια και μπορούν να συνεργαστούν με όποιον αυτοί κρίνουν.

Είμαι εταιρεία διοργάνωσης ποδοσφαιρικών event (CAMP, τoυρνουά, σεμινάρια κλπ) - πού με βοηθάει η συνεργασία με την πλατφόρμα Soccer Promo; ;

2012-03-04 09:55
H Soccer Promo αναλαμβάνει να προωθήσει τις εκδηλώσεις σας στους κατάλληλα ενδιαφερόμενους και στα ΜΜΕ ώστε να βοηθήσει στην μεγαλύτερη επιτυχία της εκδήλωσης που διοργανώνετε.

Είμαι ποδοσφαιριστής, πού με βοηθάει η πλατφόρμα Soccer Promo ;

2012-03-04 09:59
H Soccer Promo παρέχει στους αθλητές ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μέσα από τα συνεργαζόμενα μέλη της με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητών.

Ποιός ο ρόλος της εταιρείας Soccer Promo στις οικονομικές συναλλαγές ;

2012-03-04 10:02
H Soccer Promo υποχρεούται να εκδίδει θεωρημένες αποδείξεις ή τιμολόγια για οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία.