τροφεία εκπαίδευσης ποδοσφαιριστών

soccerpromo management 

Η soccerpromo management παρέχει υπηρεσίες  σε ομάδες  σχετικά με τις διαδικασίες  για διεκδίκηση  τροφεία ποδοσφαιριστών (  αποζημιώσεων )  σε όλο τον κόσμο μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών  αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται  καθώς και τη συμβουλευτική μέριμνα  για την διαχείριση και την ομαλή λειτουργία σχετικά με τα τροφεία των ποδοσφαιριστών  σε απόλυτη εναρμόνιση με τους κανονισμούς της FIFA

Η soccerpromo management παρέχει υπηρεσίες  σε Ποδοσφαιριστές  ερασιτέχνες και επαγγελματίες  για την επίλυση οικονομικών διαφορών   με συλλόγους και  προς τρίτους

 καθώς και βρίσκει λύσεις σχετικά με δελτία μεταγραφές  παικτών από όλο τον κόσμο

 μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας 

    
Address: FIFA-Strasse 20, Zurich, Switzerland
original licensed for fifa

 Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε   για ποδοσφαιρικούς συλλόγους ερασιτεχνικούς  επαγγελματικούς

τροφεία ποδοσφαιριστών  για ποδοσφαιρικούς συλλόγους και αποζημιώσεις από συλλόγους.

Ρυθμίσεις για  τροφεία

Νομική υποστήριξη  και συμβουλευτική μέριμνα  για  τροφεία  ποδοσφαιριστών

Συμβουλευτική μέριμνα για ομάδες για θέματα  αποζημιώσεων και δικαιωμάτων που απορρέουν  από μία πιθανή μεταγραφή παίκτη Ακαδημίας

Γραμματειακή και νομική υποστήριξη  ποδοσφαιρικών συλλόγων για θέματα που αφορούν  τροφεία ποδοσφαιριστών και μεταγραφές .

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε για ποδοσφαιριστές

 

Επαγγελματίες 

Λύσεις συμβολαίων 

 οικονομικές ρυθμίσεις 

διεκδικήσεις οικονομικών συμφωνιών 

συμβουλευτική μέριμνα και καθοδήγηση 

 

 Ερασιτέχνες  

 συμβουλευτική μέριμνα 

Επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με μεταγραφή

 

Το Συμβούλιο της Ευρώπης υποστηρίζει τη FIFA στις αλλαγές που προωθεί στον τομέα των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο. Στάθηκε, δε, κυρίως στην «Τράπεζα Μεταγραφών». Αυτή η διαχειριστική εταιρία σύντομα θα λειτουργήσει υπό την ομπρέλα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με έδρα την Ολλανδία ώστε να εξασφαλίζει μεγαλύτερη διαφάνεια στις συναλλαγές μεταξύ των συλλόγων στις αγοραπωλησίες ή στους δανεισμούς παικτών, αλλά κυρίως για να εγγυηθεί πως οι ομάδες που «καλλιέργησαν» τους ποδοσφαιριστές από ηλικία 12 ως 23 ετών θα λάβουν τα «τροφεία» ή αλλιώς τα δικαιώματα εκπαίδευσης.

Τα «τροφεία», λοιπόν, είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πυραμίδας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κυρίως του ευρωπαϊκού. Σύμφωνα με τις αναφορές της FIFA, προ πανδημίας και από το 2015 τα ποσά γι' αυτή τη μορφή αλληλεγγύης προς τις μικρότερες ομάδες ξεπερνούν ετησίως τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Το 2019 ήταν περί τα 360 εκατομμύρια. Ενας από τους παράγοντες της FIFA, ο Εμίλιο Γκαρθία Σιλβέρο, χρησιμοποιεί δύο παραδείγματα: «το 2018 οι μικρές ομάδες και οι ακαδημίες έπρεπε να λάβουν 340 εκατομμύρια και πήραν μετά βίας 67. Το 2019 οι ομάδες έδωσαν 537 εκατομμύρια σε προμήθειες στους ατζέντηδες, αλλά μόλις 62 εκατομμύρια στις ομάδες που βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν εκεί που είναι τώρα». Είναι γνωστή η περίπτωση της Τούμπιζε, ομάδας όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ο Βέλγος σταρ Εντέν Αζάρ. Το 2019 πήγε από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης για 160 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους. Μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν είχε λάβει την πληρωμή αλληλεγγύης.

Μέσα αυτής της «Τράπεζας Μεταγραφών», η FIFA θα απλοποιήσει τον υπολογισμό των τροφείων που είναι ένα από τα σημαντικά εμπόδια στην όλη διαδικασία γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ξεκάθαρο πόσα πρέπει να πάρει μια ομάδα. Παράλληλα, ζητώντας να καταβληθεί εκεί το ποσό σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μπορεί να επιβάλλει και ποινές στα κλαμπ που συστηματικά αμελούν τις υποχρεώσεις τους.

Έτοιμη να αλλάξει δια... παντός τον μεταγραφικό ποδοσφαιρικό «χάρτη», προχωρώντας σε περιορισμό των δανεισμών ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο, είναι η FIFA. Η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγές τον προσεχή Ιούλιο, στο πλαίσιο μίας ευρείας μεταρρύθμισης στο σύστημα των μεταγραφών, όπως κοινοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (27/02).

Η κορυφαία αρχή του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, γνωστοποίησε ακόμη πως προτίθεται να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα που θα αντικαταστήσει τα «τροφεία εκπαίδευσης», προκειμένου να διασφαλίσει πως οι σύλλογοι ανά τον κόσμο θα λαμβάνουν ένα πολύ πιο δίκαιο κομμάτι της... πίτας, όταν οι παίκτες που αναπτύσσουν στις ακαδημίες τους, θα αποχωρούν σε νεαρή ηλικία και θα εμπλέκονται ακολούθως σε πολύ πιο «ακριβές» μεταγραφές στην καριέρα τους.

 

 

Εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τις μεταγραφές ανήλικων αθλητών πρότεινε ο Συνήγορος του Πολίτη

Πόρισμα: Εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τις μεταγραφές ανήλικων αθλητών πρότεινε ο Συνήγορος του Πολίτη

Περιγραφή

Η ισχύουσα αθλητική νομοθεσία δεσμεύει υπέρμετρα τους ανήλικους αθλητές με τους συλλόγους στους οποίους εγγράφονται και με τον τρόπο αυτό αφήνει περιθώρια εκμετάλλευσης τους, ενώ παράλληλα οδηγεί στην πράξη σε παραβίαση δικαιωμάτων τους, επισημαίνει ο Συνήγορος του Πολίτη σε πόρισμά του προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο πόρισμα τονίζεται ότι σημαντικός αριθμός ανηλίκων βιώνουν ιδιαίτερο άγχος λόγω των πολύ αυστηρών όρων δέσμευσής τους στα αθλητικά σωματεία, στα οποία ενεγράφησαν αρχικά με ευθύνη των γονέων τους. Εξαιτίας των όρων αυτών, παρατηρείται συχνά το φαινόμενο όταν ένας αθλητής και οι γονείς του εκφράζουν την επιθυμία μετεγγραφής του σε άλλο σύλλογο, η διοίκηση του συλλόγου όπου έχει εγγραφεί αρχικά, να προβάλλει αντιρρήσεις ή μεγάλες απαιτήσεις για αυτήν. Αποτέλεσμα αυτού είναι αρκετοί ανήλικοι αθλητές να απογοητεύονται και να διακόπτουν την αθλητική τους δράση.