10 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος advance κλείσαμε στην soccer promo με εξαιρετικά αποτελέσματα για τους δεκάδες αθλητές από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στο πρόγραμμα που μέσω του προγράμματος κατάφεραν να κάνουν το επόμενο τους βήμα .

το πρόγραμμα advance δημιουργήθηκε και λειτουργεί από επαγγελματίες του ποδοσφαίρου  το μοναδικό του προνόμιο να μπορεί να ενταχθεί κάποιος αθλητής από όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο μιας και οι περισσότερες υπηρεσίες που παρέχει είναι  online σε συνδυασμό με την τεράστια επιτυχία του την αναγνωρισιμότητα του στα ποδοσφαιρικά club 

καθιστούν το πρόγραμμα advance νούμερο ένα παγκοσμίως ..

Σήμερα το πρόγραμμα Advance από την soccerpromo δημιούργησε και το advance professional ένα δεύτερο πακέτο υπηρεσιών μία εντελώς επαγγελματική προσέγγιση που εγγιάται για το αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με ποδοσφαιρικό club και όταν λέμε εγγυάται σημαίνει γραπτώς ότι οι  υπηρεσίες του ολοκληρώνονται όταν υπάρξει επαγγελματικό συμβόλαιο σε αντίθετη περίπτωση στον αθλητή επιστρέφεται 100%. το αρχικό κεφάλαιο υπηρεσιών  δικαίωμα στο πρόγραμμα professional advance έχουν μόνο αθλητές που έχουν πάρει πριν τις υπηρεσίες του βασικού προγράμματος advance .

,,*για το πρόγραμμα professional advance υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις  

Δυο διαφορετικά πακέτα του προγράμματος Advance basic και professional 

Το μόνο πρόγραμμα παγκοσμίως και περιέχει μόνο αξιολογημένος αθλητές 

Το κορυφαίο πρόγραμμα για ερασιτέχνες αθλητές και για το 2023 έκ του αποτελέσματος

17 αθλητές του προγράμματος το 2023 

έχουν καταφέρει να κάνουν το επόμενο τους βήμα στο ποδόσφαιρο 12  νεαροί παίκτες μας 

έκαναν μεταγραφή σε ακαδημίες ΠΑΕ  σε Ελλάδα και  Ευρώπη πέντε αθλητές μας έκαναν το πρώτο του επαγγελματικό  συμβόλαιο  και η μεταγραφική περίοδο .

το advance  είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που παρέχει

 ότι χρειάζεται ένας ερασιτέχνης αθλητής το μόνο πρόγραμμα 

που περιέχει μόνο αξιολογημένους αθλητές .

Τι περιέχει το πρόγραμμα Advance basic 

Διατροφολόγο 

αξιολόγηση και συμβουλευτική κατεύθυνση διατροφής 

Αθλητικό ψυχόλογο 

Αξιολόγηση και μεριμνά ψυχολογικής υποστήριξης.

Γιατρό 

Αξιολόγηση συμβουλευτική μέριμνα

Προπονητή 

πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης .

Γυμναστή

Πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης .

Δικηγόρο

 εξειδικευμένο στο αθλητικό δίκαιο για επιλύσεις γραφειοκρατικών θεμάτων σχετικά με το ποδόσφαιρο τροφεία ποδοσφαιριστή δελτίο ποδοσφαιριστή.

Μάνατζερ 

Αδειοδοτημένο για αξιολόγηση προώθηση και κατεύθυνση καριέρας.

Και όλα αυτά χωρίς καμία μετακίνηση του αθλητή καθώς παρέχονται online 

Διάρκεια προγράμματος 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται  σε 12 μηνες.

 

Τι περιέχει το πρόγραμμα  ADVANCE PROFESSIONAL 

Το πρόγραμμα αυτό διατίθεται μόνο σε επιλεγμένους παίκτες  που είναι ήδη στο πρόγραμμά Advance και εγγυάται το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ως αποτέλεσμα του προγράμματος με εγγύηση επιστροφής όλων την χρημάτων του προγράμματος γραπτώς.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 

διατροφικό έλεγχο και πρόγραμμα διατροφής

Αθλητικό ψυχολόγο

Εργομετρικους ελέγχους   

Extra προπόνηση και ατομική βελτίωση εξειδικευμένα ανά περιόδους τους καλοκαιρινούς μήνες σε χώρο που θα προτείνει η εταιρεία όπου θα αναλάβει και τη φιλοξενία του αθλητή  διάρκειας 5 διανυκτέρευσεων το κόστος της μεταφοράς του αθλητή καθώς και της διατροφής του δεν συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες και στις υποχρεώσεις της soccerpromo.

Η διάρκειά του προγράμματος ολοκληρώνεται όταν επιτευχθεί το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και συμπεριλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες εκτός από πιθανές μετακινήσεις του ποδοσφαιριστή όπου χρειαστούν . 

Ηλικιακά όρια

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορουν να ενταχθούν αθλητές από 15 έως 21 χρόνον .

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέχρι την ηλικία των 22 χρόνον του αθλητή σε περίπτωση που ο αθλητής πετύχει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο νωρίτερα τότε πάλι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται ανεξάρτητα με την ηλικία που μπορεί να είναι.

 

Προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα .

Ένας αθλητής για να ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να είναι αξιολογημένος προϋποθέτει να υπήρξε ενταγμένος στο πρόγραμμα advance .

Θα πρέπει να του προταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα από την εταιρία για να μπορέσει να ενταχθεί διότι αφορά απόλυτα αξιολογημένους αθλητές από την soccerpromo που βάση της αξιολόγησης έχουν της προϋποθέσεις .

Ειδική όροι

Το πρόγραμμα εγγυάται να φέρει τουλάχιστον μία πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο από έναν επαγγελματικό σύλλογο πού θα παρέχει στον αθλητή τουλάχιστον τών βασικό μισθό και σε περίπτωση που είναι μακριά από τον χώρο της μόνιμης διαμονής του επιπρόσθετα και σπίτι και φαγητό και αυτό γίνεται γραπτώς κατόπιν συμφωνητικών που θα υπογραφούν ενώπιον δικηγόρου  της εταιρείας .

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε  για τις προϋποθέσεις

 

10 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος advance με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας .

18 

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για να πετύχει κάποιος  χρειάζεται να έχει μαζί του ανθρώπους με τεχνογνωσία  και εμπειρία που θα του παρέχουν όλα αυτά που χρειάζεται  για να ανεβάσει τις πιθανότητές του να πετύχει μιας και πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό άθλημα .

Το πρόγραμμα Advance για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα αποτελεί παγκόσμια πατέντα και μοναδικό στο είδος του  απόλυτα ολοκληρωμένο  που έχει βοηθήσει δεκάδες αθλητές σε όλο τον κόσμο να κάνουν το επόμενο τους βήμα το μόνο πρόγραμμα που  έχει τη δυνατότητα  κάποιος να ενταχθεί και να συμμετέχει ενεργά εξ αποστάσεως  σε όποια χώρα βρίσκεται.

Και σήμερα  προσφέρεται σε διαφορετικές  εκδοχές  ανάλογα με τις απαιτήσεις και το επίπεδο και τα ηλικιακά κριτήρια του ποδοσφαιριστή  που μπορούν να φτάσουν μέχρι και την εγγύηση ενός επαγγελματικού συμβολαίου κατόπιν προϋποθέσεων.

 

Η αναγνωρισιμότητα του προγράμματος και η αξία του ως αξιολόγηση  δουλειάς κατατάσσει της soccerpromo  στις πρώτες επιλογές των ομάδων  όταν αναζητούν να εντάξουν νεαρούς παίκτες στις ομάδες τους   γνωρίζοντας  ότι οι παίκτες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα  είναι σίγουρα αξιολογημένοι  και δουλεμένη με το σύγχρονο τρόπο προσέγγισης ενός ποδοσφαιριστή .

 

 

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε  για τις προϋποθέσεις  για τα προγράμματα

 

διαδικτυακό πρόγραμμα προπόνησης ποδοσφαίρου

Το μοναδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης  ποδοσφαίρου στον κόσμο που έχει αποδειχθεί ότι εχει αποτελεσμα

Το πρόγραμμα Advance από την soccerpromo management είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο Δεν χρειάζεται να μετακινηθείς από την περιοχή που βρίσκεσαι ή από τη χώρα που είστε όλο το πρόγραμμα σας έρχεται με ατομικά βίντεο εύκολα και κατανοητά μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα abvanvce

ADVANCE  ONLINE TRAINING PROGRAME BY SOCCERPROMO MANAGEMENT

Πως λειτουργεί

 

 

Είναι απλό το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις μία από τις παρακάτω εφαρμογές: messenger ή What's Up .
Προσωπικά βίντεο με προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε εσένα έρχονται κάθε έξι με οκτώ προπονήσεις
Τα βίντεο και το κείμενο είναι τόσο κατανοητά που μπορείς πολύ εύκολα να τα ακολουθήσεις.

Η τεχνογνωσία που έχει η soccerpromo εδώ και 8 χρόνια σε βοηθητικά προγράμματα εξ αποστάσεως για ποδοσφαιριστές  και η αποτελεσματικότητα που έχουν τα προγράμματα της αποτελούν εγγύηση του αποτελέσματος  πάνω στις σύγχρονες ανάγκες ενός ποδοσφαιριστή  που έχει όρεξη και διάθεση να δουλέψει

Μπαίνοντας στο πρόγραμμα έχεις στη διάθεσή σου όλους τους εξειδικευμένους συνεργάτες της soccerpromo και διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή να σε κατευθύνουν και να σε συμβουλέψουν.

 

Ταυτόχρονα μπαίνεις στο πρόγραμμα της Soccerpromo με αξιολογημένους παίκτες και σε βλέπουν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία.
 

Η  soccerpromo συνεργάζεται με ποδοσφαιρικούς συλλόγους  κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα στην Κύπρο την Ολλανδία τη Γερμανία την Ιταλία το Βέλγιο την Ισπανία αλλά και όπου αλλού της ζητηθεί.

 

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα παγκοσμίως μέχρι και σήμερα που υπογράφεις και έχεις στα χέρια σου συμβόλαιο με ακριβώς τις υπηρεσίες που παίρνεις  που είναι αντίστοιχες με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επαγγελματίες αθλητές μας 

 

Με αυτό το πρόγραμμα δεν γίνεσαι μόνο καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Με αυτό το πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να αναδειχθείς να κάνεις μία επόμενη μεταγραφή 

Όπως κατάφεραν να κάνουν 8 χρόνια τώρα δεκάδες αθλητές μας που δούλεψαν στο πρόγραμμα Advance σε όλο τον κόσμο.

 

SOCCERPROMO  MANAGEMENT  ONLINE  ADVANCE 

Με την υπηρεσία μας, παρακολουθούμε την εξέλιξη και την πρόοδο σου και σου δίνουμε τη δυνατότητα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να προσαρμόζεις εκ νέου το πρόγραμμα σου, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι. μπορείς να προγραμματίζεις με ακρίβεια τις δραστηριότητες σου, 

Προσωπικά βίντεο με προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε εσένα έρχονται κάθε έξι με οκτώ προπονήσεις
Τα βίντεο και το κείμενο είναι τόσο κατανοητά που μπορείς πολύ εύκολα να τα ακολουθήσεις.
Είναι απλό το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κατεβασεις την εφαρμογηστο κινητο σου  What's Up .
ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ VIDEO !!!!!

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Mεγάλη πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει ο 15χρονος Γιάννης Βουνάτσος, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης!

Από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον Πανσερραϊκό ο 14χρονος Ιωάννης Τσιλιγγίρης

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο ποδοσφαιριστής μας Θεοχάρης Λουλούδης 


Στον ΝΠΣ Βόλου θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο τερματοφύλακας Αθανάσιος Γεωργακούδης

Στην Κυπριακή Πάφο ο Θανάσης Καλόγηρος

Ο Θανάσης Καλόγερος γεννημένος το 2005 όπου 5 χρόνια αγωνιζόταν στα τμήματα του Αστέρα Τρίπολης  και στις τελευταίες προπονήσεις της πρωταθλήτριας Κοζάνης ενώ φέτος πέρασε από το μικροσκόπιο του προπονητή Νίκου Μπαδήμα.

Στις 16 Ιουλίου αναχωρεί για την Κύπρο για να αξιολογηθεί από την ομάδα της Πάφου.

Πρόκειται για μία ομάδα που είναι το νέο μεγαθήριο της Κύπρου μιας και πρόκειται για την πιο πλούσια ομάδα της Κύπρου όπου οι ιδιοκτήτες της έχουν στην κατοχή τους πέντε ομάδες σε όλο τον κόσμο μου ένα project τεράστιο μιας και καταφέρνουν να αποκτήσουν παίκτες ταλέντα από όλο τον κόσμο

από μία Ελληνική ακαδημία στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο

Βαλερίου Σάλιου γεννημένου το 2007  κατάφερε να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο και μάλιστα σε ένα από τα πιο απαιτητικά πρωταθλήματα στον κόσμο το Αγγλικό με την ομάδα της Watford

 

 

το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη superleague 2

 19χρονος, ο φορ Χ.Β. Αραμπατζής

 

Χαράλαμπος-Βαλσάμης Αραμπατζής
Θέση: Σέντερ φορ
Ημ. γεν. 15/5/2003
Ύψος: 1.80μ.
Πόδι: Δεξί
Υποκοότητα: Ελληνική
Προηγ. Ομάδες: Ξάνθη Κ17, Κ19, ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Αβάτου

 

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή, Χαράλαμπου-Βαλσάμη Αραμπατζή.
Ο Αραμπατζής αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι μόλις 19 χρονών και έχει γεννηθεί στην Ξάνθη στις 15 Μαΐου του 2003 και έχει ύψος 1.80μ..
Είναι ψηλός, έχει καλά τελειώματα και αποτέλεσε την ελπίδα της ΠΑΕ Ξάνθης πριν βέβαια προκύψουν τα γνωστά προβλήματα στον σπουδαίο σύλλογο.
Ο Αραμπατζής είναι γέννημα-θρέμα του θρακιώτικου ποδοσφαίρου και της Ξάνθης συγκεκριμένα. Από εκεί ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο των ακαδημιών, εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά περνώντας από όλες τις ομάδες under Κ17, Κ19 φτάνοντας να αγωνιστεί σε επίπεδο SL1.
Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε για 6 μήνες δανεικός στον Άρη Αβάτου.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.”

Χ.-Β. Αραμπατζής: “Προσπάθεια, υπομονή, και χρόνο συμμετοχής”
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για την μεταγραφή του στην Επισκοπή μας και για τα άμεσα πλάνα του αγωνιζόμενος στην ομάδα… “Έχω ακούσει καλά λόγια για την ομάδα και το διαπιστώνω κάθε μέρα που περνάει. Υπάρχει ένα πολύ φιλικό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής είναι πολύ καλός με όλο το σταφ δίπλα του κάτι απαραίτητο για μας τους ποδοσφαιριστές.
Από τον εαυτό μου ζητάω πάντοτε τα καλύτερα. Βασικά, προσπάθεια, υπομονή και φυσικά χρόνο συμμετοχής το οποίο θεωρώ, επειδή έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, εξαρτάται από μένα…¨”

 

Μιχάλης Πράνταλος: Ένας πρωταθλητής που συνδυάζει ποδόσφαιρο και σπουδές

το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη superleague 2

Ο Μιχάλης Πρανταλος γεννήθηκε το 2003, βλέπει τον κόσμο από το 1.90, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Προοδευτική, που μετά από χρόνια ξανανέβηκε στη Superleague 2.

Στα δύο χρόνια που ο Μιχάλης βρέθηκε στην Προοδευτική, συνδύασε ποδόσφαιρο και σπουδές, δεδομένου ότι από πέρυσι μέσω  των Πανελληνίων Εξετάσεων, κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ο 19χρονος που με πολλή δουλειά και με σωστό προγραμματισμό καταφέρνει να συνδυάζει εξαιρετικά πανεπιστήμιο και ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, γίνεται μήλον της Έριδος, ωστόσο η πίστη του για την Προοδευτική είναι μεγάλη και αυτό τον δικαιώνει μιας και πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες, που έχει ξαναβρεί το δρόμο των επιτυχιών.

 Διαβάστε τι μας δήλωσε ο ταλαντούχος γκολκίπερ:

Πότε και πως πήγες στην Προοδευτική;

Στην Προοδευτική πήγα το καλοκαίρι του 2020 και σε συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό μου μέντορα κ. Σπύρο Μαραθωνίτη, αποφασίσαμε πως ήταν η καλύτερη απόφαση εκείνη την στιγμή.

Στο δίλημμα ποδόσφαιρο ή σπουδές εσύ τι απαντάς;

Εμένα μια από τις αρχές μου στην ζωή είναι να υπάρχει ισορροπία σε ότι και να κανω. Οπότε δεν είναι θέμα διλήμματος για εμένα, προσπαθώ να είμαι καλός στον μέγιστο βαθμό και στα δυο.

Πόσο εύκολο είναι να τα συνδυάσεις και τα δύο;

Ειδικά στην αρχή δεν είναι  εύκολο να είσαι συνεπής και στην σχολή και να έχεις την μέγιστη απόδοση στο ποδόσφαιρο, αλλά χρόνο με τον χρόνο τα εξισορροπείς.

Τον Ιανουάριο είχες δύο πολύ καλές προτάσεις από το εξωτερικό, πώς και αποφάσισες να παραμείνεις στην Προοδευτική;

Τα έβαλα κάτω και συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να μείνω, με γνώμονα την πολύ καλή ομάδα που είχαμε χτίσει και πίστευα ακράδαντα ότι  θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο.

Η Προοδευτική μετά από χρόνια κατάφερε και ανέβηκε στη Superleague 2. Πώς είδες όλη την χρονιά;

Ήταν η πρώτη μου χρονιά σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μπορώ να πω πως ήταν δύσκολη και απαιτητική για όλα τα παιδιά  από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα. Πιστεύω πως η προοδευτική ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ εκεί που ανήκει με βάση την ιστορία της.

Αγωνίζεσαι στην πιο δύσκολη θέση στο ποδόσφαιρο αυτή του τερματοφύλακα. Πόσο υπομονή χρειάζεται αυτή η θέση;

Νομίζω οι περισσότεροι γνώστες  του ποδοσφαίρου συμφωνούν με το ότι είναι η πιο δύσκολη θέση στο ποδόσφαιρο και η υπομονή που χρειάζεται είναι τεράστια για να καθιερωθείς σε οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά όταν είσαι νεαρός τερματοφύλακας. Θα πρέπει να αποδείξεις σε όλους ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στην μεγάλη πίεση που έχει αυτή η θέση.

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα χρονιά

Ιδανικά θα ήθελα κάθε χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να βελτιώνομαι προσωπικά σε όλα τα επίπεδα και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν Μιχάλης ξεχωριστά.

Eίπαν για το πρόγραμμα advance αθλητές που το χρησιμοποιούν

 

 

 

 

Annual program «advance» for amateur football players

«Advance» program was created and has been operating for six years with great success around the world.
It is the only comprehensive program that provides all the services that a young or amateur footballer needs to take the next step in football. The services he receives are individual improvement, nutrition counselling, direction and sports profile promotion, evaluation, utilization and of course the possibility of a transfer to a higher level.

Its huge innovation has to do with the fact that most of the «advance» program part is online so in order to join and work in the advance program you don’t have to move from your area except in the case of a trial or a transfer.

The innovative idea of ​​the «advance» program and the opportunity it gives a footballer to improve without having to move from the living space, as well as the 6-year experience in the days of the pandemic worldwide, seemed very useful to many football clubs and many athletes started to work with our «advance» program.

The know-how and the complete familiarity with online services for a football player of our «advance» program from Soccerpromo, was the cornerstone and reference point for the needs created in football.

The «advance» program is aimed at players who want to take the next step in football.

 

sERVICES advance on line  BY soccerpromo 

Soccerpromo  is a unique soccer agency that goes above and beyond what the ordinary agencies have to offer. Our services focus on every aspect of the life-style of a soccer player so the athlete can solely focus on his performance. Soccerpromo offers all the services a footballer may need under one umbrella. One agency for all the needs an athlete need to achieve full potential

 

 

KEY BENEFITS

Each athlete has access to the following unique benefits to ensure they reach their full potential.

 

FIFA Licensed Agent . Mental Coach On Line. Media Specialist / Public Relations.Nutritionist

Η  soccerpromo management εξι χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα advance για ποδοσφαιριστές  που τους βοηθάει να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο χωρίς την  φυσική παρουσία προπονητή  την ώρα του προγράμματος.

 Με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο πάνω στις ανάγκες του κάθε αθλητή ξεχωριστά  όλο το πρόγραμμα είναι online  και εύκολο να κατανοηθεί και να καλύψει τις ανάγκες από ένα παιδί 14 χρόνων έως έναν επαγγελματία .

 Το πρόγραμμα advance δεν δημιουργήθηκε τώρα λόγω της αδυναμίας  πολλές φορές λόγω της πανδημίας του covid 19 και των τοπικών lockdown που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο  που έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή των προπονήσεων

έχει δημιουργηθεί έξι χρόνια πριν και εξελίσσεται συνεχώς πάνω στις ανάγκες ενός ποδοσφαιριστή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους .

 στο πρόγραμμα Advance  της soccerpromo  συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο και έχουν καταφέρει μέσω του προγράμματος να κάνουν το επόμενο βήμα.

 το πρόγραμμα advance είναι ετήσιο  και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής  ατομική βελτίωση  διατροφή  συμβουλευτική μέριμνα  προώθηση και γιατί όχι και μία  νέα μεταγραφή .

 επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα online για ποδοσφαιριστές  που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

e meil soccerpromonet@yahoo.gr

According to a government decision, team training is prohibited.

Either in small groups or on an individual level. 

Individual training is allowed only in outdoor public areas (without a coach).

For six years now, soccerpromo management has created an advance program for footballers that helps them improve on an individual level without the physical presence of a coach at the time of the program.

 With a specialized exercise book on the needs of each athlete individually, the entire program is online and easy to understand and meet the needs of a 14-year-old child to a professional.

 The advance program was not created now due to the weakness many times due to the covid 19 pandemic and the local lockdown that occurs all over the world which results in the interruption of training

has been created six years ago and is constantly evolving on the needs of a footballer with more modern methods.

 Soccerpromo  Advance program involves athletes from all over the world who have taken the next step through the program.

 The advance program is annual and provides a comprehensive package of services that a footballer needs individual improvement nutrition counseling care promotion and why not a new transfer.

 contact us and learn more about the only comprehensive online program for footballers in the world.

Email    soccerpromonet@yahoo,gr

 

 

 

 

Γιάννης Παπαδάκης: Στόχοι και όνειρα ενός νέου παιδιού στην εποχή COVID-19

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Παπαδάκη

 στο Κρήτη tv  που δουλεύει στο πρόγραμμα Advance by soccerpromo

 και συνδυάζει τις σπουδές με το ποδόσφαιρο 

 

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Σπύρου Μαραθωνιτη 

στο Metrosport κάντε κλικ στην φωτογραφία

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του 

Σπύρου Μαραθωνιτη 

 κάντε κλικ στην φωτογραφία

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Σπύρου Μαραθωνιτη 

στο ΑΠΕ-ΜΠΕ   κάντε κλικ στην φωτογραφία