για το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπαρχουν ακομα 2 διαθεσιμες θεσεις

 

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για να πετύχει κάποιος  χρειάζεται να έχει μαζί του ανθρώπους με τεχνογνωσία  και εμπειρία που θα του παρέχουν όλα αυτά που χρειάζεται  για να ανεβάσει τις πιθανότητές του να πετύχει μιας και πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό άθλημα .

 

Το πρόγραμμα Advance για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα αποτελεί παγκόσμια πατέντα και μοναδικό στο είδος του  απόλυτα ολοκληρωμένο  που έχει βοηθήσει δεκάδες αθλητές σε όλο τον κόσμο να κάνουν το επόμενο τους βήμα το μόνο πρόγραμμα που  έχει τη δυνατότητα  κάποιος να ενταχθεί και να συμμετέχει ενεργά εξ αποστάσεως  σε όποια χώρα βρίσκεται.

Και σήμερα  προσφέρεται σε δύο διαφορετικές  εκδοχές  ανάλογα με τις απαιτήσεις και το επίπεδο και τα ηλικιακά κριτήρια του ποδοσφαιριστή  που μπορούν να φτάσουν μέχρι και την εγγύηση ενός επαγγελματικού συμβολαίου κατόπιν προϋποθέσεων.

 

Η αναγνωρισιμότητα του προγράμματος και η αξία του ως αξιολόγηση  δουλειάς κατατάσσει της soccerpromo  στις πρώτες επιλογές των ομάδων  όταν αναζητούν να εντάξουν νεαρούς παίκτες στις ομάδες τους   γνωρίζοντας  ότι οι παίκτες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα  είναι σίγουρα αξιολογημένοι  και δουλεμένη με το σύγχρονο τρόπο προσέγγισης ενός ποδοσφαιριστή .

 

7 χρόνια advance  το μόνο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  τώρα πλέον σε δύο διαφορετικές εκδοχές  ακόμα περισσότερο ολοκληρωμένο  καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός αθλητή για να κάνει το επόμενο του βήμα 

 

Advance  ετήσιο πρόγραμμα  για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να κάνει το επόμενο του βήμα .

Με εξειδίκευση πάνω στις ανάγκες του κάθε αθλητή  όλο το βασικό πρόγραμμα  παρέχεται Online  χωρίς να χρειάζεται ο αθλητής να μετακινηθεί από την περιοχή που μένει .

Το πρόγραμμα περιέχει

ατομική βελτίωση με έξτρα προγράμματα προπόνησης.

πρόγραμμα διατροφής.  συμβουλευτική μέριμνα.  εκπαίδευση  τακτική θέσεις.

Αξιολόγηση.  Βίντεο ανάλυση.  συμβουλευτική κατεύθυνση .  προώθηση και μεταγραφή  όπου αυτό κριθεί δυνατό ανάλογα με την εξέλιξη του αθλητή.

 Advance MAX 

Το πρόγραμμα περιέχει 

Ατομική βελτίωση με έξτρα προγράμματα προπόνησης.

πρόγραμμα διατροφής.  συμβουλευτική μέριμνα.  εκπαίδευση  τακτική θέσεις.

Αξιολόγηση.  Βίντεο ανάλυση.  Συμβουλευτική κατεύθυνση .

Και επιπλέον  δύο πλήρης εργομετρικους ελέγχους  και δύο πλήρης  διατροφικούς ελέγχους.  Εξτρα μέχρι και 20 ατομικές προπονήσεις βελτιώσεις σε προσωπικό επίπεδο από καταξιωμένο προπονητή κάτοχο διπλώματος Pro ( με την υποχρέωση των αθλητών να μετακινηθούν σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) . 

γραπτή δέσμευση  επιτυχίας και μετάγράφης σε υψηλότερο επίπεδο ομάδας από αυτή που αγωνίζεται  ο αθλητής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε  για τις προϋποθέσεις  για τα δύο προγράμματα μας για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  απευθύνονται σε αθλητές από 13 έως 23  χρονών 

 

διαδικτυακό πρόγραμμα προπόνησης ποδοσφαίρου

Το μοναδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης  ποδοσφαίρου στον κόσμο που έχει αποδειχθεί ότι εχει αποτελεσμα

Το πρόγραμμα Advance από την soccerpromo management είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο Δεν χρειάζεται να μετακινηθείς από την περιοχή που βρίσκεσαι ή από τη χώρα που είστε όλο το πρόγραμμα σας έρχεται με ατομικά βίντεο εύκολα και κατανοητά μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα abvanvce

ADVANCE  ONLINE TRAINING PROGRAME BY SOCCERPROMO MANAGEMENT

Πως λειτουργεί

 

 

Είναι απλό το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις μία από τις παρακάτω εφαρμογές: messenger ή What's Up .
Προσωπικά βίντεο με προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε εσένα έρχονται κάθε έξι με οκτώ προπονήσεις
Τα βίντεο και το κείμενο είναι τόσο κατανοητά που μπορείς πολύ εύκολα να τα ακολουθήσεις.

Η τεχνογνωσία που έχει η soccerpromo εδώ και 7 χρόνια σε βοηθητικά προγράμματα εξ αποστάσεως για ποδοσφαιριστές  και η αποτελεσματικότητα που έχουν τα προγράμματα της αποτελούν εγγύηση του αποτελέσματος  πάνω στις σύγχρονες ανάγκες ενός ποδοσφαιριστή  που έχει όρεξη και διάθεση να δουλέψει

Μπαίνοντας στο πρόγραμμα έχεις στη διάθεσή σου όλους τους εξειδικευμένους συνεργάτες της soccerpromo και διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή να σε κατευθύνουν και να σε συμβουλέψουν.

 
Συνεργάτες της Soccerpromo θα έρθουν να σε δουν σε κάποιους αγώνες για να σε αξιολογήσουν
Διατροφολόγος θα σου δώσει συμβουλές για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

 

Ταυτόχρονα μπαίνεις στο πρόγραμμα της Soccerpromo με αξιολογημένους παίκτες και σε βλέπουν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία.
 

Η  soccerpromo συνεργάζεται με ποδοσφαιρικούς συλλόγους  κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα στην Κύπρο την Ολλανδία τη Γερμανία την Ιταλία το Βέλγιο την Ισπανία αλλά και όπου αλλού της ζητηθεί.

 

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα παγκοσμίως μέχρι και σήμερα που υπογράφεις και έχεις στα χέρια σου συμβόλαιο με ακριβώς τις υπηρεσίες που παίρνεις  που είναι αντίστοιχες με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επαγγελματίες αθλητές μας 

Η διάρκειά του συμβολαίου είναι ένας χρόνος και δεν σταματάει απλά σε μία μεταγραφή.

 
 

Με αυτό το πρόγραμμα δεν γίνεσαι μόνο καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Με αυτό το πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να αναδειχθείς να κάνεις μία επόμενη μεταγραφή 

Όπως κατάφεραν να κάνουν 7 χρόνια τώρα δεκάδες αθλητές μας που δούλεψαν στο πρόγραμμα Advance σε όλο τον κόσμο.

 

SOCCERPROMO  MANAGEMENT  ONLINE  ADVANCE 

Με την υπηρεσία μας, παρακολουθούμε την εξέλιξη και την πρόοδο σου και σου δίνουμε τη δυνατότητα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να προσαρμόζεις εκ νέου το πρόγραμμα σου, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι. μπορείς να προγραμματίζεις με ακρίβεια τις δραστηριότητες σου, 

Προσωπικά βίντεο με προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε εσένα έρχονται κάθε έξι με οκτώ προπονήσεις
Τα βίντεο και το κείμενο είναι τόσο κατανοητά που μπορείς πολύ εύκολα να τα ακολουθήσεις.
Είναι απλό το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κατεβασεις την εφαρμογηστο κινητο σου  What's Up .
ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ VIDEO !!!!!

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

 

Annual program «advance» for amateur football players

«Advance» program was created and has been operating for six years with great success around the world.
It is the only comprehensive program that provides all the services that a young or amateur footballer needs to take the next step in football. The services he receives are individual improvement, nutrition counselling, direction and sports profile promotion, evaluation, utilization and of course the possibility of a transfer to a higher level.

Its huge innovation has to do with the fact that most of the «advance» program part is online so in order to join and work in the advance program you don’t have to move from your area except in the case of a trial or a transfer.

The innovative idea of ​​the «advance» program and the opportunity it gives a footballer to improve without having to move from the living space, as well as the 6-year experience in the days of the pandemic worldwide, seemed very useful to many football clubs and many athletes started to work with our «advance» program.

The know-how and the complete familiarity with online services for a football player of our «advance» program from Soccerpromo, was the cornerstone and reference point for the needs created in football.

The «advance» program is aimed at players who want to take the next step in football.

 

sERVICES advance on line  BY soccerpromo 

Soccerpromo  is a unique soccer agency that goes above and beyond what the ordinary agencies have to offer. Our services focus on every aspect of the life-style of a soccer player so the athlete can solely focus on his performance. Soccerpromo offers all the services a footballer may need under one umbrella. One agency for all the needs an athlete need to achieve full potential

 

 

KEY BENEFITS

Each athlete has access to the following unique benefits to ensure they reach their full potential.

 

FIFA Licensed Agent . Mental Coach On Line. Media Specialist / Public Relations.Nutritionist

Η  soccerpromo management εξι χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα advance για ποδοσφαιριστές  που τους βοηθάει να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο χωρίς την  φυσική παρουσία προπονητή  την ώρα του προγράμματος.

 Με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο πάνω στις ανάγκες του κάθε αθλητή ξεχωριστά  όλο το πρόγραμμα είναι online  και εύκολο να κατανοηθεί και να καλύψει τις ανάγκες από ένα παιδί 14 χρόνων έως έναν επαγγελματία .

 Το πρόγραμμα advance δεν δημιουργήθηκε τώρα λόγω της αδυναμίας  πολλές φορές λόγω της πανδημίας του covid 19 και των τοπικών lockdown που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο  που έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή των προπονήσεων

έχει δημιουργηθεί έξι χρόνια πριν και εξελίσσεται συνεχώς πάνω στις ανάγκες ενός ποδοσφαιριστή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους .

 στο πρόγραμμα Advance  της soccerpromo  συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο και έχουν καταφέρει μέσω του προγράμματος να κάνουν το επόμενο βήμα.

 το πρόγραμμα advance είναι ετήσιο  και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής  ατομική βελτίωση  διατροφή  συμβουλευτική μέριμνα  προώθηση και γιατί όχι και μία  νέα μεταγραφή .

 επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα online για ποδοσφαιριστές  που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

e meil soccerpromonet@yahoo.gr

According to a government decision, team training is prohibited.

Either in small groups or on an individual level. 

Individual training is allowed only in outdoor public areas (without a coach).

For six years now, soccerpromo management has created an advance program for footballers that helps them improve on an individual level without the physical presence of a coach at the time of the program.

 With a specialized exercise book on the needs of each athlete individually, the entire program is online and easy to understand and meet the needs of a 14-year-old child to a professional.

 The advance program was not created now due to the weakness many times due to the covid 19 pandemic and the local lockdown that occurs all over the world which results in the interruption of training

has been created six years ago and is constantly evolving on the needs of a footballer with more modern methods.

 Soccerpromo  Advance program involves athletes from all over the world who have taken the next step through the program.

 The advance program is annual and provides a comprehensive package of services that a footballer needs individual improvement nutrition counseling care promotion and why not a new transfer.

 contact us and learn more about the only comprehensive online program for footballers in the world.

Email    soccerpromonet@yahoo,gr

 

 

 

 

Γιάννης Παπαδάκης: Στόχοι και όνειρα ενός νέου παιδιού στην εποχή COVID-19

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Παπαδάκη

 στο Κρήτη tv  που δουλεύει στο πρόγραμμα Advance by soccerpromo

 και συνδυάζει τις σπουδές με το ποδόσφαιρο 

 

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Σπύρου Μαραθωνιτη 

στο Metrosport κάντε κλικ στην φωτογραφία

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του 

Σπύρου Μαραθωνιτη 

 κάντε κλικ στην φωτογραφία

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Σπύρου Μαραθωνιτη 

στο ΑΠΕ-ΜΠΕ   κάντε κλικ στην φωτογραφία