Δοκιμαστικά στην Γερμανία και αξιολόγηση παικτών για την κεντρική Ευρώπη   2 - 6 Μάιου 2019 Η soccerpromo management διοργανώνει στην Γερμανία , 
Δοκιμαστικά και αξιολόγηση παικτών για όλοι την κεντρική Ευρώπη ( Γερμανία Ολλανδία Βέλγιο ) Η soccerpromo συνεργάζεται με πολλές ομάδες και εδώ και πολλά χρόνια έχει πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές στην κεντρική Ευρώπη Το 2018 και τον Ιανουάριο του 2019 υπήρξε η μόνη εταιρεία manathemnt που πραγματοποίησε πέντε μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Γερμανία με επίσημα στοιχεία από την Ελληνική Ομοσπονδία και τη Γερμανική Ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 Έχει αναλάβει και το management    την Beckumer sv που αγωνίζεται στην κατηγορία  Westfalenliga 1,  δοκιμαστικά  δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που θα ξεχωρίσουν να  ενισχύσουν  το καλοκαίρι την ομάδα μας.  Ταυτόχρονα θα γίνει και αξιολόγηση παικτών για την Κεντρική Ευρώπη. 

για ομαδες που συνεργαζομαστε ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ .

Την αξιολόγηση θα την παρακολουθήσουν επίσημοι σκάουτερ και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων με την soccerpromo management

Τηλέφωνο επικοινωνίας από από Ελλάδα 8758768358 Τηλέφωνο επικοινωνίας από όλο τον κόσμο 0049 1791299183

Η soccerpromo έχει πραγματοποιήσει το  2018 & 2019  πεντε  μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Γερμανια
Πρόκειται για τους

Γιάννης Κανταρτζής

Διονύση Καλούδη


Αλέξανδρο Κούζα


Χρήστο Πεταλωτη


Δημήτρη Τρέκο.


Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη γερμανική φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο.
Στα δοκιμαστικά έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1995 έως το 2003.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος στα 20 άτομα. Η soccerpromo δύναται να μη δεχτεί τη συμμετοχή  κάποιου ενδιαφερόμενου για λόγους που κρίνει αυτή χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Σκοπός της Soccerpromo είναι να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε διαφορετική θέση.
Για τον λόγο αυτό ο περιορισμός των θέσεων είναι ακόμα μικρότερος (π.χ 2 τερματοφύλακες μόνο θα έχουν δικαίωμα )

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση στις 2/5  το πρωί από δύο διαφορετικά αεροδρόμια Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα
και αμέσως μετά φαγητό.
Στις 19.00' θα γίνει η πρώτη γνωριμία μεταξύ των συμμετεχόντων και της ομάδας. Θα ακολουθήσει και η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Την επόμενη μέρα  στις 3/5  πρωινό στις 8.30'
Στη συνέχεια προπόνηση 10.30' - 12.30'
Στη 1.30' μεσημεριανό
Στις 17.00' θα αναχωρήσουμε για το προπονητικό κέντρο της Bekumer sv  όπου θα δώσουμε φιλικό αγώνα με την ομάδα.
Στις 21.00' θα δειπνήσουμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μετά θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας.
Στις 4/5  πρωινό στις 8.30'  και στις 11:00'-12 30'  προπόνηση  στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου
Στης 13.30 γεύμα 
Στης 17.00 αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο της beckumer sc
Θα ακολουθήσει προπόνηση με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας .
Στης 21.00 δείπνο στις εγκαταστάσεις της ομάδας και αμέσως μετά αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας .
Στις 5/5 πρωινό στις 8.30' και περίπατος στην πόλη  Στις 13.00' γεύμα
και στις 17.00 αναχώρηση για τις εγκαταστάσεις της ομάδας Beckumer sv.
φιλικος  αγώνας. Στις 21.00' δείπνο στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Στις 6/5 αναχώρηση το πρωί για το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ με δύο προορισμούς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  

DJH - 500 Jugendherbergen in ganz Deutschland
 

Ένα ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, στη Γερμανία

Τι πρέπει να κάνει ένας Έλληνας που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα αναπτυξιακά ποδοσφαιρικά προγράμματα; Η χώρα μας δεν ενδείκνυται, ούτε από πλευράς υποδομών, ούτε (κυρίως) από πλευράς νοοτροπίας, η οποία είναι σχεδόν απαγορευτική, αλλεργική θα μπορούσε να πει κανείς σε νεαρούς Έλληνες. Η λύση είναι το εξωτερικό και η εταιρία Soccerpromo το έκανε πράξη, αναλαμβάνοντας το management μιας γερμανικής ομάδας!

Εδώ και λίγο καιρό η Beckum SV, ένας σύλλογος που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της Βεστφαλίας, πέρασε στον έλεγχο της ελληνικής εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως με την εκπαίδευση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Σ' αυτό το ιδιόμορφο ποδοσφαιρικό brain drain, οι Έλληνες ειδικοί στις μικρές ηλικίες, αποφασίζουν να εξωτερικεύσουν την ενέργειά τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους μακριά από τα σύνορα της χώρας μας.

Τι μπορεί, όμως, να πετύχει κανείς σε μια μικρή γερμανική ομάδα; Όποιος έχει τη συγκεκριμένη απορία, μπορεί κάλλιστα να ανατρέξει στο επίσημο site του συλλόγου και να ρίξει μια ματιά στις εγκαταστάσεις της. Το ιδιόκτητο γήπεδο 7.500 θέσεων, το προπονητικό κέντρο με τα τέσσερα βοηθητικά, οι ξενώνες, τα γραφεία και ασφαλώς ο ετήσιος προϋπολογισμός δημιουργούν... βέρτιγκο σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα της Football League, ίσως και σε κάποιες της Super League.

Η πόλη Μπέκουμ με τους 45.000 κατοίκους βρίσκεται 58 χιλιόμετρα βόρεια του Ντόρτμουντ και η τοπική Beckumer έχει υπεραιωνόβια ιστορία, με έτος ίδρυσης το 1912 και κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας το 1990.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σπύρος Μαραθωνίτης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Soccerpromo, «... οι διοικούντες την Beckum αναζητούσαν μια εταιρία ή έναν άνθρωπο για να ξανακάνουν την ομάδα μεγάλη», ενώ αναλύει το... σχέδιο δράσης του στη Γερμανία:

«Είχα πάντοτε την ιδέα να δημιουργήσω μία ομάδα που θα πρόκειται για ένα εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, στο οποίο θα έρχονται νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, θα εκπαιδεύονται σωστά μέσα από σοβαρές συνθήκες και σωστό προπονητικό πρόγραμμα, θα βοηθάνε την πρώτη ομάδα και από κει και πέρα θα τους ανοίγεται ο δρόμος για μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχουν οι συνθήκες στα γήπεδα και η φιλοσοφία γύρω από τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Που θα ζει ουσιαστικά μέσα από την ανάπτυξη των δικών της παικτών. Ακριβώς αυτό θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε στην Beckum».

Οι συνθήκες στη Γερμανία είναι ιδανικές στον συγκεκριμένο τομέα. Άλλωστε, πρόκειται για τη χώρα που τον 21ο αιώνα παρουσίασε το πληρέστερο αναπτυξιακό πρόγραμμα, όταν η γερμανική ομοσπονδία (DFB) αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα μετά τις διαδοχικές αποτυχίες του Μουντιάλ 1998 και του EURO 2000. Οι άνθρωποί της γύρισαν όλον τον πλανήτη και δεν άφησαν... πέτρα που να μην σήκωσαν, αναλύοντας κάθε πιθανή λεπτομέρεια που να αφορά σε αναπτυξιακές δραστηριότητες.

«Έχουμε ήδη πολύ καλές ακαδημίες στη Beckum και σίγουρα θα τις κάνουμε καλύτερες -συνέχισε ο Σπύρος Μαραθωνίτης- καθώς δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτό. Όταν θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις μία υγιή ομάδα, πρέπει πρώτα να κοιτάξεις τα τμήματα υποδομής, καθώς εκεί θα βάλεις τα θεμέλια. Για εμάς οι ακαδημίες δεν είναι απλά για να περνάνε καλά τα παιδιά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας με ζωτική σημασία για κάθε σύλλογο, ενώ παράλληλα έχει ξεχωριστή βαρύτητα για την τοπική κοινωνία».

Οι δεσμοί με την Ελλάδα δεν διακόπτονται. Αντιθέτως, παραμένουν στενοί και τα ραντάρ της Beckumer «σαρώνουν» ήδη την ελληνική αγορά. Ο πρώτος που άνοιξε το δρόμο είναι ο 19χρονος Χρήστος Πεταλωτής, μέχρι πρότινος αρχηγός της Κ20 της Ξάνθης, που το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με ό,τι καλύτερο υπάρχει από το εξωτερικό σε ηλικίες από 16 ετών και άνω (σ.σ. το όριο για πραγματοποίηση διεθνών μεταγραφών). Αναζητούμε πάντα τους καλύτερους και είναι ευτύχημα το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται κοντά σε χώρες όπως η Ολλανδία και το Βέλγιο, όπου υπάρχει δεξαμενή ταλέντων» είπε ο Σπ. Μαραθωνίτης, ο οποίος μίλησε επίσης για τον βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη Γερμανία:

«Αυτό είναι πάρα πολύ σχετικό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ξέρετε, παίζουν και οι Γερμανοί ποδόσφαιρο και μάλιστα πάρα πολύ καλά! Οπότε, για να παίξεις σε μία γερμανική ομάδα, πρέπει να είσαι καλύτερος από έναν Γερμανό, αλλιώς για ποιο λόγο να σε αποκτήσουν; Αλλά νομίζω πως το βασικότερο για έναν Έλληνα παίκτη είναι να αλλάξει αρκετά τον τρόπο ζωής του, τον τρόπο που σκέφτεται το ποδόσφαιρο, τη διασκέδασή του. Εμείς θέλουμε παίκτες που να είναι επικεντρωμένοι στο να φτάσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Εμείς πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως πιστεύουμε και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σε κάποιους που θα θεωρήσουμε ότι μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Γερμανία, θα το κάνουμε».

πηγη  www.amna.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποστείλατε email με ονοματεπώνυμο, περιοχή & τηλέφωνο και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

soccerpromonet@yahoo.gr

από σταθερά & κινητά

875 876 83 58

Test at Beckumer in Germany and Central Europe rating players, 2 - 6 May 2019.
The Soccerpromo management, organizes Beckumer club, in Germany, who have the management club, and play in Westfalen Liga 1 category, and giving the opportunity to those who will be distinguished, in the summer to play our team.
At the same time, players will be evaluated for Central European clubs.
Soccerpromo has made in January 2019 four translations of Greek footballers in the Beckumer Club.
In the framework of this event, participants will have the opportunity to get to know German football philosophy.
There are players who are born from 1995 to 2003 with a right to participate.
The number of participants is limited to 20 people. The Soccerpromo, may don’t accept the participation of an interested party for reasons it considers, without further explanation.
The purpose of Soccerpromo is to involve footballers who are in a different position.
For this reason, the restriction of positions is low.
Responsible Session and Football Trainer will be Vasileios Pamporidis, BSc Physical Education & Sports Science, AUTH, MSc Functional Management of Injuries, DUTH, CSc Physical Fitness Specialist, DUTH, & UEFA Α Football Trainer & Football Fitness Specialist.
The program:
Departure 2 May in the morning, from two different airports. Eleftherios Venizelos of Athens and Thessaloniki Macedonia Airport, to Düsseldorf, Germany.
13:00 Check in at the hotel where the team will stay.
14:00 - 16:00 lunch.
19:00, will be the first appointment between the players and the Training team. The first workout will be followed at the hotel sports center.
03/05/19: 8:30 Breakfast. 10: 30 - 12:30 Training at the hotel sports center.              13: 30 Lunch. 17:00 we will depart for the sports center of Beckumer sv, where we will give a friendly game with the Beckumer Club. 21:00 we will have dinner on the sports center of the team and then we will depart for our hotel.
04/05/19: 8:30 Breakfast. 11: 00 - 12:30 Training at the hotel sports center.          17:00 we will depart for the sports center of Beckumer and Training Under the instructions of the coaching team Beckumer. 21:00 we will have dinner on the sports center of the team and then we will depart for our hotel.
05/05/19: 8:30 Breakfast and Visit the city. 13:00 Lunch. 17:00 we will depart for the sports center of Beckumer sv, where we will give a friendly game with the Beckumer Club. 21:00 we will have dinner on the sports center of the team and then we will depart for our hotel.
05/05/19: Departure to Eleftherios Venizelos of Athens and Thessaloniki Macedonia Airport

 

Γιάννης Κανταρτζής ο μοναδικός Έλληνας που μεταγράφηκε το 2018 από έναν ελληνικό σύλλογο σε έναν γερμανικό μιλάει για όλα αυτά που έχει δει μέχρι σήμερα στη Γερμανία

2019-03-21 09:21

Ο Γιάννης Κανταρτζής, το καλοκαίρι του 2018, αποφάσισε  να δεχτεί την πρόταση της Ίντερ Λειψίας της Γερμανίας
και να αλλάξει χώρα πηγαίνοντας στην Γερμανία σε μία χώρα με τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.
Η  ομάδα του που είναι η δεύτερη αγαπημένη στην πόλη της Λειψίας μετά την μεγάλη Ρεντμπουλ Λειψίας
που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα, κάνει και φέτος μία μεγάλη προσπάθεια να ανέβει την κατηγορία που αγωνίζεται oberliga
που το μπάτζετ της θα ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες στη Β' Εθνική στην Ελλάδα .


Ο Γιάννης το καλοκαίρι του 2018 έχει και μία ακόμη πρωτιά, γίνεται ο μοναδικός Έλληνας που μεταγράφηκε
τη συγκεκριμένη περίοδο από έναν ελληνικό σύλλογο σε έναν γερμανικό μιας και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Πιερικό.
Ο υψηλόσωμος στόπερ μιλάει για όλα αυτά που έχει δει μέχρι σήμερα στη Γερμανία, για τους στόχους της ομάδας του αλλά και τους δικούς του   και για το ελληνικό ποδόσφαιρο
για τις διαφορές που βλέπει από τη Γερμανία.


Η παρουσία του στην ομάδα της Ίντερ Λειψίας μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, παίκτης-κλειδί που σε πολλούς αγώνες
ο ρόλος του ήτανε καταλυτικός για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που ήθελε.
Τον Ιανουάριο πολλές ομάδες κινήθηκαν για την απόκτησή του από την Γερμανία, την Κύπρο την Ελλάδα, την Ολλανδία .
Αυτός μαζί με τον μάνατζέρ του Σπύρο Μαραθωνίτη αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερα να ολοκληρώσουν πρώτα την χρονιά
στην Ίντερ Λειψίας  και μετά να αποφασίσουν για την επόμενη χρονιά.

 

1) πως αποφάσισες το καλοκαίρι να ξενιτευτείς ποδοσφαιρικά ?
Αποφάσισα να ξενιτευτώ ποδοσφαιρικά κυρίως για βιοποριστικούς λόγους.
 
2) πως υπήρξε το ενδιαφέρον της Γερμανικής Ίντερ Λειψίας για εσένα;
Ο εκπρόσωπος μου κ.Σπύρος Μαραθωνίτης συνέβαλλε σε αυτό.Με ενημέρωσε για την προοπτική της ομάδος
και την θέληση του να με προωθήσει εκεί και έτσι υπήρξε από κοινού ενδιαφέρον
όπως και της ομαδος. Εν τέλει αποδείχτηκε σωστή επιλογή.
 
3) Πώς είναι τα πράγματα για έναν Έλληνα να παίζει ποδόσφαιρο στη Γερμανία;
Σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο για κάποιον που δεν γνωρίζει την γλώσσα.
Ωστόσο ακόμη κ στις μικρότερες κατηγορίες υπάρχει προοπτική και εξέλιξη.
 
4) πόσο εύκολο ήταν να προσαρμοστείς στο γερμανικό ποδόσφαιρο και ποιες οι διαφορές με το ελληνικό?
Το γερμανικό Ποδόσφαιρο εμπεριέχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη παρόλα αυτά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής
θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο ποιοτικά απ όσο έχω συναντήσει μέχρι στιγμής.
 
5) Λογικά μαθαίνεις ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από πολύ μεγάλα προβλήματα οικονομικά,
επεισόδια στα γήπεδα κι άλλα πολλά, τι λένε για αυτά οι Γερμανοί συμπαίκτες σου μαθαίνουν αυτά που  γίνονται ?

Ευτυχώς δεν μαθαίνουν τα πάντα, ωστόσο έχουν υπάρξει φορές που έχει συζητηθεί και έχουν εκφράσει
την δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση αυτή.
 
6) Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι από τα ακριβότερα παγκοσμίως και το πρωτάθλημα τους θεωρείται από τα κορυφαία.
Ποια είναι η γνώμη η δική σου?

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ένα απ τα κορυφαία σε λειτουργία σε εγκαταστάσεις και σε τεχνικό επίπεδο.
 
7 ) Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου φέτος και πόσο κοντά είσαστε?
Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στις 3 πρώτες θέσεις και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην 3η θέση.
Μπορουμε και καλύτερα.
 
8 ) Τον Ιανουάριο αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για εσένα και από την Ελλάδα
και από το εξωτερικό γιατί θέλησες να παραμείνεις ?

Επέλεξα να παραμείνω διότι ήμουν καλυμμένος σε κάθε βαθμό και θέλησα να τελειώσω την χρονιά μου
τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο που λήγει και το συμβόλαιο μου.
 
9) Για τον επόμενο χρόνο έχεις σκεφτεί κάτι ποδοσφαιρικά, θα είσαι πάλι στη Γερμανία ?
Για την ώρα δεν έχω σκεφτεί κάτι..Σίγουρα δεν θα γύρναγα Ελλάδα.
Το αν θα είμαι Γερμανία ή σε κάποια άλλη χώρα θα το δείξει το μέλλον.
 
10) Κάτι που θα ήθελες να πεις σε όσους Έλληνες ποδοσφαιριστές σκέφτονται να δοκιμάσουν να παίξουν στην Γερμανία 
τι στοιχεία πρέπει να έχουν; Τι πρέπει να προσέξουν;

Αυτό που θα προτείνω, όταν κάποιος θελήσει να δοκιμαστεί στο εξωτερικό και ειδικά στην Γερμανία,
είναι να έχει σε πολύ καλό  επίπεδο την φυσική του κατάσταση.
Επίσης, να αφήσει πίσω του τον "ωχαδερφισμό" που επικρατεί δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

 

Embassy of the Netherlands in Greece

The Embassy’s mini-series ‘Everyday relations between the Netherlands and Greece’

In today´s video, Greek soccer scout Spyros Marathonitis speaks about how he cooperates with the Dutch soccer clubs. Spyros selects Greek talents and sends them to the Netherlands where they receive training from professional clubs while being watched by Dutch talent scouts.

Watch the video to learn why Spyros enjoys cooperating with the Dutch so much.

 

Γιατί το αποτέλεσμα μετράει για εμάς στην soccerpromo management
Ο Mike Kola ήταν ο πρώτος Κύπριος νεαρός ποδοσφαιριστής που πρίν 3 χρόνια εμπιστεύτηκε και εντάχθηκε στο πρόγραμμα https://www.soccerpromo-management.com/programme-of-player…/ της εταιρείας μας και δούλεψε και δουλεύει σκληρά με έναν στόχο την επιτυχία τα αυστηρά κριτήρια για να ενταχθεί κάποιος στα προγράμματά μας η τεχνογνωσία μας και η αποτελεσματικότητά μας καθιστούν τα προγράμματά μας μοναδικά
Ο Mike Ko...la γεννημένος το 2001 είναι για δεύτερη χρονιά ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ολλανδία
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί τελικά Τα μοναδικά πράγματα τα κάνουμε μαζί 

Ένα Χανιωτάκι  Νεαρός τερματοφύλακας δοκιμάστηκε στην Ολλανδία!

 

 

Έχει ηλικία μόλις 17 ετών! Είναι «φύλακας – άγγελος» της Κ-17 του Πλατανιά! Έχουν ενδιαφερθεί ήδη γι’ αυτόν ομάδες της Super League, όπως ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ολυμπιακός! Τώρα όμως… η χάρη του έφτασε μέχρι την Ολλανδία και τις εγκαταστάσεις του Άγιαξ!

Πρόκειται για τον Σήφη Γεωργιλαδάκη, γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών Νέας Κυδωνίας – AEEK ΣΥΝΚΑ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στην Κ-17 της ΠΑΕ Πλατανιάς και βρέθηκε στην Ολλανδία για δοκιμαστικά από το γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών SoccerPromo Management, που πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε και στα Χανιά με καμπ αξιολόγησης.

Ο νεαρός πορτιέρο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης που θα δείξουν για το αν ο Σήφης θα γίνει… κάτοικος Ολλανδίας!!!


 
 
 

 

 

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Μιχαϊλίδης έτοιμος να αλλάξει τρίτη ποδοσφαιρική χώρα

2018-03-11 09:00
Ο νεαρός  τερματοφύλακας   Δημήτρης  Μιχαϊλίδης , γεννημένος το 2002 με ύψος 1,78 έχει προλάβει να παίξει ποδόσφαιρο σε δύο διαφορετικές χώρες ξεκινώντας το 2012 από το ΑΠΟΕΛ της Κύπρου . 
Το 2013 μετακομιζοντας στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Βορείου Ελλάδος τους Μπεμπηδες Θεσσαλονίκης.Το
2017 έλαβε μέρος στην αξιολόγηση της Soccerpromo στην Ολλανδία με πολλή μεγάλη επιτυχία. Μία μεγάλη ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να αλλάξει τρίτη ποδοσφαιρική χώρα μετακομιζοντας αυτή τη φορά στην Ολλανδία.
Ο Δημήτρης  Μιχαϊλίδης μας μίλησε  για  την νέα του πρόκληση
 
Τι είναι για εσένα η θέση του τερματοφυλακα ?
Είναι η πιο επιτελική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο τερματοφύλακας είναι μόνος του, ενώ πρέπει να εποπτεύει και να κατευθύνει όλη την ομάδα με απόλυτη συγκέντρωση.
 
Πόσες Προπονήσεις κάνεις την εβδομάδα?
Κανω δυο φορές προπόνηση με ολη την ομαδα, δυο ατομικές προπονήσεις τερματοφυλάκων και μια μερα γυμναστήριο.
 
Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα που παίζεις από πλευράς ανταγωνισμού?
Το επιπεδο ειναι μέτριο, λιγες ομαδες είναι ανταγωνιστικές και βρισκονται στο ίδιο επίπεδο με εμάς,όπως ο Παοκ, ο Αρης και ο Ολυμπιακος.
 
Στο ερώτημα σχολείο ή ποδόσφαιρο τι απαντάς ?
Μεχρι αυτη την ηλικια προσπαθω να συνδυασω και τα δυο γιατι πιστευω οτι ενας σωστος αθλητης πρεπει να γυμναζει και το σωμα και το μυαλο του. Δεν ξερω βεβαια ποιες ειναι οι απαιτησεις σε ενα αλλο επιπεδο απο αυτο που βρισκομαι. Οταν σταματησω να παιζω ποδοσφαιρο θελω να το υπηρετησω και απο αλλο ποστο γι'αυτο και θελω να σπουδασω.
 
Το 2017 συμμετείχες στην αξιολόγηση της Soccerpromo management στην Ολλανδία. Μίλησέ μας λίγο για αυτήν την εμπειρία σου.
Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια για εμενα. Ευχαριστω την Soccerpromo και ιδιαιτερα τον μανατζερ μου  κυριο Σπύρο Μαραθωνίτη γιατι μου εδωσαν την  να δοκιμασω τις δυναμεις μου και να καταλαβω αν μπορω να ανταποκριθω στις απαιτησεις μιας χωρας οπως η Ολλανδια οπου το επιπεδο του ποδοσφαιδου ειναι πολυ υψηλο.
 
Το καλοκαίρι σου αυτό είναι το τελευταίο σου στην Ελλαδα πόσο έτοιμος νιώθεις ?
Εχω προετοιμαστει για αυτο μια ολοκληρη χρονια. Ειναι μια μοναδικη ευκαιρια και θα προσπαθησω να την αξιοποιησω με τον καλύτερο τρόπο.Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/news/o-nearos-termatofylakas-dimitris-michailidis-etoimos-na-allaxei-triti-podosfairiki-chora/

Στην Ολλανδική Ντεν Χάαγκ του Ρίτσαρντ Κνόπερ δοκιμάζεται ο Πάππας του Άρη (photo)

pappas_knopper
 

Το όνειρο της Ευρώπης κυνηγάει ποδοσφαιριστής του Άρη… Ο νεαρός υψηλόσωμος σέντερ φορ του Άρη (γεννημένος το 2001) Γιώργος Πάππας έχει επιλεχθεί και δοκιμάζεται από αντίστοιχο (Κ17) τμήμα της Oλλανδικής Ado Den Haag στη Χάγη. 

Είναι το δεύτερο ταξίδι του νεαρού στην Ολλανδία αφού προηγήθηκε μια αξιολόγησή του μέσω της εταιρείας που τον εκπροσωπεί Soccer Promo και του μάνατζερ του Σπύρου Μαραθωνίτη.

Όπως ενημέρωσε το σάιτ του ατζέντη: «Στην πρώτη του προπόνηση με την Ado Den Haag ο Γιώργος έμεινε ενθουσιασμένος με τις εγκαταστάσεις, την προπόνηση,την φιλική συμπεριφορά των συμπαικτών του καθώς και με την υποδοχή που του επιφύλαξαν.  Την δεύτερη μέρα ακολουθεί διπλή προπόνηση μεσημέρι και απόγευμα με ενδιάμεσο γεύμα της ομάδας.  Τον παίκτη συνοδεύει η οικογένειά του καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας Soccer Promo η οποία εκπροσωπεί ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στην Κ17 της Ολλανδικής ομάδας είναι ο Ρίτσαρντ Κνόπερ, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα Άρη την περίοδο 2002-03.

 

SOCCERPROMO MANAGEMENT   -Dutch Football/Living in Netherland 

General Manager: Spyros Marathoniths

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ/ΛΕΞΕΙΣ 

Γεια Hallo 

Το όνομά μου είναι spyros  Mijn naam is spyros

Πώς σε λένε; Wat is uw naam? 

Πώς είσαι; Hoe gaat het? 

Είμαι καλά Het gaat goed

Αντίο Tot ziens 

Ευχαριστώ Dank u

Παρακαλώ Alsjeblief 

Από πού είσαι; Waar komt u vandaan?

 Είμαι από τη Ελλάδα Ik kom uit Griekenland 

Συγνώμη! Sorry!

Παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε; Kunt u me helpen alsjeblief?

Συγνώμη Excuseer me

  Μπορώ  να σας  βοηθήσω; Kan ik u helpen?

ΜΗΔΈΝ ΈΩΣ ΕΝΝΈΑ / NUL TOT NEGEN 

μηδέν nul  ένα een  δύο twee  τρία   drie τέσσερα   vier πέντε vijf  έξι zes  επτά zeven  οκτώ acht  εννέα negen  

ΔΈΚΑ ΜΈΧΡΙ ΔΕΚΑΕΝΝΈΑ / TIEN TOT NEGENTIEN 

 Δέκα tien  Έντεκα elf  Δώδεκα twaalf  Δεκατρία dertien  Δεκατέσσερα veertien  Δεκαπέντε vijftien  Δεκαέξι zestien  Δεκαεπτά zeventien  Δεκαοκτώ achttien  Δεκαεννέα negentien  ΕΊΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΆΝΩ / TWINTIG EN HOGER

 Είκοσι twintig  eenentwintig Τριάντα  dertig Σαράντα  veertig Πενήντα  vijftig   Εξήντα zestig  

 Εβδομήντα zeventig   Ογδόντα tachtig   Ενενήντα negentig 

 Εκατό honderd  Χίλια duizend   Ένα εκατομμύριο miljoen

ΧΡΏΜΑΤΑ / KLEUREN

 το χρώμα de kleur  σκούρο donker  ανοικτό licht  μαύρο zwart  μπλε blauw  καφέ bruin

 γκρι grijs  πράσινο groen  πορτοκαλί oranje  κόκκινο rood  κίτρινο geel λευκό wit  πορφυρό paars  

ΟΙ ΜΉΝΕΣ / DE MAANDEN 

Ιανουάριος januari  Φεβρουάριος februari  Μάρτιος maart  Απρίλιος april  Μάιος mei Ιούνιος  juni

Ιούλιος juli  Αύγουστος augustus  Σεπτέμβριος september Οκτώβριος oktober  Νοέμβριος november   

 Δεκέμβριος  december  ΜΈΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΆΔΑΣ / DE DAGEN VAN DE WEEK

 Δευτέρα maandag  Τρίτη dinsdag  Τετάρτη woensdag  Πέμπτη donderdag  Παρασκευή vrijdag  Σάββατο zaterdag  Κυριακή zondag

Μιλάνε οι πρωταγωνιστές Για την αξιολόγηση στην Ολλανδία Από την Soccerpromo management

δειτε τα βιντεο !

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58

Participation Form

Please fill in the following information:

EUROPA FOOTBALL

Προϊόντα: 1 - 16 από 151
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>