το νέο γήπεδο της Μπεσίκτας προκαλεί δέος με τη μεγαλοπρέπεια και τις παροχές στους φιλάθλους.Έχει τηλεόραση πίσω από ΚΑΘΕ κάθισμα!

2016-04-13 07:56

Βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της είναι το νέο γήπεδο της Μπεσίκτας. Το «στολίδι» που εγκαινίασε ο τουρκικός σύλλογος προκαλεί δέος με τη μεγαλοπρέπεια και τις παροχές στους φιλάθλους.
 

Το τερμάτισε η νέα γηπεδάρα της Μπεσίκτας - Έχει τηλεόραση πίσω από ΚΑΘΕ κάθισμα! (pics/video)

Έχουμε δει πολλές γηπεδάρες ανά τον κόσμο και δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωράει θα δούμε ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Αυτό που έφτιαξε όμως η Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

Παρουσία των Ταγίπ Ερντογάν και Αχμέτ Νταβούτογλου -αλλά χωρίς να λείπουν και επεισόδια μεταξύ οπαδών και της Αστυνομίας σε γύρω δρόμους- η τουρκική ομάδα έκανε τα εγκαίνια της «Φωλιάς του Αετού» (ή «Vodafone Arena» όπως είναι η χορηγική της ονομασία).

Πρόκειται για ένα πραγματικό «στολίδι» στην καρδιά της Πόλης, το οποίο έχει χωρητικότητα 41.903 θέσεις, κόστισε 110 εκατ. ευρώ και χρειάστηκε περισσότερα από τρία χρόνια για να κατασκευαστεί.

Πέρα λοιπόν από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της πολυτέλειας του αρκεί κάτι άλλο: Το γεγονός ότι διαθέτει τηλεοπτικούς δέκτες που δείχνουν το παιχνίδι σε ΚΑΘΕ ένα από τα καθίσματα που διαθέτει.

Όσο για την ομάδα της Μπεσίκτας, έκανε ιδανικό ποδαρικό στο νέο της σπίτι επικρατώντας 3-2 της Μπούρσασπορ στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner