Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπάρι πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μόρας στην παρουσίαση από τη νέα του ομάδα

2016-07-07 11:34

Μόρας: «Τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου τα αφιερώνω στον αδερφό μου»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπάρι πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μόρας στην παρουσίαση από τη νέα του ομάδα – Τι είπε για τον αδερφό του, την ηλικία του, τους στόχους του και τον Γκέντσογλου.



Μόρας: «Τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου τα αφιερώνω στον αδερφό μου»
Παίκτης της Μπάρι είναι εδώ και μερικά 24ωρα ο Βαγγέλης Μόρας και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Ο 34χρονος κλήθηκε να απαντήσει για όσους τον αμφισβητούν λόγω της ηλικίας του, για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της Μπάρι, ενώ αναφέρθηκε και στον Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες.

«Θα φέρω την εμπειρία μου στην υπηρεσία της ομάδας. Η Μπάρι είναι μια μεγάλη ομάδα που αξίζει το κάτι παραπάνω. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Σε ό,τι αφορά την ηλικία μου, για μένα μετράει η επιθυμία για δουλειά και έχω μεγάλη όρεξη. Είμαι έτοιμος να παλέψω μέχρι τέλους στον αγωνιστικό χώρο. Μερικές φορές βλέπεις πράγματα, που πιο νέος δεν μπορείς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο τι τον έπεισε να πει το «ναι»: «Υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα. Ήμουν πολύ κοντά να υπογράψει για άλλη ομάδα, αλλά όταν με κάλεσε ο Σιν Σολιάνο (αθλητικός διευθυντής) δεν είχα καμία αμφιβολία. Δεν έχει σημασία αν παίζω στη Serie B ή στη Serie A, ξέροντας ότι υπάρχει ένα σημαντικό πλάνο. Επίσης αυτή η πόλη μου θυμίζει την Ελλάδα».

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να λείψει ερώτηση σχετικά με τον αδερφό του, που έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία. «Αφιερώνω σε αυτόν τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου. Μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνύπαρξή του με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Γνωρίζω πολύ καλά τον Γκέντσογλου. Ήταν σε μικρή ηλικία στην ΑΕΚ».
ΠΗΓΗ https://www.sport-fm.gr