Στην 12η θέση των χωρών που έχουν προβλήματα στις πληρωμές παικτών είναι παγκοσμίως η Ελλάδα, με την σχετική έρευνα της FIFpro να την τοποθετεί 8η θέση σε επίπεδο Ευρώπης!

2016-11-30 15:32

Στην 12η θέση των χωρών που έχουν προβλήματα στις πληρωμές παικτών είναι παγκοσμίως η Ελλάδα, με την σχετική έρευνα της FIFpro να την τοποθετεί 8η θέση σε επίπεδο Ευρώπης!

 

Έρευνα της FIFpro δίνει την Ελλάδα ως 12η κακοπληρώτρια στον κόσμο και 8η στην Ευρώπη σε επίπεδο ποδοσφαίρου. Μάλιστα, το 55% των παικτών που αγωνίζονται στην χώρα μας αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με το ποσοστό σε κράτη που βρίσκονται στην κορυφή (σ.σ. Γκαμπόν, Βολιβία και Τυνησία) να ανέρχεται στο 90%.
 
Όσον αφορά στις ευρωπαϊκές χώρες, στην 6η θέση παγκοσμίως βρίσκεται η Μάλτα, ενώ κατά σειρά μέχρι να φτάσουμε στην 12η Ελλάδα είναι οι εξής χώρες: Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σερβία, Αίγυπτος, Κύπρος και Καζακστάν. Στη έρευνα αυτή δεν έχουν λάβει μέρος βέβαια τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως η Ισπανία. Η έρευνα της FIFpro δείχνει επίσης πως το 29% των ποδοσφαιριστών δεν πήραν μεταγραφή στην ομάδα που ήθελαν λόγω πιέσεων από τρίτους και ενώ στην Σκωτία παρατηρούνται αρκετά φαινόμενα βίας κατά ποδοσφαιριστών (σ.σ. το ποσοστό ανέρχεται στο 34%). Ανάλογο πρόβλημα σε θέματα βίας παρατηρείται έντονα και στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
 
 

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58

Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)

Οι υπηρεσίες του Call Center της SOCCERPOMO αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αμφίδρομη επικοινωνία 

από σταθερά & κινητά

875 876 83 58