ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την alco

2021-04-09 16:40

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την alco

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την alco


Σπύρος Μαραθωνίτης έστειλε επιστολή για την Έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την alco.
<<Συμπέρασμα δεν πουλάει η Superleague 1 εύκολο να το καταλάβει κάποιος αν ρωτήσει φίλους του πόσο καιρό έχουν να δούν αγώνα Superleague 1 και να σκεφτείς ότι δεν έχουν πρόσβαση στο γήπεδο οι φίλαθλοι.
Superleague 2 και βέβαια Φέτος πάει πολύ καλύτερα σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και η ΕΡΤ όλα τα παιχνίδια καλύπτονται ζωντανά με εύκολη πρόσβαση σε όλους λίγες ομάδες ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Οι πρώτοι εύκολα μπορούν να χάσουν βαθμούς και από τον τελευταίο αμφίρροπα ματς κάθε αγωνιστική.
Και μετά από πολλά χρόνια καμία ομάδα δεν έχει εγκατάλειψη τα νούμερα τηλεθέασης πολλές φορές είναι καλύτερα ακόμα και από αγώνες SuperLeague 1.
Football League προβληματική κατηγορία έτσι και αλλιώς και από τότε που δημιουργήθηκε.
Τηλεοπτική κάλυψη περισσότερο από υποχρέωση και ελάχιστη δεν μπορείς να δεις τηλεοπτικα ούτε καν τα γκολ της αγωνιστικής ξεκάθαρα ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν φέτος με όλα αυτά και σαν κατηγορία δεν είχε καμία τύχη αναμονή της αναδιάρθρωσης αυτό και αν είναι δύσκολο γιατί κακά τα ψέματα δεν χωράνε όλοι δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά η αναδιάρθρωση θα έχει ισχύει από την επομένη χρονιά και όχι από αυτήν.
Κανείς δεν θέλει να μοιράζεται μία πίτα πόσο μάλιστα αν ξέρει ότι αυτή η μοιρασιά μπορεί να του δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα>>.

πηγη  topiko24.gr