Σπουδές και ποδόσφαιρο ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΥ SOCCERPROMO MANAGEMENT

2019-04-24 17:46

Σπουδές και ποδόσφαιρο  ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Η SOCCERPROMO αναλαμβάνει  και δημιουργεί  πακέτα  για νεαρούς  αθλητές  που θελουν να συνδυάσουν  της σπουδές στην Γερμανία  και το ποδόσφαιρο

από  ηλικία  16 χρόνων  και  πάνω  συνεχίζοντας  σε ελληνικό  λύκειο  και μαθαίνοντας  σαν δεύτερη  γλωσσ τα Γερμανικά  έχοντας  την δυνατότητα  μετα

να συνεχίσουν  σε ενα Γερμανικό  πανεπιστήμιο .

Ταυτόχρονα  θα αγωνίζονται  και θα  εκπαιδεύονται  σε έναν  Γερμανικό  ποδοσφαιρικό  σύλλογο  με επαγγελματική  καθοδήγηση  υψηλού  επίπεδου .

Με το πρόγραμμα  αυτ μπορείς  να  επιτυχείς  υψηλούς  στόχους

 

Η  Γερμανία είναι μια χώρα που προσελκύει πολλούς Έλληνες όχι μόνο για εργασία άλλα και για τις σπουδές τους. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΟΟΣΑ το 13,2% των Ελλήνων φοιτητών του εξωτερικού σπουδάζει στη Γερμανία. Σήμερα στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δραστηριοποιούνται περισσότερα από 360 κρατικά ή επίσημα αναγνωρισμένα ιδρύματα που προσφέρουν περισσότερα από 13000 προγράμματα σπουδών. Το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης είναι αρκετά υψηλό και αποδεικνύεται και από τον αριθμό των νομπελιστών, ειδικά στους τομείς ιατρικής και θετικών επιστημών, άλλα και από τις υψηλές κατατάξεις των πανεπιστημίων στις διεθνείς αξιολογήσεις.

Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια

Η Γερμανία ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμπίπτει στην οδηγία 2005/36/ΕΚ περί αμοιβαίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων για τους πολίτες των 27 κρατών μελών της Ε.Ε. Δεν απαιτείται λοιπόν η αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ για την άσκηση ενός επαγγέλματος στον ιδιωτικό τομέα. Αν όμως κάποιος επιθυμεί να διεκδικήσει μια θέση στο δημόσια ή να πραγματοποιήσει ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο θα πρέπει να πάρει πράξη αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ. Ενημερωτικά μπορεί να επισκεφθεί κανείς τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.doatap.gr/gr/anagn/DEUTSCHLAND.doc για να διαπιστώσει ποια εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν αναγνωριστεί από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγή.

Τα καλύτερα Γερμανικά Πανεπιστήμια

Σημαντικό είναι να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι ένα Πανεπιστήμιο με υψηλή θέση στις αξιολογήσεις. Σύμφωνα με την κατάταξη TimesHigherEducation 4 πανεπιστήμια βρίσκονται στα 100 καλύτερα του κόσμου. Ακολουθεί λίστα με τα 10 καλύτερα Γερμανικά Πανεπιστήμια.

Rank

Institution

Location

48

Ludwig-Maximilians-Universität München

Germany

70

Georg-August-Universität Göttingen

Germany

78

Universität Heidelberg

Germany

99

Humboldt-Universität zu Berlin

Germany

105

Technische Universität München

Germany

128

Freie Universität Berlin

Germany

144

Albert-Ludwigs-Universität Freiburg

Germany

151

Karlsruhe Institute of Technology

Germany

154

RWTH Aachen University

Germany

171

Universität Bonn

Germany

 

Ελληνικό Γυμνάσιο – Λύκειο

Ντόρτμουντ – Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία – Γερμανία

https://gym-dortmund.europe.sch.gr/wp/

 Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/spoydes-kai-podosfairo/