Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

2016-07-17 07:55

 

Ο νεαρός υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γιαννιώτης που πέρσι διακρίθηκε με την Κ17 του Παναιτωλικού και φέτος θα αγωνίζεται στην Κ20 του Παναιτωλικού μιλάει για την πορεία του στο ποδόσφαιρο:

   

1. Πόσα χρόνια είσαι στον Παναιτωλικό ?  Φετος μπαίνω στον τέταρτο χρόνο. ουσιαστικά είναι η ομάδα που ξεκίνησα να βλέπω το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι.

2. Πως ήταν η περσινή σου χρονιά ?  Η περσινή χρονιά για εμένα προσωπικά ήταν η καλύτερή μου μέχρι σήμερα.  Αγωνιζόμενος στην Κ17 του Παναιτωλικού απέκτησα μιά μεγάλη εμπειρία αφού μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω με μεγάλους αντιπάλους.

3. Τι σημαίνει για σένα η ομάδα του Παναιτωλικού ?  Η ομάδα του Παναιτωλικού για μένα σημαίνει πάρα πολλά πράγματα.  Καταρχήν εκτιμώ ότι με επέλεξε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού και νιώθω τυχερός που μπορώ και δουλεύω σε μιά τόσο καλά οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πάντα κοντά μου και θα θελα να δω τον Παναιτωλικό όσο πιο ψηλά γίνεται.

4. Ποιοί είναι οι στόχοι σου στο ποδόσφαιρο ?  Εχω μάθει να βάζω τους στόχους μου για κάθε χρονιά ξεχωριστά. Αυτό είναι κάτι που με συμβουλεύει πάντα και ο Manager  μου.  Προσπαθώ κάθε χρόνο να βελτιώνω στοιχεία μου και να γίνομαι πιό χρήσιμος για την ομάδα.  Δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους που έχω αλλά δεν θέλω να πετάω και στα σύννεφα.  Δουλεύοντας κάθε χρονιά ξεχωριστά προσπαθώ να κάνω σταθερά βήματα. Σίγουρα βέβαια ένα από τα μεγάλα μου όνειρα θα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.

5. Ποιοί σε συμβουλεύουν στο ποδόσφαιρο ?  Οι προπονητές μου και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού πάντα βρίσκονται κοντά μου, βέβαια η οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα ο Manager μου Σπύρος Μαραθωνίτης και η εταιρεία Soccer Promo που με καθοδηγεί και με συμβουλεύει - είναι για μένα ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω όλους αυτούς δίπλα μου.

6. Τι ελπίζεις για την νέα σαιζόν παίζοντας πλέον στην Κ20 του Παναιτωλικού ? Καταρχάς η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και μέσα απο αυτή να διακριθώ σε μεγάλο βαθμό και εγώ. Για να γίνουν αυτά χρειάζεται χαμηλά το κεφάλι και παρά πολυ δουλειά και το πιο σημαντικό να έχω υγεία!!