Ο Μάκης Μπέχλης σε ομάδα της Σουηδίας

2016-08-11 07:03

Ο Μάκης Μπέχλης σε ομάδα της Σουηδίας

07-08-16 17:08

Τεράστια επιτυχία για τον 24 χρονο (11-11-1992) ποδοσφαιριστή (επιθετικό Χάφ) του Αστέρα Μαγούλας Μάκη(Χρυσόστομο) Μπέχλη και την Δυτική Αττική  ο οποίος θα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική της Σουηδίας με τα χρώματα της Akropolis Idrottsförening. Ο ποδοσφαιριστής  ηρθε με τον  επρόσωπο κ. Σπύρο Μαραθωνίτη και την εταιρία του soccer propo.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής τόνισε στο topiko24.gr

<<  Ηρθα σε μια ιστορική ομάδα απο Ελληνες επιχειρηματίες ειναι Γ' Εθνική(επαγγελματική).  Στόχος μας η άνοδος στην Β' Εθνική και πιστεύω θα τα καφέρουμε. Ευχαριστώ τον μάνατζερ κ. Σπύρο Μαραθωνίτη και την εταιρί α soccer propo που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Σουηδία! Νομίζω είναι καλά δεν χρειάζονται πολλά λόγια... Ευχαριστώ για όλα και ακόμα τον Νίκο Σπέη>>.

ΕΥΧΕΣ...

Ο πρώην προπονητής του Νίκος Σπέης εύχεται στον εν λόγω ποδοσφαιριστή καλή σταδιοδρομία και σιδεροκέφαλος στη νέα του ομάδα με υγεία και επιτυχίες.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

 

Με όνομα βαρύ, έμβλημα τον Παρθενώνα και γαλανόλευκη φανέλα που έχει το ελληνικό εθνόσημο στο στήθος, η ποδοσφαιρική ομάδα Ακρόπολις έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στη Σουηδία. Αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και δεν θα σταματήσει αν δεν φτάσει στην κορυφή.

Πέρυσι βρέθηκε μια ανάσα από τη δεύτερη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν τα κατάφερε, χάνοντας την άνοδο στις λεπτομέρειες (στα μπαράζ από τη Φρέι Τάμπι, και κατά συνέπεια παρέμεινε στην 3η κατηγορία). Οι προσπάθειες των Ελλήνων μεταναστών που ζουν στη Στοκχόλμη και «τρέχουν» τον σύλλογο δεν σταματούν, παρά τα εμπόδια και τα υπέρογκα έξοδα που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν σε όλα τα πόστα, από τη θέση του προέδρου, μέχρι αυτόν που βρίσκεται στην καντίνα του γηπέδου, είναι συμπατριώτες μας.

Η Akropolis Idrottsförening, όπως είναι η ονομασία της στα σουηδικά, ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 από τον Καλύμνιο Θεόφιλο Τσάπο, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, δημιουργώντας πρώτα τμήμα μπάσκετ (1968). Το 1969 λειτούργησε το ποδοσφαιρικό τμήμα, επικεφαλής του οποίου σήμερα είναι ο Λάμπρος Μίτσης. Εχει καταγωγή από τα Γιάννενα και επιχειρήσεις στη Στοκχόλμη, πόλη στην οποία εδρεύει και η ομάδα. Μαζί με μία ομάδα 10-12 Ελληνων επιχειρηματιών, που ζουν μόνιμα στη Σουηδία, στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογο.

 πηγη      topiko24.gr

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ