Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ FC Dordrecht

2016-07-31 10:17

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στην ολλανδική FC Dordrecht θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο υψηλόσωμος σέντερ φορ Χρήστος Μαραθωνίτης,γεννημένος το 1998

Εξαργυρώνοντας την καλή του παρουσία τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Ολλανδία δέχτηκε αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους,οι Φέγενορντ και Κουίνς παρκ ρέιντζερς βρέθηκαν αρκετά κοντά στην απόκτησή του.

Ειδικά η Q.P.R προσφέροντάς του ένα καλό συμβόλαιο για να μετακομίσει στο λονδρέζικο σύλλογο.

Ο ίδιος και σε συνεργασία με το γραφείο που τον εκπροσωπεί αποφάσισαν να συνεχίσει την καριέρα του στην FC Dordrecht,θεωρώντας ότι καλύπτει τις προδιαγραφές που θα ήθελε.

Στο πλαίσιο λοιπόν της μετακίνησής του στη νέα του ομάδα παραχώρησε συνέντευξη στο ολλανδικό site:voetbalinterviews.com

voetbalinterviews ¨ Μίλησέ μας λίγο για εσένα.

Χρηστος . Την πρώτη χρονιά που ήρθα στην Ολλανδία ήμουν 15 χρονών,με είχε εντοπίσει η Nac Breda,την επόμενη χρονιά μεταγράφηκα στην Excelsior και τη φετινή χρονιά θα αγωνίζομαι στη Dordrecht και ταυτόχρονα θα σπουδάζω στη γυμναστική ακαδημία.Εκτός απ'το ποδόσφαιρο τα χόμπι μου είναι η μουσική και το γυμναστήριο.Αποφάσισα να είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου,θέλοντας να κυνηγήσω το όνειρό μου.

voetbalinterviews. Ήρθες από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.Η κίνηση να έρθεις στην Ολλανδία για να παίξεις ποδόσφαιρο στη Breda ήταν δύσκολη για σένα;

Χρηστος . Ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έπρεπε να κανονίσω πολλά πράγματα μόνος μου και να ζήσω μακριά από την οικογένειά μου.Η Nac Breda με βοήθησε πολύ σε όλα αυτά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Εγώ προσωπικά ήξερα ότι η Ολλανδία ήταν ότι καλύτερο για το μέλλον μου.

voetbalinterviews. Μένεις μόνος σου στην Ολλανδία ή υπάρχει κάποιο μέλος απ'την οικογένειά σου;

Χρηστος .  Όταν πρωτοήρθα έμεινα σε μια ελληνική οικογένεια και αυτό με βοήθησε πολύ.Από τη δεύτερη χρονιά ζω με άλλους τρεις έλληνες παίχτες.

voetbalinterviews. Ζεις δύο χρόνια εδώ στην Ολλανδία,σου λείπει η οικογένειά σου;

Χρηστος . Κάποιες φορές μου λείπουν πολύ αλλά έρχονται πολύ συχνά και πηγαίνω κι εγώ τρεις φορές το χρόνο.

Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα που ζω μόνος,έμαθα αρκετά πράγματα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

voetbalinterviews.  Τι σου έχει μείνει περισσότερο σαν μεγαλύτερο γεγονός για το ποδόσφαιρο εδώ στην Ολλανδία;

Χρηστος . Σίγουρα αυτό που μου έχει μείνει πάρα πολύ είναι στο πρώτο τουρνουά που έπαιξα με την Breda,δεν ειχα υπογράψει ακόμη,ήταν κατά 90% ότι θα με πέρνανε,οπότε έπρεπε να παίξω πολύ καλά.Όντως έπαιξα πολύ καλά και στον ημιτελικό με την Pec Zwolle έβαλα και τα δυο γκολ της ομάδας μου και περάσαμε στον τελικό.Δυστυχώς στον τελικό χάσαμε από τη Vitesse.

voetbalinterviews. Πριν έρθεις στη Breda τι ήξερες για το ολλανδικό ποδόσφαιρο;

Χρηστος . Ήξερα οτι το ολλανδικό ποδόσφαιρο ειναι οτι καλύτερο παγκοσμίως για νεαρούς παίχτες.Είναι γρήγορο,τεχνικό και χρησιμοποιείς πολύ το μυαλό.

voetbalinterviews. Μεχρι τώρα έχεις παιξει σε δύο ολλανδικούς συλλόγους και τώρα πηγαίνεις και σ'ένα τρίτο,αυτό σε ενοχλεί;

Χρηστος . Όχι καθόλου δεν μ'ενοχλεί.Προσπαθούμε πάντα μαζί με το manager μου να δούμε τι είναι καλύτερο για μένα.Η Excelsior με ήθελε και την επόμενη χρονιά αλλά εγώ θεωρώ ότι στην FC Dordrecht θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες συνθήκες να πάρω χρόνο συμμετοχής και με τις ρεζέρβες.Όχι καθόλου δεν μ'ενοχλεί.Προσπαθούμε πάντα μαζί με το manager μου να δούμε τι είναι καλύτερο για μένα.Η Excelsior με ήθελε και την επόμενη χρονιά αλλά εγώ θεωρώ ότι στην FC Dordrecht θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες συνθήκες να πάρω χρόνο συμμετοχής και με τις ρεζέρβες.

voetbalinterviews. Ποιά θεωρείς ότι είναι τα καλύτερά σου προσόντα;

Χρηστος .  Τα καλύτερά μου προσόντα είναι σίγουρα οτι σκοράρω με ευκολία και νομίζω η καλή μου τεχνική και η ταχύτητα.

voetbalinterviews. Ποιό είναι το παιχνίδι πού ονειρεύεσαι να παίξεις;

Χρηστος . Όνειρό μου είναι να κάνω ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

voetbalinterviews. Θα επιστρέψεις ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Χρηστος .  Ποτέ δεν ξέρεις,αλλά αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στην Ολλανδία και δεν έχω σκεφτεί καθολου να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.Ακόμα κι όταν οι Q.P.R ενδιαφέρθηκε για μένα εγώ θέλησα να παραμείνω στην Ολλανδία.

Christos Marathonitis

Christos Marathonitis

Interview met Christos Marathonitis.

Ik ben: Christos Marathonitis.
Geboren op: 16-11-1998.
Nationaliteit: Grieks.
Club geschiedenis: Panionios (Griekenland) , NAC Breda , Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht.
Nu spelend voor: FC Dordrecht.

 

ΠΗΓΗ https://voetbalinterviews.com/2016/07/27/christos-marathonitis/