Νέα σημαντική συνεργασία για Παμπορίδη

2017-06-01 08:35

Νέα σημαντική συνεργασία για Παμπορίδη

3105pamporidis

Είναι πλέον ο επίσημος συνεργάτης της Soccer Promo management στην περιοχή του Κιλκίς

 

Ο Βασίλης Παμπορίδης, πρώην διαιτητής FIFA και νυν προπονητής στις Ακαδημίες αλλά και στην ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι ο νέος συνεργάτης της Soccer Promo management. Συγκεκριμένα θα είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της, management & personal training, στην περιοχή του Κιλκίς. Πρόκειται φυσικά για μία σημαντική συνεργασία τόσο για τον ίδιο αλλά και για τον Νομό. 
Ο Βασίλης Παμπορίδης γνωστός από τη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα και όχι μόνο είναι επίσης κάτοχος των παρακάτω διπλωμάτων: 
•Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Πρόληψης Αντιμετώπισης & Αποκατάστασης τραυματισμών. 
•Προπονητή Ποδοσφαίρου New UEFA B. 
•Προπονητή Ποδοσφαίρου UEFA C. 
•Προπονητή Handball & Beach Handball EHF A.
& Υποψήφιος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Α.  

Ποια είναι οι Soccer Promo management
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Soccer promo ασχολείται με το αθλητικό management σε αθλητές και σε ομάδες ποδοσφαίρου. Φιλοσοφία της αποτελεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα συνεργαζόμενα μέλη της, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και προβολή αθλητών και σωματείων. Ο χαρακτήρας της είναι συμβουλευτικός και παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα σωματείο ή ένας ποδοσφαιριστής για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αναδειχθεί. H ομάδα της Soccer promo βρίσκεται πάντα κοντά στα μέλη της ώστε να δίνει λύσεις. Οι καινοτόμες ιδέες και ο σύγχρονος τρόπος προσέγγισης είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει αναζητώντας πάντα τον καλύτερο τρόπο ώστε να αξιοποιηθούν στα μέγιστα οι δυνατότητες του κάθε αθλητή ή σωματείου.

https://www.soccerpromo-management.com/
SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY
GREECE - NETHERLANDS - BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553

3105pamporidis 2

πηγη  https://kilkissport.gr