Καλώς ήρθατε στο ΘΑΥΜΑ Be the Miracle Οργανισμός για την στήριξη της οικογένειας η SOCCERPROMO ΕΠΊΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΉΣ

2017-07-21 08:01

Η soccerpromo management από την ίδρυσή της πίστευε πάντα στα νέα παιδιά,θέλοντας να βάλει κι αυτή ένα μικρό λιθαράκι στην εθελοντική ομάδα "Be the miracle".Είναι πλέον επίσημοι υποστηριχτές των πραγματικά αξιόλογων προσπαθειών που γίνονται από την ομάδα για την στήριξη των νεαρών παιδιών αλλά και των οικογενειών που η ζωή δεν τους τα έφερε εύκολα. Η πρώτη κοινή δράση μας με την εθελοντική ομάδα έγινε σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες.Καλούμε όλους τους φίλους μας,συνεργάτες μας να συστρατευθούν με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους και να βοηθήσουν όπου μπορούν την" be the miracle Το θαύμα ΑΜΚΕ για την στήριξη της οικογένειας"

Είναι μια εθελοντική οργάνωση που έχει ως στόχο την στήριξη της οικογένειας και του παιδιού.

 

Οργανισμός για την στήριξη της οικογένειας

Ιδέες – Πράξεις – ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Το Σάββατο που μας πέρασε τα παιδιά του Θαύματος ζήσανε μια μοναδική εμπειρία. Γνώρισαν από κοντά τον κ. Spiros Marathonitis τεχνικό διευθυντή, εκπρόσωπος  και ιδιοκτητητς της εταιρίας SoccerPromo management
https://www.soccerpromo-management.com/

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν από ένα Άνθρωπο που ξέρει για το ποδόσφαιρο. Μέσα από την συζήτηση, μοιραστικέ την γνώση αλλά και την επαγγελματική του εμπειρία. Ακολούθησε αγώνας με την ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου τους cocharise προσωπικά ο κ. Μαραθωνιτης και μετά τον αγώνα τα παιδιά γευμάτισαν στους χώρους του Cosmos Club

Αργότερα στο δρόμο της επιστροφής τα παιδιά ήταν τόσο ενθουσιασμένα που όλο μιλάγαν για την εμπειρία που ζήσανε. 
Την επόμενη μέρα ο κ. Μαραθωνίτη ρώτησε αν το ευχαριστήθηκαν. Η απάντηση είναι οτι.... Όχι μόνο το ευχαριστήθηκαν αλλά πάνω απο όλα ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ.

Το Θαύμα μόλις είχε γίνει, από έναν Άνθρωπο, που αφιέρωσε το Σάββατο του, που άκουσε, ασχολήθηκε, έδωσε δώρα, γνώση και αγάπη στα παιδιά.

Όλα τα παραπάνω πολλοί τα θεωρούν είτε υπερβολικά, είτε αδιάφορα. Δεν ειναι τίποτα απο τα δυο είναι η απόλυτη πραγματικότητα. Ναι φίλοι μου γίνονται καθημερινά Πράξεις. Γίνονται καθημερινά Θαύματα. Κάτι τέτοιο ζήσαμε προχτές και απλά το μεταφέραμε

Ευχαριστούμε θερμά:

«Be the Miracle 

 

 

 

 

 

Οργανισμός για την στήριξη της οικογένειας

 

Καλώς ήρθατε στο ΘΑΥΜΑ

Συνήθως παιδιά θαύματα αποκαλούν τα αριστούχα παιδιά.

Όμως η κοινωνία έχει ανάγκη από όλα τα παιδιά. Τα δύσκολα, τα φτωχά, τα δυσλεκτικά, τα ξένα, τα ιδιαίτερα, από όλα.

Εμείς οι μεγάλοι λέμε ότι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο. Βάζουμε υψηλούς στόχους, έχουμε μεγάλα όνειρα και με όλα αυτά προσπαθούμε να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας για να τα κάνουμε άριστα. Στη πράξη όμως είτε καταφέρνουμε ακροθιγώς να ασχοληθούμε, είτε να πιέσουμε ανερυθρίαστα και σε τέτοιο βαθμό που θα δημιουργήσουμε ανεπανόρθωτες ζημιές  στις ψυχούλες των παιδιών.

Μέσα σε όλες αυτές τις προσπάθειες για το άριστο, ξεχνάμε το αυτονόητο….
Ότι όλα τα παιδιά είναι ένα ΘΑΥΜΑ 

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε στα παιδιά ότι αξίζουν. Να διδάξουμε ότι οποιαδήποτε δυσκολία βιώνουν ή εμπόδιο συναντά στη ζωή τους δεν είναι τίποτα άλλο από μια διαδικασία που τους κάνει πιο δυνατούς. Το ελάττωμα, η ιδιαιτερότητα, η διαφορετικότητα, αποτελούν την ουσία της μοναδικότητας μας στη κοινωνία και δεν θα πρέπει για κανένα λόγω να τους κρατάει πίσω.

Φίλοι μας,

Καλώς ήρθατε στο ΘΑΥΜΑ

 

 

bethemiracle.gr/