Και ο Σπύρος Μαραθωνίτης στην Κρήτη στην αξιολόγηση παικτών που θα γίνει στα Χανιά 5-6 Απριλίου

2018-03-29 20:16
Και ο Σπύρος Μαραθωνίτης στην Κρήτη στην αξιολόγηση παικτών που θα γίνει στα Χανιά 5-6 Απριλίου.
 
Ο Σπύρος Μαραθωνιτης είναι Μάνατζερ Ποδοσφαιριστών και Προπονητών ποδοσφαίρου. Παίκτες του αγωνίζονται σε πολλές χώρες στην Ευρώπη με εξειδίκευση στην ανάδειξη νεαρών αθλητών. Πολλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με τη δική του καθοδήγηση κατάφεραν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Συνεργάτης για πολλά χρόνια της Μίλαν και αρκετών ομάδων στην Ελλαδα. Έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλά ελληνόπουλα να μεταγραφούν στο εξωτερικό. Στην Ολλανδία εχει πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του 70% περίπου των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με αποτελεσμα η Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα να του κάνει ειδικό αφιέρωμα για τη δουλειά του στην Ολλανδία. Τα άρθρα του για το ποδόσφαιρο γίνονται viral στην Ελλαδα, στην Ολλανδία, στην Κύπρο και στην Ιταλία.
Οι συμμετέχοντες στην αξιολόγηση της Soccerpromo management στην Κρήτη θα μπορεσουν να συζητήσουν μαζί του και να λύσουν απορίες σχετικά με το ποδόσφαιρο.
 

Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών Κρήτη - Χανιά 5 & 6 Απριλίου

 
Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών Κρήτη - Χανιά 5 & 6 Απριλίου  by soccerpromo management
Μία μοναδική  ευκαιρία  θα εχουν ποδοσφαιριστές  ηλικίας  12 - 22 χρονών  να αξιολογηθούν  για 2 μέρες  από  την εταιρία  soccerpromo management
που εκπροσωπεί  ποδοσφαιριστές  σε όλη  την Ευρώπη. Ειναι γνωστό  σε ολους οτι η Soccerpomo θεωρείτε  ενα μεγάλο  ονομα ειδικά  στην ανάδειξη  και στην δημιουργία  νεαρών  αθλητων. Παίκτες  της  soccerpromo  αγωνίζονται  στην Ολλανδία,  Γερμανία,  Κύπρο,  Ελλάδα  κ.α.
Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, καθώς θα τούς δοθεί και συμβουλευτική κατεύθυνση. Οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν θα τους προταθεί εκπροσωπήση απο την Soccerpromo management.
Η αξιολόγηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου στα Χανιά 5 & 6 Απριλίου απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Ο αριθμός τον συμμετεχόντων ειναι αυστηρά περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εαν θέλετε Περισσότερες Πληροφορίες  ή να Δηλώσετε συμμετοχή
Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 875 876 8358 όλες τις μέρες της εβδομάδας από 9 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ.
Ηλικίες  12 - 22
Δημοτικό γήπεδο ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ
σε συνεργασία  με την ομάδα  Α.Π.Σ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ


Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/axiologisi-podosfairiston-kriti-chania-5-6-aprilioy/