Η μεγάλη απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τις Ιδιωτικές Ακαδημίες ανοίγει τις πόρτες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών

2017-04-27 08:15

Η μεγάλη απόφαση της Κυπριακή Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τις Ιδιωτικές Ακαδημίες  ανοίγει τις πόρτες  με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών

Μια πολύ σημαντική απόφαση που αφορά τις Ιδιωτικές Ακαδημίες πήρε χθες βράδυ η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ. (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου )
Από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018 οι Ιδιωτικές Ακαδημίες θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων της ΚΟΠ μέχρι την ηλικία των 16 ετών.
Μέχρι τώρα, οι Ιδιωτικές Ακαδημίες είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots.
Η προϋπόθεση που τίθεται είναι πως μια Ιδιωτική Ακαδημία για να συμμετάσχει στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ, θα πρέπει ταυτόχρονα να συμμετέχει και με τέσσερις τουλάχιστον ομάδες στα Πρωταθλήματα Grassroots.
Ουσιαστικά, με την απόφαση της αυτή, η ΚΟΠ ανοίγει τις πόρτες της στις Ιδιωτικές Ακαδημίες με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στις Ιδιωτικές Ακαδημίες.