Η FIFA σχεδιάζει Μουντιάλ συλλόγων με 24 ομάδες

2017-10-31 12:53

Η FIFA σχεδιάζει Μουντιάλ συλλόγων με 24 ομάδες

Η FIFA σχεδιάζει Μουντιάλ συλλόγων με 24 ομάδες

Η FIFA προετοιμάζει την επέκταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων σε 24 ομάδες, από τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με μέλος του διοικητικού συμβουλίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το τουρνουά θα διαρκέσει 18 ημέρες και θα υπάρχουν τρεις όμιλοι των 8 ομάδων από τις πέντε ηπείρους. Επί του παρόντος, μόνο οι νικητές κάθε μιας από τις Συνομοσπονδίες που απαρτίζουν τη FIFA, συμμετέχουν στην διοργάνωση. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», η κατανομή θα είναι ως εξής: 12 ομάδες από την Ευρώπη, πέντε από την Νότια Αμερική, δύο από την Αφρική, την Ασία και την Βόρεια Αμερική και μία από την Ωκεανία. 


Οι 12 ομάδες από την Ευρώπη, θα είναι οι τέσσερις τελευταίες νικήτριες του Champions League, οι τέσσερις τελευταίες φιναλίστ και οι τέσσερις με την υψηλότερη βαθμολογία. Οι προτάσεις για την επέκταση του Μουντιάλ συλλόγων, έγιναν στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα.

 

Η SOCCERPROMO MANAGEMENT σε συνεργασία της με την Strength and Conditioning Nutrition UK, την πλέον εξειδικευμένη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής βελτίωσης αθλητικής απόδοσης. Σας παρέχει τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής αθλητώνΔιαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/sympliromata-diatrofis-athliton/