FC academy paok Komotinis συγχαρητήρια

2023-07-15 13:49

Θεωρώ ότι μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται και να τονίζονται 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ακαδημία

FC paok komotinis 

Και στον ιδιοκτήτη κύριο

Dimitris Pagonidis  για την απόλυτη συνεργασία ώστε ένας νεαρός παίκτης της γεννημένος το 2009 κατάφερε να κάνει ένα ακόμα βήμα και να ενταχθεί στην Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης το όνομα του μικρή σημασία έχει αυτήν την στιγμή γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται σε τέτοιες ηλικίες τα παιδιά να έχουν τόσο πολύ δημοσιότητα .


Επειδή παρακολουθώ τη συγκεκριμένη ακαδημία είμαι πεπεισμένος ότι έχει πολύ ταλέντο όπως είμαι απόλυτα σίγουρος και για την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται και  την φιλοσοφία της ακαδημίας και  τους αξιόλογους προπονητές για αυτό θα ήθελα να δώσω και δημοσίως τα Συγχαρητήρια !! μου .

Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι είναι ότι η συγκεκριμένη ακαδημία κάθε φορά προσπαθεί να βοηθήσει αθλητές της να κάνουν το επόμενο τους βήμα και όλα αυτά τα κάνουν πράξη σπάνια αναφέρομαι σε ακαδημίες ονομαστικά αλλά θεώρησα ότι αυτή τη φορά πρέπει να γίνει μία επαρχιακή ακαδημία που πραγματικά λειτουργεί με σοβαρά στάνταρ βλέποντας το ποδόσφαιρο αλλιώς και ταυτισμένοι απόλυτα με τις εξελίξεις που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο 

FC Academy paok komotinis 

Συγχαρητήρια!!!

soccerpromo management 

Σπύρος Μαραθωνίτης