Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο 20χρονος Βαγγέλης Γκάγκαλης, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα πατά... στα 21, με τη Δ.Ε. των κυανόλευκων να ανακοινώνει χθες τη σύναψη συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ από τις 11 Ιανουαρίου.

Από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ο Γκάγκαλης παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου, ερχόμενος στον Βόλο με τις καλύτερες των συστάσεων. «Εγκλειστος» για τρία χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο Γκάγκαλης αγωνίζεται στην αριστερή γραμμή, τόσο ως εξτρέμ όσο και ως μπακ.

Γεννημένος στην Καβάλα, και μετά τη θητεία του στους ερυθρόλευκους του Πειραιά για τρία χρόνια, ακολούθησε η μεταπήδησή του στον Αίαντα Σαλαμίνας, με τον οποίο κατέκτησε την περίοδο 2016-17 την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και πριν φορέσει και πάλι τα κυανόλευκα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Νίκης.

Στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη απέναντι στον Σαρακηνό, ο Γκάγκαλης χρησιμοποιήθηκε σε μία διαφορετική θέση, αυτή του δεξιού μπακ, αλλά με όπλο την ταχύτητα και το ποδοσφαιρικό θράσος, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κέρδισε την παραμονή του στον Βόλο με το σπαθί του.

Μπορεί η ποδοσφαιρική του πορεία να μη γεμίζει το μάτι, αλλά σίγουρα η Νίκη δεν κοιτάζει μόνο την τρέχουσα περίοδο αλλά και την επένδυση στο μέλλον, ποντάροντας αρκετά στον ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής και στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Γκάγκαλης αποτελεί την 4η προσθήκη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Αλέξανδρο Καρτσαμπά αρχικά, για να ακολουθήσει η απόκτηση των Γιάννη Ντινιωτάκη και Δημήτρη Τζάθα.

Στην ανακοίνωση του Βαγγέλη Γκάγκαλη η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου επεσήμανε: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκάγκαλη. Ο Βαγγέλης Γκάγκαλης, έχει ύψος 1.70, αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 1998. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στις οποίες αγωνίστηκε για 3 χρόνια, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα των Αίαντα Σαλαμίνας και Κεραυνού Ελευθερών. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».