Dinamo dezvăluie discuțiile purtate cu Zăvăleanu: contactat recent de agentul FIFA Spyridon Marathonitis,

2022-07-23 09:43

DUn agent grec care susține că are un investitor olandez 

interesat să preia

 Dinamo dezvăluie discuțiile purtate cu Zăvăleanu: „

A cerut 2,5 milioane de euro. Pe loc”

inamo a intrat pe radarul unor oameni de afaceri și de fotbal din Grecia și Olanda. 

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a fost 

contactat recent de agentul FIFA Spyridon Marathonitis, 

proprietarul companiei de management Soccerpromo, pentru a-i propune un investitor.

Au fost unii care au întrebat, de la o agenție de marketing din Grecia, care ziceau că pot căuta investitori, dar n-au mai revenit”, au explicat zilele trecute cei de la Dinamo, pentru Gazeta Sporturilor.

GSP a luat legătura cu Spyridon Marathonitis (52 de ani), prin avocatul român care îl ajută să deslușească ițele juridice și financiare de la Dinamo. 

Elenul a precizat că reprezintă, de fapt, interesele unui investitor olandez și că Răzvan Zăvăleanu i-a transmis că pentru a prelua Dinamo, omul de afaceri respectiv trebuie să vireze în conturile clubului suma de 2,5 milioane de euro. Pe loc! Exact bugetul pe care dorește Dinamo să-l asigure pentru Liga 2.

„Datorii de 12 milioane de euro”

„Noi nu căutăm un investitor pentru Dinamo, noi avem investitori interesați de echipă și îi reprezentăm. Este un om de afaceri olandez. 

Managerul lui Dinamo ne-a spus că investitorul ar trebui să aducă 2,5 milioane de euro în prima zi. De asemenea, ne-a informat că datoriile clubului sunt în jur de 12 milioane de euro. 

Am încercat de multe ori să aflăm informații despre situația echipei, în special în partea financiară, pentru că ne dorim ca totul să fie făcut foarte serios. Dar domnul Zăvăleanu nu ne-a mai răspuns deloc la solicitări. Investitorul este în continuare interesat de Dinamo", susține Spyridon Marathonitis, care are strânse legături cu fotbalul olandez. "Nu e adevărat, minte", a reacționat administratorul judiciar.

www.gsp.ro/