Απίστευτη κίνηση από την Αντερλεχτ! που πρεπει να γινει παράδειγμα σε ολους ( ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! )

2016-02-26 08:45

Απίστευτο fair play από την Αντερλεχτ!

Η Αντερλεχτ δίδαξε με μια κινηση που πρεπει να συζητηθει τι σημαίνει αθλητικη παιδεια τι σημαίνει αθλητικη αθλητικο ιδεωδες και βεβαια οτι σκοπος δεν ειναι μια μονο μια νικη η μια προκριση προκριση.

 

Σε μία σπάνια κίνηση fair play και αθλητικού ήθους προχώρησε η Αντερλεχτ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων εναντίον της Δινάμο Ζάγκρεμπ, οι Κροάτες χρησιμοποίησαν παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης.

Η νίκη της Δινάμο με 2-0, που την έφερε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μπήκε στο μικροσκόπιο της UEFA η οποία είχε την πρόθεση να επιβάλλει ποινή.

Η Αντερλεχτ όμως, μέσω του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της Γιαν Κίντερμανς, έστειλε γράμμα στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και αξίωσε να μην επιβληθεί καμία ποινή!

"Δεν θέλουμε να πάρουμε τη θέση της Δινάμο διότι μας νίκησε δίκαια μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από την υπόθεση και ελπίζουμε να μην μας ζητηθεί να πάρουμε μέρος στα προημιτελικά" τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο γράμμα.

 

 

 

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Η εταιρεία Soccer Promo Pltd με ΑΦΜ 203720553, FIFA Agency, δίνει την δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές ηλικίας από 15 – 23 ετών να αξιολογηθούν και να δοκιμαστούν στην Ολλανδία με απώτερο σκοπό την μεταγραφή τους σε Ολλανδικό Σύλλογο. 

 

Η εταιρεία Soccer Promo Pltd μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει καταφέρει να εντάξει αρκετούς αθλητές διαφόρων εθνικοτήτων σε Ολλανδικούς Συλλόγους.

 

Οι ημερομηνίες για το πρόγραμμα αξιολόγησης και δοκιμαστικών στην Ολλανδία είναι συγκεκριμένες και ο αριθμός των αθλητών που μπορούν να συμμετέχουν είναι αυστηρά περιορισμένος.