Αντώνης Τζαλετέλλης: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κυριακής! όλα γίνονται πραγματικότητά εάν πραγματικά το θέλουμε..

2016-04-19 07:15

Αντώνης Τζαλετέλλης: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κυριακής!

Ο πιτσιρικάς της Κ20 της Καλλονής, Αντώνης Τζανετέλλης δίνει μαθήματα ζωής μέσα από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Αντώνης Τζαλετέλλης: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κυριακής!

Ηταν μια γεμάτη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός γιόρταζε το 43ο πρωτάθλημα του. Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι. Στα Γιάννενα πανηγύριζαν τη νίκη στην Ξάνθη και την 6η θέση. Υπήρχαν πολλοί πρωταγωνιστές. Πολλά γεγονότα.

Ομως ουδείς παρατήρησε τον πραγματικό πρωταγωνιστή της Κυριακής. Εναν αθλητή ο οποίος έκανε την διαφορά. Μπορεί η ομάδα του να μη νίκησε. Για την ακρίβεια γνώρισε βαριά ήττα με 8-2. Και τι έγινε; Ναι ο πρωταθλητισμός σε απαιτεί και νίκες.

Ομως υπάρχει και ο αθλητισμός και η ζωή. Και ο Αντώνης Τζανετέλλης είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του σαββατοκύριακου. Και στον αθλητισμό και στην ζωή. Ο γεννημένος στις 9 Μαϊου του 1998 αγωνίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι στου Ρέντη.

Η Κ20 της Καλλονής αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Εβαλε την φανέλα με το «10» και μπήκε στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο συλλόγων ήταν τεράστια. Είπαμε όμως. Μικρή σημασία έχει.


Ο Αντώνης Τζανετέλλης έδειξε τι σημαίνει αθλητισμός. Τι σημαίνει ζωή. Και πως μικρά προβλήματα που απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά στην καθημερινότητά μας μπορούν να ξεπεραστούν πολύ πιο εύκολα από όσο πιστεύουμε.

Δείτε και τον Αντώνη. Δίχως να έχει το ένα του χέρι κάνει το... κομμάτι του σε αυτό που αγαπάει περισσότερο. Το ποδόσφαιρο. Και μάλιστα με επιτυχία. Και για να φοράει το 10 κάτι θα σημαίνει. Ενα μάθημα ζωής από τον 18χρονο Αντώνη. Μάθημα ονείρων. Πως όλα γίνονται πραγματικότητά εάν πραγματικά το θέλουμε..


πηγη https://www.gazzetta.gr

 

 

 

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Η εταιρεία Soccer Promo Pltd με ΑΦΜ 203720553, FIFA Agency, δίνει την δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές ηλικίας από 15 – 23 ετών να αξιολογηθούν και να δοκιμαστούν στην Ολλανδία με απώτερο σκοπό την μεταγραφή τους σε Ολλανδικό Σύλλογο. 

 

Η εταιρεία Soccer Promo Pltd μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει καταφέρει να εντάξει αρκετούς αθλητές διαφόρων εθνικοτήτων σε Ολλανδικούς Συλλόγους.