ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ Στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μαραθωνίτης

2021-08-21 16:55

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ

Στον Παναθηναϊκό  ο Χρήστος Μαραθωνίτης

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μαραθωνίτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ο Έλληνας μέσος εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μαραθωνίτης είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1998 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανιωνίου. Στα 16 του πήγε στην ακαδημία της Μπρέντα, ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην ακαδημία της Εξέλσιορ και στα 18 του έπαιξε στην ακαδημία της Ντόρντρεχτ. Το 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Καλλιθέα όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2018 οπότε και μετακινήθηκε στον Εθνικό Άχνας στην Κύπρο. Το 2019 μεταγράφηκε στον Ονίσηλο Σωτήρα της Κύπρου. Στην Ελλάδα επέστρεψε πέρυσι και αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-2021 στον Καραϊσκάκη Άρτας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Αποτελεί τιμή για μένα να αγωνίζομαι σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Ανυπομονώ να δώσω το 100% για την ομάδα», δήλωσε ο Μαραθωνίτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

πηγη  www.pao.gr/transfers/ston-panathinaiko-v-o-xristos-marathonitis/