Τα εργομετρικά δείχνουν το δρόμο για την προετοιμασία για τον οφη

2012-03-21 10:00
Τα εργομετρικά δείχνουν το δρόμο για την προετοιμασία
ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ


Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στον ΟΦΗ την ευκαιρία να πάρει ανάσες και να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα ενόψει της συνέχειας που αναμένεται εξίσου δύσκολη.

Με εντολή Αναστόπουλου και με την ευκαιρία της διακοπής οι παίκτες του θα περάσουν από εργομετρικά τεστ τα οποία άρχισαν χθες και θα συνεχιστούν σήμερα ενώ παράλληλα υποβάλλονται σε αιματολογικές εξετάσεις για να φανεί σε ποιο σημείο βρίσκονται από πλευράς αντοχής. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να γνωρίζει τα πάντα για την φυσική κατάσταση των παικτών του και δίνει μεγάλο βάρος στα εργομετρικά τεστ. Αυτός είναι και ο λόγος που έφερε στο Ηράκλειο τον συνεργάτη του γυμναστή Θανάση Μουρτζιάπη για να επιβλέψει μαζί με τον Νίκο Κουνδουράκη τις εξετάσεις. Ο κ. Μουρτζιάπης έχει φέρει μαζί του στο Ηράκλειο ένα ειδικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας το οποίο δεν υπάρχει εδώ και χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Από τα αποτελέσματα των εργομετρικών και αιματολογικών εξετάσεων θα καθοριστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να ξέρει ποιοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί και ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση ώστε να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα με την ευκαιρία της διακοπής. Ο 52χρονος προπονητής θεωρεί ότι η διακοπή είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί από τη μια μπορεί να κόψει τον ρυθμό στην ομάδα του που έχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και από την άλλη μπορεί να έχει οφέλη σε ό,τι αφορά τους τραυματίες και γενικότερα τους παίκτες που αγωνίζονται συνεχώς και που χρειάζονται…συντήρηση. Το ερχόμενο Σάββατο ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό ματς στο Βαρδινογιάννειο με αντίπαλο που… αναζητείται.