Στην Εθνική ομάδα Παίδων U-16 (γεννηθέντες 1997) κλήθηκε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής Νικόλαος Πάτας, που αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων,

2012-10-18 14:45

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Πλατανιάς για την κλήση στην Εθνική U16, 15χρονου παίκτη της Ακαδημίας της

PDFΕκτύπωσηE-mail

 
b_280_280_16777215_0___images_stories_2012_fthinoporo_patas_milan_platanias.jpg              
               

Στην Εθνική ομάδα Παίδων U-16 (γεννηθέντες 1997) κλήθηκε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής Νικόλαος Πάτας, που αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από την Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και αποτελούσε στη συνέχεια βασικό στέλεχος της Μικτής Ομάδας Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών της, Νίκο Πάτα, για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος Κ-16, εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της, Νίκο Πάτα για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Κ 16 (U 16) και του εύχεται καλή επιτυχία. Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες των Ακαδημιών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου η Π.Α.Ε. Πλατανιάς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Νίκου».

*Στη φωτογραφία ο Νίκος Πάτας με συμπαίκτη του από το camp της Μίλαν στο Ηράκλειο.

πηγη football-academies.gr