Η ιστορική ομάδα του Άγιαξ σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker, φιλοξένησε στις αθλητικές της εγκαταστάσεις τον μικρό Jay-Jay Willems προσφέροντας του μια αξέχαστη εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα:

2014-03-13 15:05

Η ιστορική ομάδα του Άγιαξ σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker, φιλοξένησε στις αθλητικές της εγκαταστάσεις τον μικρό Jay-Jay Willems προσφέροντας του μια αξέχαστη εμπειρία.

Η ιστορική ομάδα του Άγιαξ σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker, φιλοξένησε στις αθλητικές της εγκαταστάσεις τον μικρό Jay-Jay Willems προσφέροντας του μια αξέχαστη εμπειρία. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άγιαξ μάλιστα, πραγματοποίησε το όνειρο του 8χρονου οπαδού της, που πάσχει από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, εντάσσοντάς τον στο βασικό ρόστερ της ομάδας δίνοντας του τη φανέλα με το νούμερο 9.

Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker δημιούργησε ένα βίντεο για τον μικρό Jay-Jay Willems με σκηνές από την προπόνηση, τη συνέντευξη τύπου της μεταγραφής και τον αγώνα εναντίον της Μπρέντα.

Μέσα σε ενάμιση λεπτό ο νεαρός Jay-Jay συναντά τον προπονητή Frank de Boer, επισκέπτεται το στάδιο Amsterdam Arena και φοράει την εμφάνιση της ομάδας με το νούμερο 9 στα αποδυτήρια των αθλητών.

Το μικρό ποδοσφαιρικό ταλέντο εντυπωσίασε με τις ικανότητές του τον τεχνικό της ομάδας, Frank de Boer, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την προπόνηση ανέφερε: “Θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν νέο παίκτη. Ο Jay-Jay είναι επιθετικός και κατά τη διάρκεια της προπόνησης μας τράβηξε την προσοχή. Με τα προσόντα που διαθέτει πιστεύουμε αναμφισβήτητα ότι μπορεί να παίξει με τον Άγιαξ”.

Στόχος του ιδρύματος είναι να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά που ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση. Και όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ο στόχος επιτεύχθηκε!