Αποκλειστικό: H MILAN ταξιδεύει στην Σύρο το Σάββατο 2 Ιουνίου.

2012-05-30 11:53
 
Αποκλειστικό: H MILAN ταξιδεύει στην Σύρο το Σάββατο 2 Ιουνίου.
Τρίτη, 29 Μάιος 2012 21:51

milan

Μια πραγματικά γιορτή του ποδοσφαίρου,θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 19:30 στο γήπεδο της ακαδημίας του Βήσσα.

Η ακαδημία VISSAS CLUB Syros προσκάλεσε την MILAN FC να συμμετάσχει στη γιορτή για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, θέλοντας να διοργανώσει κάτι ξεχωριστό για τους νεαρούς αθλητές  και γενικότερα για το νησί της Σύρου δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία μιάς μεγάλης ομάδας όπως είναι η MILAN FC.

Η  ΜΙLAN JUNIOR CAMP αποδέχθηκε την πρόσκληση στέλνοντας τον  εκπρόσωπό της,  τον κ. Μαραθωνίτη Σπυρίδωνα, από την SOCCER PROMO, αποκλειστικό συνεργάτη στην διοργάνωση του φετινού MJC CRETA 2012 (Ηράκλειο, Πακρήτιο Στάδιο, 18-30 Ιουνίου 2012), να μιλήσει στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους για την φιλοσοφία και τον τρόπο που "δουλεύει" η Ιταλική ομάδα. Καθώς επίσης και να βραβεύσει τους καλύτερους νέους αθλητές με τον επίσημο ρουχισμό της MILAN F.C..  
Τα MILAN JUNIOR CAMP διοργανώνονται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως αλλά για δεύτερη χρονιά  και στην Ελλάδα και τα παρακολουθούν πάνω από 160.000 παιδιά, μέσα από τα οποία έχουν ξεχωρίσει και αναδειχθεί μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου.

Επίσημος προσκεκλημένος της soccerpromo στην επίσκεψη στη Σύρο θα είναι ο Κος ΜΠΟΥΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δημιουργός αθλητικών συστημάτων προπόνησης ιδρυτής chameleon
mpoutros_dimitrissystem - kung fu καθηγητής φυσικής αγωγής & fitness προπονητής ποδόσφαιρου.

 Το χεράκι του πάντως για αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου έβαλε και ο Προπονητής της ακαδημίας VISSAS CLUB Syros κ. Χρήστος Πελέκης.

Ο κύριος Χρήστος Πελέκης σε συνεργασία με την soccepropo , μετά τα θετικά σχόλια που αποκόμισε ως προπονητής της ομάδας Φρεναρος 2000 στην Κύπρο , προσκλήθηκε στο 3ο Διεθνές Συνέδριο ποδοσφαίρου Performance and Tactics που πραγματοποιήθηκε στη  Λευκωσία της Κύπρου στις 26 και 27 Μαΐου! Ομιλητές του συνεδρίου ήταν  Dr.Νίκος Τζουρούδης(Γιατρός ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,BRESCIA), Lucchesi Massimo (Tactic coach Milan,F032iorentina ), Dr. Georgios Ziogas (Exercise Physiologist), Joao Bastos (coaches UEFA PRO, Benfica, Leyria), Lutz Herdener (Master of Sports Science), Willem Timmermans (Injury Prevention - Performance Training - Functional Rehabilitation - Education) και ο Dr Vasilios I. Kalapotharakos.

Να σημειώσουμε ότι είναι το τρίτο Διεθνές σεμινάριο που παρακολουθεί μετά από αυτά της Γερμανίας και Ιταλίας.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ LESS DISCOUNT CARD

  Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν δώρα από την LESS DISCOUNT CARD.

Eίσοδος Ελεύθερη για όλο το κόσμο.

soccer_promo

DSC02208

πηγη gyglades 24.gr