Αξιολόγηση  ποδοσφαιριστών ακαδημιών  από την Soccerpromo management

Μπορείς να βελτιώσεις μόνο ότι μπορείς να μετρήσεις

Η Soccerpromo management δίνει την  δυνατότητα  σε ακαδημίες που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να αξιολογήσουν παίκτες της ακαδημίας τους

σε ατομικό επίπεδο μέσω ενός εξειδικευμένου και μετρήσιμου  προγράμματος αξιολόγησης  ποδοσφαιριστών με μπάλα στον χώρο τους.

H ποδοσφαιρική αξιολόγηση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για έναν ποδοσφαιριστή και για  τον προπονητή του αθλητή διότι του δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζει τα δυνατά και τα  αδύνατα του σημεία  ώστε να  μπορέσει να τα βελτιώσουν και να τα αναπτύξει .

H αξιολόγηση ποδοσφαιριστών από τη soccerpromo management  βοηθάει μία ακαδημία να αναπτυχθεί παρέχοντας ακόμα περισσότερο εξειδικευμένες υπηρεσίες στους αθλητές της  ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα της ακαδημίας σε συνεργασία με τις οικογένειες των αθλητών σε κάποια παιδιά που πιθανόν να ξεχωρίζουν  να μπορέσουν να  δοκιμαστούν  σε επαγγελματικές ακαδημίες σε όλη την Ευρώπη.

Ο αριθμός μπορεί να συμμετάσχει σε μία αξιολόγηση στο χώρο της ακαδημίας είναι από 20 αθλητές έως 200 

 

 υπεύθυνος του προγράμματος  είναι ο  προπονητής Λεωνίδας  Τσιγαρίδας 

κάτοχος διπλώματος UEFA Pro  με  εμπειρία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς έχει εργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης Ιιωνικό και  άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

soccerpromonet@yahoo.gr

 

τεχνική αξιολόγηση   ποδοσφαιριστών

Τεχνική Αξιολόγηση !!! By Soccerpromo !!! Μπορείς να βελτιώσεις μόνο ότι μπορείς να μετρήσεις
Συμπεράσματα Δυνατών & Αδύνατων σημείων για την Ατομική Βελτίωση !!!

μαθε τωρα τις αδυναμιες σου και τα δυνατα σου σημεια 

Η τεχνική αξιολόγηση ενός ποδοσφαιριστή αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο πρώτα απ όλα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και μετά για τον προπονητή και την ομάδα του. Η τεχνική αξιολόγηση δεν είναι εργομετρική αξιολόγηση είναι καθαρά τεχνικής φύσεως και όλο το ασκησιολόγιο που μετριέται είναι με μπάλα Το οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο ποδοσφαιριστής είναι πολλά. Καταρχήν μπορεί να δει σε ποιό επίπεδο τεχνικής βρίσκεται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της μέτρησης.  Να αναγνωρίσει τις αδυναμίες του αλλά και τα δυνατά του σημεία. Το πρωτόκολλο της αξιολόγησης που χρησιμοποιούμε στην Soccer Promo είναι εξειδικευμένο και περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τα εξής:

  • Τεχνική 

  • Τακτική θέσης

  • Δύναμη

  • Ταχύτητα

  • Ευστροφία

  • Αποτελεσματικότητα

  •  εξειδικευμένο ασκησιολόγιο διάρκειας περίπου 90':  Ο ποδοσφαιριστής δύναται να εκτελέσει κάποιες προπονητικές μονάδες. Τα στοιχεία του καταγράφονται και αναλύονται με ειδικές παραμέτρους όπως ηλικία, θέση καθώς και επίπεδο ομάδας που αγωνίζεται.  

Τηλέφωνο για αυτούς που καλούν μόνο από Ελλάδα
από σταθερά & κινητά
875 876 83 58
 

Εμπιστευτικότητα

Τα προσωπικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή (ονοματεπώνυμο & ομάδα) διαφυλάσσονται από την Soccer Promo αφού παραδίδεται προσωπικός κωδικός που αντιστοιχεί στην αξιολόγηση του ενδιαφερόμενου ποδοσφαιριστή.  Μόνο με την δική του έγκριση μπορούν να γνωστοποιηθούν αυτά τα στοιχεία.

Up Level Football

Κάνοντας την αξιολόγηση της Soccer Promo οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα έχουν την ευκαιρία να μπορέσουν να δοκιμαστούν σε υψηλότερο επίπεδο και σε επαγγελματικές ομάδες σε  όλη την Ευρώπη

 
 

 

 

Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών ακαδημιών

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

- VIRTUAL VIDEO TECHNICAL ANALYSIS

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO ΤΩΡΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΚΤΑ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  NAC BREDA  VS  EXCELSIOR FC  (A1)