ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ- Η ΑΠOΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCER PROMO

Η συνεργασία όλων των ειδικοτήτων εγγυάται τα μέγιστα αποτελέσματα στον συντομότερο χρόνο, δίνοντας στον αθλητή την παροχής υπηρεσιών στον ίδιο χώρο και την εμπιστοσύνη που πηγάζει από την συνεχή επικοινωνία των ειδικών.

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την τύχη να συνεργαστουμε και να σταθούμε δίπλα σε  αθλητές  από την Ελλάδα και την Ευρώπη,

πολλοί νέοι αθλητές   διαφόρων  επιπέδων   προετοιμάσθηκαν μαζί μας, εφαρμόζοντας το προπονητικό σύστημα  by SOCCERPROMO  για  να πετύχουν τους στόχους τους.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Eξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές. 

Για αρκετά χρόνια είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών στην Ελλάδα, για προπόνηση υψηλού επιπέδου. με πολλές ειδικότητες
ώστε να καθορίσουν την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε άτομο και με τις κατάλληλες συνέργειες να επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα:
Μaximum απόδοση, πρόληψη και ελαχιστοποίηση τραυματισμών, 
και το ακομα πιο σημαντικο την βοήθεια της αξιοποιησης ενος ποδοσφαιριστη να  πραγματοποίηση
τον στοχο του μιας και ειμαστε εταιρεια που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστες.

ΕΛΛΑΔΑ -  ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

περιοχές   ΕΛΛΑΔΑ   Αθήνα  .-  Κιλκίς - Κρητη - Ηγουμενίτσα -  Κατερίνη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - BECKUM

ΟΛΛΑΝΔΙΑ -  ROTTERDAM

ΚΥΠΡΟΣ -  ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Για την μεγιστοποίηση της απόδοσης στο ποδόσφαιρο.
Είναι σημαντική η ατομική προπόνηση

Η ατομική προπόνηση στην Soccer Promo αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την δημιουργία ενός ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε βαθμίδα και αν ανήκει, είτε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας καλύπτοντας όλα τα ηλικιακά φάσματα.  Δεν είναι τυχαίο ότι μέσω των προγραμμάτων της Soccer Promo πολλοί ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.  Η Soccer Promo είναι η εταιρεία που έχει καταφέρει να προετοιμάσει εξειδικευμένα Ελληνες και ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Τα προγράμματα της ατομικής προπόνησης της Soccer Promo γίνονται σε 3 χώρες Ελλάδα ( Αθήνα &  Κιλκις ) και Ολλανδία   Κυπρος (Λευκωσία ) .  Το πρόγραμμα που κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε ατομικό επίπεδο με την Soccer Promo περιλαμβάνει: τεχνική, φυσική κατάσταση, τακτική θέσης, ποδοσφαιρική αντίληψη & σκέψη, απόκτηση αυτοπεποίθησης, περιμετρική όραση, στάση σώματος.  Το 90% των ασκήσεων συμπεριλαμβάνει μπάλα. Η ατομική προπόνηση με την Soccer Promo δίνει στον ποδοσφαιριστή ένα ακόμα πλεονέκτημα ότι αποκτά ποδοσφαιρική ταυτότητα και μέσω του ανθρώπινου δυναμικού της μπορεί να προωθηθεί σε ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ώρες και οι μέρες της ατομικής προπόνησης καθορίζονται σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα πάντα με το δικό του πρόγραμμα και τις δικές του ανάγκες.  Για συμμετοχή στο παραπάνω πρόγραμμα παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58 (κλήσεις  μόνο  από  Ελλάδα)

 
 
 

Τηλέφωνο για όλο τον κόσμος
0049 1791299183

 
Κιλκίς

Λειτουργική Διαχείρηση Τραυματισμών μετά από Χειρουργική ή Μη Παρέμβαση. Αποκατάσταση τραυματισμών.
• Πρόσθιου Χιαστού
• Οπίσθιου Μηριαίου
• Έσω Πλάγιου
• Κήλες ΣΣ

Κατερίνη

 

 

 

 

Διαβάστε τι λένε ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν τα προγράμματα της soccerpromo management

 

 

Ατομική προπόνηση στο ποδόσφαιρο πολλοί αναρωτιούνται σε τι βοηθάει Να κάνει κάποιος ατομική προπόνηση

2018-02-05 15:02
Πολλές φορές ακούμε για ατομική προπόνηση  στο ποδόσφαιρο Και πάρα πολλοί αναρωτιούνται σε τι βοηθάει  Να κάνει κάποιος ατομική προπόνηση 
Αναμφίβολα χωρίς ατομική προπόνηση και χωρίς ατομική βελτίωση δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα Από έναν αθλητή  Που θέλει πραγματικά να κάνει Πρωταθλητισμό.
 
Ακόμα  Και αν υποθέσουμε ότι στην ομάδα που αγωνίζεται κάνει μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική προπόνηση  ειναι πολύ δύσκολο για την ομάδα  Να ασχοληθεί με έναν μόνο παίκτη ατομικά .  Οπότε αναμφίβολα  Χρειάζεται ο παίκτης να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο για να βελτιώσει τις αδυναμίες  .
Πραγματικά  μοιάζει οξύμωρο να πιστεύει κανείς ότι απλά με μιάμιση ώρα προπόνηση την ημέρα μπορεί κανεις  να επιτύχει υψηλούς στόχους .
Και αν μετρήσουμε και το πραγματικό χρόνο προπόνησης που είναι πολύ μικρότερος Περίπου στα 40 λεπτά  Τότε πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς  Αν θέλει να έχει προσδοκίες για κάτι πολύ καλό θα πρέπει να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο 
Σε πολλές περιπτώσεις ειδικά εδώ στην Ελλάδα ακούμε από ποδοσφαιριστές να λένε ναι δουλεύω σε ατομικό επίπεδο μόνος μου  Χωρίς καμία καθοδήγηση πολλές  φορές αυτή η κατάσταση μπορεί να αποφέρει ακριβώς τα ανάποδά αποτελέσματα 
Ένας έμπειρος προπονητής  με εξειδίκευση στο ατομικό επίπεδο  Και με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο  ειναι  Αυτός που πραγματικά μπορεί να δώσει την καθοδήγηση και τις λύσεις που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής  .
Συνηθισμένο ένα ακόμη πράγμα ειναι Να ακούμε από έναν ποδοσφαιριστή ότι δουλεύει έξτρα γυμναστήριο  Θεωρώντας ότι έτσι θα αποκτήσει δύναμη  Και μυϊκή μάζα  .
Πολλές φορές αυτό γίνεται ανεξέλεγκτα Μου ποιώντας πολλά κιλά Κακά αποτελέσματα
Συνήθως τα γυμναστήρια της γειτονιάς είναι φτιαγμένα έτσι  Ώστε να απευθύνονται στο πλατύ κοινό  που απλά θέλει να γυμναστεί  Τα μηχανήματα που έχουν τα περισσότερα γυμναστήρια   και αυτά απευθύνονται στον κόσμο Που απλά θέλει να γυμναστεί
Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να καταλάβουμε ότι ένας ποδοσφαιριστής χρησιμοποιεί όλο το σώμα Και οι μυες του κινούνται  τρισδιάστατα  επίσης έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα
Τρέχει με τη μπάλα στα πόδια του η οταν δεν έχει τη μπάλα στα πόδια του θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος για να την υποδεχτεί.
Σίγουρα χρειάζεται ενα συνδυασμό Δυνάμεις Ευλυγισίας Ταχύτητας Και βέβαια τεχνικής
Κάνοντας ανεξέλεγκτα βάρη ειναι Πολύ εύκολο να χάσουμε Ταχυδύναμη.
Αναμφίβολα καταλαβαίνει κανείς ότι το άθλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο Και χρειάζεται πραγματικά εξειδικευμένη προπόνηση ..
Ήμουν από τους πρώτους και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που μίλαγα για ατομική προπόνηση στο ποδόσφαιρο εδω  Στην Ελλάδα Τότε οι περισσότεροι με Κοίταγαν στα μάτια
Ακόμα θυμάμαι μερικούς που μου λέγανε ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα  Εγώ προσπαθούσα τότε να τους μεταφέρω κάτι το οποίο γινόταν κατά κόρον στην ευρώπη και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πλέον ακόμα και στην Ελλάδα οι μεγάλη συλογη έχουν προνοήσει να
εντάξουν προγράμματα ατομικής βελτίωσης στην ομάδα τους.
Εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου Χαιρόμαστε γατι έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα προγράμματα μας  Να βοηθήσουμε αρκετούς αθλητές να κάνουν το επόμενο τους βήμα  Η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μας μας δείχνει το δρόμο Βέβαια πότε σταματάμε να εξελισσόμαστε Γιατί στο ποδόσφαιρο όποιος πει ότι τα έχει μάθει όλα τοτε απλά έχει τελειώσει το ποδόσφαιρο γι'αυτόν
Στο ερώτημα σε ποια ηλικία είναι καλή ξεκινήσει κάνεις ατομική προπόνηση  Είναι κάτι πολύ σχετικό Σίγουρα από πολύ μικρή ηλικία  Και μέχρι να σταματήσει το ποδόσφαιρο
Αυτή είναι η δική μου απάντηση.
 
 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣΔιαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/news/atomiki-proponisi-sto-podosfairo-polloi-anarotioyntai-se-ti-voithaei-na-kanei-kapoios-atomiki-proponisi/

Ένα ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, στη Γερμανία

Τι πρέπει να κάνει ένας Έλληνας που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα αναπτυξιακά ποδοσφαιρικά προγράμματα; Η χώρα μας δεν ενδείκνυται, ούτε από πλευράς υποδομών, ούτε (κυρίως) από πλευράς νοοτροπίας, η οποία είναι σχεδόν απαγορευτική, αλλεργική θα μπορούσε να πει κανείς σε νεαρούς Έλληνες. Η λύση είναι το εξωτερικό και η εταιρία Soccerpromo το έκανε πράξη, αναλαμβάνοντας το management μιας γερμανικής ομάδας!

Εδώ και λίγο καιρό η Beckum SV, ένας σύλλογος που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της Βεστφαλίας, πέρασε στον έλεγχο της ελληνικής εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως με την εκπαίδευση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Σ' αυτό το ιδιόμορφο ποδοσφαιρικό brain drain, οι Έλληνες ειδικοί στις μικρές ηλικίες, αποφασίζουν να εξωτερικεύσουν την ενέργειά τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους μακριά από τα σύνορα της χώρας μας.

Τι μπορεί, όμως, να πετύχει κανείς σε μια μικρή γερμανική ομάδα; Όποιος έχει τη συγκεκριμένη απορία, μπορεί κάλλιστα να ανατρέξει στο επίσημο site του συλλόγου και να ρίξει μια ματιά στις εγκαταστάσεις της. Το ιδιόκτητο γήπεδο 7.500 θέσεων, το προπονητικό κέντρο με τα τέσσερα βοηθητικά, οι ξενώνες, τα γραφεία και ασφαλώς ο ετήσιος προϋπολογισμός δημιουργούν... βέρτιγκο σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα της Football League, ίσως και σε κάποιες της Super League.

Η πόλη Μπέκουμ με τους 45.000 κατοίκους βρίσκεται 58 χιλιόμετρα βόρεια του Ντόρτμουντ και η τοπική Beckumer έχει υπεραιωνόβια ιστορία, με έτος ίδρυσης το 1912 και κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας το 1990.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σπύρος Μαραθωνίτης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Soccerpromo, «... οι διοικούντες την Beckum αναζητούσαν μια εταιρία ή έναν άνθρωπο για να ξανακάνουν την ομάδα μεγάλη», ενώ αναλύει το... σχέδιο δράσης του στη Γερμανία:

«Είχα πάντοτε την ιδέα να δημιουργήσω μία ομάδα που θα πρόκειται για ένα εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, στο οποίο θα έρχονται νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, θα εκπαιδεύονται σωστά μέσα από σοβαρές συνθήκες και σωστό προπονητικό πρόγραμμα, θα βοηθάνε την πρώτη ομάδα και από κει και πέρα θα τους ανοίγεται ο δρόμος για μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχουν οι συνθήκες στα γήπεδα και η φιλοσοφία γύρω από τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Που θα ζει ουσιαστικά μέσα από την ανάπτυξη των δικών της παικτών. Ακριβώς αυτό θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε στην Beckum».

Οι συνθήκες στη Γερμανία είναι ιδανικές στον συγκεκριμένο τομέα. Άλλωστε, πρόκειται για τη χώρα που τον 21ο αιώνα παρουσίασε το πληρέστερο αναπτυξιακό πρόγραμμα, όταν η γερμανική ομοσπονδία (DFB) αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα μετά τις διαδοχικές αποτυχίες του Μουντιάλ 1998 και του EURO 2000. Οι άνθρωποί της γύρισαν όλον τον πλανήτη και δεν άφησαν... πέτρα που να μην σήκωσαν, αναλύοντας κάθε πιθανή λεπτομέρεια που να αφορά σε αναπτυξιακές δραστηριότητες.

«Έχουμε ήδη πολύ καλές ακαδημίες στη Beckum και σίγουρα θα τις κάνουμε καλύτερες -συνέχισε ο Σπύρος Μαραθωνίτης- καθώς δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτό. Όταν θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις μία υγιή ομάδα, πρέπει πρώτα να κοιτάξεις τα τμήματα υποδομής, καθώς εκεί θα βάλεις τα θεμέλια. Για εμάς οι ακαδημίες δεν είναι απλά για να περνάνε καλά τα παιδιά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας με ζωτική σημασία για κάθε σύλλογο, ενώ παράλληλα έχει ξεχωριστή βαρύτητα για την τοπική κοινωνία».

Οι δεσμοί με την Ελλάδα δεν διακόπτονται. Αντιθέτως, παραμένουν στενοί και τα ραντάρ της Beckumer «σαρώνουν» ήδη την ελληνική αγορά. Ο πρώτος που άνοιξε το δρόμο είναι ο 19χρονος Χρήστος Πεταλωτής, μέχρι πρότινος αρχηγός της Κ20 της Ξάνθης, που το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με ό,τι καλύτερο υπάρχει από το εξωτερικό σε ηλικίες από 16 ετών και άνω (σ.σ. το όριο για πραγματοποίηση διεθνών μεταγραφών). Αναζητούμε πάντα τους καλύτερους και είναι ευτύχημα το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται κοντά σε χώρες όπως η Ολλανδία και το Βέλγιο, όπου υπάρχει δεξαμενή ταλέντων» είπε ο Σπ. Μαραθωνίτης, ο οποίος μίλησε επίσης για τον βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη Γερμανία:

«Αυτό είναι πάρα πολύ σχετικό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ξέρετε, παίζουν και οι Γερμανοί ποδόσφαιρο και μάλιστα πάρα πολύ καλά! Οπότε, για να παίξεις σε μία γερμανική ομάδα, πρέπει να είσαι καλύτερος από έναν Γερμανό, αλλιώς για ποιο λόγο να σε αποκτήσουν; Αλλά νομίζω πως το βασικότερο για έναν Έλληνα παίκτη είναι να αλλάξει αρκετά τον τρόπο ζωής του, τον τρόπο που σκέφτεται το ποδόσφαιρο, τη διασκέδασή του. Εμείς θέλουμε παίκτες που να είναι επικεντρωμένοι στο να φτάσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Εμείς πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως πιστεύουμε και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σε κάποιους που θα θεωρήσουμε ότι μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Γερμανία, θα το κάνουμε».

πηγη  www.amna.gr

 

PERSONAL TRAINING ατομικής προπόνησης

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνησει μαζι σας

Τα προνόμια δεν σταματάνε ποτέ για τους παίκτες μας που επιλέγουν να μπούνε στα προγράμματά μας Advanse & Progress Της soccerpromo management Τώρα μία ακόμα νέα υπηρεσία στην διάθεση τους Το V I P soccerpromo στην σελίδα μας με πρόσβαση μόνο για τα μέλη μας
. Στο V I P θα βρείτε ψαγμένα θέματα και συμβουλές που αφορούν ποδοσφαιριστές όπως συμβουλές προπόνησης αγώνων συμβουλές διατροφής εξειδικευμένες για ποδοσφαιριστές Συμβουλές αθλητικής ψυχολογίας με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο . Επίσης πρόσβαση και επικοινωνία με όλους τους επίσημους συνεργάτες της Soccerpromo . Και δεν σταματάμε εδώ οι εκπλήξεις θα συνεχίζονται για τα μέλη του V I P της soccerpromo management
Αν δεν είσαι σε κάποιο πρόγραμμα μας κάντο τώρα ένα πρόγραμμα είναι φτιαγμένο ειδικά για εσένα Advance η progress εδώ καί χρόνια δημιουργούν και εκπροσώπουν ποδοσφαιριστές μέσα από τα προγράμματά μας πολλοί αθλητές κατάφεραν να κάνουν το επόμενο τους βήμα
Τα μόνα ολοκληρωμένα προγράμματα για ποδοσφαιριστές Κάλεσε μας τώρα 8758768358
Το πιο σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στην Ελλάδα περιμένει να σας εξυπηρετήσει

Το ποδόσφαιρο αλλάζει και εξελίσσεται στην SOCCERPROMO εντασσουμε στα προγραμματα μας ατομικης βελτιωσης το senseball

Στα πρωτοποριακά προγράμματα μας ατομικής  βελτίωσης Ποδοσφαιριστών στην Soccerpromo Πλέον θα βρείτε και το senseball .
Μελέτες δεκα ετών Έχουν αποδείξει ότι βοηθάει Σε πολύ μεγάλο βαθμό εναν ποδοσφαιριστή

Το SenseBall είναι μια  επαναστατική μέθοδο κατάρτισης ποδοσφαίρου που εφαρμόζεται σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους και ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Βέλγοι FA, AC Milan, RSC Anderlecht και FC Metz . 
Συνιστάται από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές , Η πρακτική άσκηση με το SenseBall επιτρέπει τη βελτίωση των δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου και  στα  δύο πόδια και  βελτιώνει τις ικανότητες του εγκεφαλου  . Το SenseBall  επίσης  βοηθάει   την απόδοση όλων των αθλητών για τους οποίους είναι απαραίτητη η υψηλή ταχύτητα και η ακρίβεια των κινήσεων και των  δυο ποδιών.

Ενας παίκτης που προπονειτε με την  το SenseBall θα κάνει κατά μέσο όρο 500.000 επαφες με  την  μπάλας σε μια  χρονια 

οταν σε οπιαδηποτε αλλη προπονηση δεν θα ξεπερασει τις 50.000.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ιδανική απόδοση σε δύο ποδια
• Δυνατότητα καλύτερης κυριαρχίας και ελέγχου της μπάλας χάρη στην επανάληψη (μυελίνη) 
• Μεγαλύτερη ακρίβεια στη μετακίνηση και την επαφή με την μπάλα 
• Βελτιωμένη αντίληψη, συντονισμός και συγχρονισμός 
• Βελτιωμένη προσοχή και συγκέντρωση (επιρροές ρυθμού) γνωστική ικανότητα) 
• Βελτιωμένη ομαδική εργασία και τη μάθηση (την οικοδόμηση της ομάδας)
• Αυξάνει την ευαισθησία σε ηχητικά σήματα (υπερήχους, τον ήχο της επαφής της μπάλας) 
.σωστές θέσεις του σώματος για το ποδόσφαιρο 
• Αποτρέπει το (λιγότεροι χρόνιοι τραυματισμοί)  
• Τα μοντέλα ανάκτησης και οι δομές βοηθούν τον εγκέφαλο να μάθει καλύτερα και πιο γρήγορα 
• Τη συνείδηση ​​της σπουδαιότητας του ρυθμού κατά την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων 
• Βελτίωση κάθε  κίνησης με καλύτερη την απεικόνισή του 
- Να είναι σε θέση να εξετάσει και να αναλύσει την κίνηση 
- Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να φανταστείτε κάτι, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να το εκτελέσετε σωστά

Γιατί η άσκηση με το SenseBall βελτιώνει τις ικανότητες του εγκεφαλου

SenseBall - μυελίνωση - εγκεφάλου

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι συνθήκες που απαιτούνται για το ποδόσφαιρο σήμερα και στο μέλλον δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από παραδοσιακά προγράμματα. Για πολλά χρόνια, έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη του σώματος, χωρίς να κατανοήσουμε το τεράστιο δυναμικό του εγκεφάλου. Αυτή η υπερβολική φυσική προσέγγιση εξηγεί επίσης γιατί η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν μάλλον μέτρια. Επιπλέον, η διεξοδική έρευνα για τους κορυφαίους αθλητές έχει αποδείξει ότι βελτιστοποιούν την επιρροή του εγκεφάλου και αποτελούν βασικό παράγοντα για την επιτυχία τους.

Η απόκτηση δεξιοτήτων συνδέεται στενά με μια επαναστατική επιστημονική ανακάλυψη σχετικά με έναν νευρικό απομονωτή που ονομάζεται MYELIN. Η ικανότητα είναι μια κυψελοειδής μόνωση που περιβάλλει τα νευρικά κυκλώματα και που αναπτύσσεται ως απόκριση σε ορισμένα σήματα. Η μυελίνωση (ο σχηματισμός μυελίνης) βελτιστοποιεί την ανάκτηση των απαραίτητων πληροφοριών κατά τη διάρκεια των κινητικών δραστηριοτήτων. 

1. Ακούτε ένα συγκεκριμένο αριθμό οδηγιών που θα επεξεργαστούν από το γνωστικό κέντρο του εγκεφάλου, τον προμετωπιαίο φλοιό. 

2. Ο προφορικός φλοιός σας ενεργοποιεί έναν ορισμένο αριθμό οδηγιών στην παρεγκεφαλίδα, το κέντρο συντονισμού του εγκεφάλου, για να επαναλάβετε τις κινήσεις διανοητικά. 

3. Τέλος, η παρεγκεφαλίδα σας στέλνει τις οδηγίες στον φλοιό του κινητήρα που καθοδηγεί τους μυς να μετακινηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες.

Η τελειοποίηση κάθε φυσικής δεξιότητας χρειάζεται εξάσκηση. Με την εξάσκηση επαναλαμβάνουμε μια κίνηση με σκοπό τη βελτίωσή της. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να την εκτελέσουμε πιο άνετα, γρήγορα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αλλά τι ακριβώς γίνεται κατά τη διάρκεια της εξάσκησης που μας επιτρέπει να κάνουμε καλύτερη εκτέλεση μιας κίνησης; Οι Αννι Μπόσλερ και Ντον Γκριν εξηγούν πώς η εξάσκηση επιδρά στις εσωτερικές λειτουργίες του εγκεφάλου μας.

Δειτε το σχετικο βιντεο !!

 

 

 

 

 

Το απόλυτο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης  ένας προπονητής  με έναν παίκτη χωρίς παρουσία άλλον το μοναδικο προγραμμα που μπορει να γινει στην  περιοχη σας  το προγραμμα που προτιμουν οι  επαγγελματιες  

FACE TO FACE PERSONAL TRAINING  FOOTBALL by SOCCERPROMO 

Εξειδικευμένα ατομικά προγράμματα βελτίωσης ποδοσφαιριστών. Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα πάνω στις ανάγκες ενός αθλητή προσωπικά και εξατομικευμένα βελτιώνοντας στο μέγιστο την απόδοσή του. Η υπηρεσία αυτή παρέχει εξατομικευμένη προπόνηση με έναν από τους προπονητές μας χωρίς τη συμμετοχή άλλων αθλητών καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες ενός αθλητή υψηλών απαιτήσεων είτε πρόκειται για επαγγελματία ή για ερασιτέχνη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και στην περιοχή του αθλητή, οποιεσδήποτε μέρες και ώρες αυτός κρίνει. Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη εμπιστευτηκότητα και εχεμύθεια βασιζόμενη πάνω στις απαιτήσεις του αθλητή. Η Soccerpromo management έχει πολυετή εμπειρία σε όλη την Ευρώπη στη βελτίωση ποδοσφαιριστών.

τηλ. 875876 8358

PERSONAL TRAINING Face to Face

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO