Το όνειρό τους πραγματικότητα έκαναν στην Ολλανδία ο Μιχαήλ Κόλα και ο Φώτης Πότσης

2017-09-03 11:48

Το όνειρό τους πραγματικότητα έκαναν δύο δεκαεξάχρονοι ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001, ο Κύπριος Μιχαήλ Κόλα από τη Λευκωσία και ο Φώτης Πότσης από τη Θεσσαλονίκη. 

Ο Μιχαήλ Κόλα μεταγγράφηκε από την Κυπριακή Μ.Ε.Α.Π και ο Φώτης Πότσης από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, οι δύο παίκτες υπέγραψαν στην ολλανδική  A.V.V. SWIFT και θα αγωνίζονται στη Β1 κατηγορία. Η ομάδα  A.V.V.  SWIFT που  εδρεύει στο κέντρο του Άμστερνταμ, είναι μία από τις ιστορικότερες ακαδημίες της Ολλανδίας με έτος ίδρυσης το 1910 και φημίζεται για την ανάδειξη νεαρών παικτών. 

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν αξιολογηθεί από τη Soccerpromo πριν ενταχθούν στην ολλανδική ακαδημία. Τα δύο παιδιά τα συνδέουν πολλά πράγματα πέραν της ηλικίας τους, προετοιμάστηκαν με κοινό πρόγραμμα της Soccerpromo ο ένας στη Λευκωσία και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη ώστε να καταφέρουν να πετύχουν αυτό το νέο τους βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

 Με συντονισμένες προσπάθειες και  με την καθοδήγηση του μανατζερ τους Σπύρου Μαραθωνίτη κατάφεραν να ενταχθούν στην ίδια ομάδα μιας και αυτό κρίθηκε οτι θα βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή τους στην ολλανδική πραγματικότητα. 

Η Soccerpromo εδώ και αρκετά χρόνια έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Το πόσο πολύ πιστεύει στους νεαρούς αθλητές πιστοποιείται από ένα ακόμα γεγονός,  δημιούργησε δύο ακαδημίες που μέσα από τα δικά της προγράμματα θα προσπαθήσει να βρει και να προωθήσει κι άλλα νέα ταλέντα, οι ακαδημίες αυτές είναι ο Kifissos FC Academy by Soccerpromo Management στην Ελλάδα και η Μ.Ε.Α.Π Academy by Soccerpromo Management στην Λευκωσία της Κύπρου. Σύντομα θα ενταχθούν δύο ακόμα ακαδημίες στη Γερμανία και στην Ολλανδία στο πρόγραμμα αυτό.

 

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO  14 - 18  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  20017    ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ      

 

  ΜΕΧΡΙ 4 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358  



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/netherlands-football-travel-by-soccerpromo/

 

KIFISSOS FC ACADEMY BY SOCCERPROMO MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/kifissos-fc-academy-by-soccerpromo-management/

 

ΜΕΑΠ ACADEMY BY SOCCERPROMO MANAGEMENT

https://www.soccerpromo-management.com/meap-academy-by-soccerpromo-management/