Συμπληρώματα διατροφής: απαραίτητα για έναν αθλητή (Ηλεκτρολύτες )

2017-09-29 07:51

 

Tα συμπληρώματα διατροφής είναι ακριβώς αυτό που εννοεί η λέξη, συμπληρώματα, δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση μία ισορροπημένη διατροφή . 

από ένα επίπεδο και πάνω κάποια στοιχεία δεν είναι εφικτό να προσληφθούν από τον οργανισμό και να αφομοιωθούν εγκαίρως. . 

Tα συμπληρώματα διατροφής ενισχύουν και τη βοηθούν εναν αθλητη ώστε να επιταχυνθεί η αποκατάσταση του οργανισμού από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

  

Με αυτό ως δεδομένο, η λογική και στοχευμένη χρήση τους συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που θέτει κάθε αθλητής.

Μια πολύ βασική μορφή συμπληρωμάτων είναι αυτά που αφορούν την αποκατάσταση των υγρών ώστε να αποφεύγεται τυχόν αφυδάτωση. Ηλεκτρολύτες και μαγνήσιο, λοιπόν, είναι βασικά συστατικά που κάθε αθλητής χρειάζεται, ανεξαρτήτως επιπέδου και ηλικίας.

Οταν ενας αθλητης ειναι αφυδατωμένος  πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης έχει  μειωμένη ενέργεια και αντοχή. Είναι πολύ σημαντικό οι  αθλητές να είναι καλά ενυδατωμένοι πριν την προπόνηση. και καθ'όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους  και βεβαια και στους αγωνες.

αν έχεις ρυθμίσει σωστά την ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα, θα κάνεις καλύτερες συσπάσεις στους μύες, θα κινείσαι πιο άνετα και θα κουράζεσαι λιγότερο

Το σκέτο νερό δεν ενυδατώνει

δεν μπορει να βοηθησει απο μονο του   οποτε  η χρησιμοποιηση συμπληρώματος διατροφής κρίνεται απαραίτητη

Οι ηλεκτρολύτες είναι στοιχεία που βρίσκονται στο σώµα και σε υγρά του και φέρουν ηλεκτρικό φορτίο. Η διατήρηση της ισορροπίας τους στον ανθρώπινο οργανισµό είναι σηµαντική, καθώς ρυθμίζουν την κατανοµή νερού στο σώµα, επηρεάζουν το pH του αίµατος και συμβάλλουν στη νευροµυϊκή διέγερση.

Οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητοι για τις συσπάσεις των μυών, ώστε ο άνθρωπος να κινείται, να ανασαίνει, να γίνεται η κυκλοφορία του αίματος και γενικά να διατηρεί την ευρωστία του.

ΟΙ Ηλεκτρολύτες ειναι ενα  απαραιτητο συμπληρώματα διατροφής  

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΉΣΕΤΕ ΌΠΟΙΑ ΑΠΟΡΊΑ ΣΑΣ  ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ    875 876 83 58

Me ελαφριά δόση υδατανθράκων ώστε να αναπληρώνεται και η ενέργεια,  HMB  για αμεση αποκατασταση  αλλά και καφεΐνης για τόνωση, οπότε η επιλογή για τον κάθε αθλητή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του.

CARBO4-LYTES8 600gr XTRA Boost Green Apple

EXTRA BOOST
Ergogenic, Performance Enhancing Electrolyte & Carbohydrate Complex Formula
8 Electrolytes | 4 Carbs | HMB | Sodium TriPhosphate | Sodium Bicarbonate | Caffeine
 

Carbo4-LytesExtra Boost with 200mg caffeine per 

serving


 

Ergogenic, Performance Enhancing Electrolyte & Carbohydrate Complex Formula

8 Electrolytes | 4 Carbs | HMB | Sodium TriPhosphate | Sodium Bicarbonate | Caffeine
 
 


 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/sympliromata-diatrofis-athliton/

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Μέσω Τηλεφώνου 875 876 83 58 Μέσω Ε-Mail: SOCCERPROMONET@YAHOO.GR   Τρόποι Αποστολής Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω courier  με παράδοση στη πόρτα σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.