ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΜΠΟΓΛΟΥ (Το μυαλό μου είναι μόνο στη δουλειά και προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος για να πετύχω τους στόχους μου)

2018-01-06 11:51

Ο Στράτος  είναι γεννημένος το 1999 και το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο δεν αργησε να φανεί.Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ τον ανακάλυψαν πρώτοι και τον ένταξαν στην ακαδημία τους. Ακόμα και σήμερα οι προπονητές που δούλεψαν μαζί του μιλάνε με καλύτερα λόγια για αυτόν και κυρίως για αυτό που τον ξεχώριζε,το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Επόμενος σταθμός του η U20 της Κέρκυρας, όπου διανύει τον δεύτερο χρόνο του. Η παρουσία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την πρώτη ομάδα της Κέρκυρας με την οποία προπονήθηκε κιόλας το 2017. Αρκετές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό Λάμπογλου, όμως ο ίδιος θέλησε να συνεχίσει στην Κέρκυρα. 

 

Ο Στράτος  μας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του.

Έχεις περάσει από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, πες μας τι σου έχει μέινει από την εμπειρία αυτή;

Πολλά πράγματα μου έχουν μείνει, όπως ο πολύ έντονος ανταγωνισμός, η εξαιρετική οργάνωση και σίγουρα η δυνατότητα που είχαμε να συμμετέχουμε σε τουρνουά του εξωτερικού.

Βρίσκεσαι στην Κέρκυρα μακριά από το σπίτι σου, τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο;

Σκέφτομαι πως το να είμαι μακριά από το σπίτι μου είναι κάτι φυσιολογικό, κυνηγώντας να πραγματοποιηθεί το όνειρό μου δε θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Βλέπω πολύ συχνά τους γονείς μου, οπότε δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει κάτι πολύ.

Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα των U20;

Ειναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και θεωρώ πως αγωνιστικά δεν απέχει πολύ η μία ομάδα από την άλλη. Πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα μιας ομάδας.

Το 2017 έχεις κάνει και κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Κέρκυρας, τι σημαίνει για εσένα αυτό;

Για εμένα όπως και για κάθε παίκτη στην ηλικία μου, η πρώτη ομάδα αποτελεί ένα κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.

Τι κάνεις μετά από έναν αγώνα;

Μετά τον αγώνα επικοινωνώ με τον μάνατζέρ μου, Σπύρο Μαραθωνίτη και συζητάμε την απόδοσή μου. Είναι σημαντικό κομμάτι της εξέλιξής μου η αυτοκριτική για αυτό δεν παραλείπω να την κάνω ποτέ.

Τώρα τον Ιανουάριο στη μεταγραφική περίοδο το όνομά σου ακούστηκε από πολλές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για εσένα, πώς νιώθεις για αυτό;

Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, όμως το μυαλό μου είναι πάντα στη δουλειά για να πετυχαίνω τους στόχους μου.

Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2018;

Πρώτα από όλα υγεία και μακριά από τραυματισμους και να πετύχω το επόμενό μου βήμα και βέβαια να είναι καλά η οικογένειά μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει πάντα.

 

 

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ by soccerpromo
Η συνεργασία με τους αθλητές υψηλού επιπέδου δεν μας αφήνει άλλη επιλογή αλλά να τους προσφέρουμε τα καλύτερα και αποτελεσματικότερα προϊόντα που μπορεί να βρει ένας αθλητής.
 
Όλοι οι αθλητές μας χρησιμοποιούν τα συμπληρώματα μας και μας δίνουν πολύ σημαντικές πληροφορίες και ανατροφοδότηση ώστε να μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και καλύτεροι κάθε μέρα.
 
Δεσμευόμαστε να  προσφέρουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζονται
Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά πρωτοποριακών συμπληρωμάτων βελτίωσης της απόδοσης των αθλητικών επιδόσεων, που δεν έχουν φανεί ποτέ στην παγκόσμια αγορά. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας και τα υψηλότερα διαθέσιμα ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων στον κόσμο, τα προϊόντα μας θέτουν το πρότυπο πάνω από όλα τον ανταγωνισμό.
Οι καινοτόμες και εξαιρετικά προηγμένες μας φόρμουλες δημιουργήθηκαν μετά από εκτεταμένες έρευνες, που διεξήχθησαν από την εταιρεία Sport Biochemistry Consultant Company, με τη συνεργασία περισσότερων από 800 αθλητών υψηλού επιπέδου σε διάφορα αθλήματα
κατασκευαζονται στην Γερμανια
 
e mail soccerpromonet@yahoo.gr

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση  875 876 83 58

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/sympliromata-diatrofis-athliton/