ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ TAC90 Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ!

2016-06-28 07:47

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ TAC90 Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ!

Ο υψηλόσωμος αμυντικός Γιάννης Ζουμπούλης γεννημένος το 1996 που πέρυσι αγωνιζόταν στον Εορδαϊκό,μας μιλάει για το μεγάλο του άλμα και την μεταγραφή του στην ολλανδική tac90

 

Πώς βρέθηκες στην Ολλανδία?

Αυτή την ευκαιρία,να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου στην Ολλανδία μου την έδωσε η εταιρία μου soccerpromo και ο manager μου Σπύρος Μαραθωνίτης.

Ποιές διαφορές πιστεύεις ότι έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο μ'αυτό στην Ολλανδία?

Πρώτα απ'όλα το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο γρήγορο από το ελληνικό και απαιτεί απ'τον ποδοσφαιριστή να έχει γρήγορη σκέψη και κατά δεύτερον σου δίνει τη δυνατότητα να σε δουν πολλές ομαδες από διάφορα ευρωπαϊκά club κάτι που δεν συμβαίνει στη χώρα μας.

Έμεινες στη νέα σου ομάδα 15 μέρες.Πώς ήτανε το κλίμα εκεί και τι σε εντυπωσίασε?

Ήταν κάπως περίεργο για μένα διότι δοκιμάστηκα για πρώτη φορά σε ομάδα του εξωτερικού.Οι εγκαταστάσεις ήταν εκπληκτικές και βοηθούν τον ποδοσφαιριστή να αναπτυχθεί ποιοτικά,επίσης όλοι οι παίχτες αλλά και η διοίκηση μου φέρθηκαν άψογα και με αντιμετώπισαν σαν να ήμουν ένας απ'αυτούς και όχι ξένος,αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα αλλά και με εντυπωσίασε!

Δύο χρόνια τώρα έπαιξες στην γ'εθνική στην Ελλάδα.Πιστεύεις ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές στη χώρα μας?

Οι ευκαιρίες που δίνονται είναι πολύ λίγες,ελάχιστες θα έλεγα και αυτές μερικές φορές είναι κάτω από περίεργες συνθήκες.Αυτό για μένα είναι ένα απ'τα πολλά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα οποία το υποβαθμίζουν.

Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας σου?

 Οι στόχοι της ομάδας μου,όπως μου εξήγησαν,είναι να πρωταγωνιστήσει,θέλουμε ν'ανέβει κατηγορία και έχει ενισχυθεί σοβαρά γι'αυτόν το λόγο.Πιστεύω με σωστή δουλειά να τα καταφέρουμε.

Και τέλος Γιάννη ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος και τι θα έλεγες στα νέα  παιδιά που θα ήθελαν να παίξουν στο εξωτερικό;

Στόχος μου για φέτος είναι να κάνω μια καλή πορεία με την ομάδα μου και μέσα από πολύ σκληρή δουλειά να καταφέρω να βελτιωθώ ώστε στο τέλος της χρονιάς να διακριθώ και να βάλω το πήχη ακόμη πιο ψηλά.Όσο για τα παιδιά που θέλουν να παίξουν στο εξωτερικό θα τους συμβούλευα να δουλεύουν σκληρά και να πιστεύουν σ'αυτό που κάνουν και κάποια στιγμή θα ανταμειφθούν έχοντας βέβαια και τους σωστούς ανθρώπους δίπλα τους.Πιστεύω ότι αν κάτι το θέλεις πολύ,μπορείς να το πετύχεις!

 

 

 

 

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ 4-9 Αυγούστου  4 παίκτες θα εχουν την δυνατοτητα να μετρήσουν τις δυνατότητές τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO