Ο Χάβι Σίμονς είναι ήδη ένα φαινόμενο και κανει ατομικη προπονηση για να βελτιωνεται ΕΣΥ ?

2017-10-24 10:42

Ο Χάβι Σίμονς είναι ήδη ένα φαινόμενο  και κανει ατομικη προπονηση για να βελτιωνεται  ΕΣΥ?

Ο Χάβι Σίμονς ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων της Μπαρτσελόνα.Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

ποσες φορες δεν εχουμε ακουσει εδω στην Eλλαδα  είναι ταλέντο είναι σε καλή ομάδα θα παίξει αυτος  .

κατι που πραγματικα δεν μπορει να συμβει πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο η εξειδικευση εχει προχωρησει απιστευτα 

 και τα στοιχεια που χρειαζεται ενας ποδοσφαιριστης να εχει  ειναι αμετρητα  τιποτα δεν αφηνεται στην τυχη 

και βεβαια χωρις εξτρα βελτιωση δεν μπορεις να περιμενεις να εισαι ανταγωνιστικος .

το παράδειγμα του νεαρου παικτη της μπαρτσελονα  ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΚΑΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖ H ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΈΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΔΙΚΤΎΩΣΗΣ  χωρις τον φοβο μην τον δουν γιατι βλεπεις εκει ειναι απολυτα φυσιολογικο  καποιος ποδοσφαιριστης να δουλευει εξτρα.

θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για αυτους που θελουν πραγματικα να πετύχουν

και να αναρωτηθούν γονεις  και προπονητες  αν ο   Χαβι Σιμονς  που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμιως  και αγωνιζεται στην καλύτερη ακαδημία του κοσμου  Μπαρτσελόνα   που  σιγουρα παιρνει μια ποιοτικη προπονηση  παρολο αυτα ομως χρειαζεται εξτρα προπονηση.

Ας δουμε ομως και μερικα ακομα πραγματα για αυτον τον ταλαντουχο νεαρο

«Γέννημα - θρέμμα» της Μπάρτσα κι ένα εκ των πιο «εκλεκτών» ταλέντων που κατέχει το 2016 κάτω απ'τη ένδοξή της στέγη ανατροφής.. παγκόσμιων μπαλαδόρων η Λα Μασία. Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ο θαυματουργός πιτσιρικάς, ονόματι Τσάβι Σίμονς, (2003)     που από τώρα δείχνει τον άπταιστο τρόπο χειρισμού του πάνω στη «στρογγυλή Θεά», έχει προσελκύσει γύρω από την τεράστια χάρη του ένα σωρό απ'τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς ηπείρου, οι οποίοι καραδωκούν από στιγμή σε στιγμή ν'αρπάξουν την πολύτιμη - για το μέλλον τους - ευκαιρία και να τον εντάξουν από τώρα κιόλας - αν το επιτρέψουν οι "ψιλιασμένοι" υπεύθυνοι των τμήματων των «μπλαουγκράνα»

ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, ήταν στη Βαρκελώνη, για να ρωτήσει σχετικά με τον 14χρονο παίκτη. Ωστόσο, η απήχηση του του Τσάβι Σίμονς δεν είναι τυχαία, ούτε υπέρμετρη. Σύμφωνα με τον Μανουέλ Μορένο, εμπειρογνώμονα που συμβουλεύτηκε η εφημερίδα MARCA, πίσω από το λογαριασμό του ποδοσφαιριστή βλέπει το χέρι ενός ατόμου που κυριαρχεί στη νέα αυτή επικοινωνία. Σε λίγο πάνω από ένα και ενάμισι χρόνο έχει γίνει από ένας ανώνυμος παίκτης της Μπαρτσελόνα σε ένα φαινόμενο.

έχει γίνει δείκτης αναφοράς στο InstagramΧάβι Σίμονς . Στα 14, έχει ήδη 492.000 οπαδούς, πολύ πάνω από την πλειοψηφία των παικτών της Primera (Μπόγιαν 398.000 , Χοακίν 318, Λούκας Πέρες 281). Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα των νέων μορφών επικοινωνίας.  

καταγεται απο την ολλανδια  ο πατέρας του ήταν πρώην ποδοσφαιριστής  στην ολλανδια  

 

 

ΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ- Η ΑΠOΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCER PROMO

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

περιοχές   ΕΛΛΑΔΑ   Αθήνα  .-  Κιλκίς

Για την μεγιστοποίηση της απόδοσης στο ποδόσφαιρο.
Είναι σημαντική η ατομική προπόνηση

Η ατομική προπόνηση στην Soccer Promo αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την δημιουργία ενός ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε βαθμίδα και αν ανήκει, είτε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας καλύπτοντας όλα τα ηλικιακά φάσματα.  Δεν είναι τυχαίο ότι μέσω των προγραμμάτων της Soccer Promo πολλοί ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.  Η Soccer Promo είναι η εταιρεία που έχει καταφέρει να προετοιμάσει εξειδικευμένα Ελληνες και ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Τα προγράμματα της ατομικής προπόνησης της Soccer Promo γίνονται σε 3 χώρες Ελλάδα ( Αθήνα &  Κιλκις ) και Ολλανδία   Κυπρος (Λευκωσία ) .  Το πρόγραμμα που κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε ατομικό επίπεδο με την Soccer Promo περιλαμβάνει: τεχνική, φυσική κατάσταση, τακτική θέσης, ποδοσφαιρική αντίληψη & σκέψη, απόκτηση αυτοπεποίθησης, περιμετρική όραση, στάση σώματος.  Το 90% των ασκήσεων συμπεριλαμβάνει μπάλα. Η ατομική προπόνηση με την Soccer Promo δίνει στον ποδοσφαιριστή ένα ακόμα πλεονέκτημα ότι αποκτά ποδοσφαιρική ταυτότητα και μέσω του ανθρώπινου δυναμικού της μπορεί να προωθηθεί σε ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ώρες και οι μέρες της ατομικής προπόνησης καθορίζονται σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα πάντα με το δικό του πρόγραμμα και τις δικές του ανάγκες.  Για συμμετοχή στο παραπάνω πρόγραμμα παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/atomiki-proponisi/