Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Απαραίτητα τα συμπληρώματα (Ιωάννα Πασπαλά διατροφολόγος παοκ)

2017-10-26 09:12

Από το καλοκαίρι του 2016 η διατροφολόγος Ιωάννα Πασπαλά έχει ενταχθεί στο ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου και φροντίζει σχετικά για τους ποδοσφαιριστές.

«Ο τομέας της διατροφής είναι εξίσου σημαντικός με τα υπόλοιπα κομμάτια στην καθημερινή ζωή του ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης με σωστή διατροφή είναι έτοιμος να δεχθεί τις ‘παρεμβάσεις’ στην προπόνηση και στους αγώνες και να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες και απαιτητικές συνθήκες, που συνεπάγεται ο πρωταθλητισμός»

Πολύ μεγάλης σημασίας αποτελεί και το μετά – αγωνιστικό γεύμα το οποίο έρχεται να καλύψει όλες τις διατροφικές ανάγκες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ας σημειωθεί πως λόγω της έντασης του αγώνα, που θα έχει προηγηθεί, μεγάλος αριθμός παικτών δεν μπορεί να καταναλώσει στερεά τροφή και το ρόλο της αναπλήρωσης τον αναλαμβάνουν τα συμπληρώματα διατροφής.

Το διατροφικό μενού του ΠΑΟΚ

Η Πασπαλά σπεύδει να διευκρινίσει: «Επιβάλλεται να κάνουμε τον διαχωρισμό μεταξύ των απλών συμπληρωμάτων διατροφής και των στεροειδών αναβολικών. Αυτό, που πετυχαίνει ο αθλητής με τη λήψη των συμπληρωμάτων είναι να παίρνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, χωρίς να έχει τον κίνδυνο αύξησης του σωματικού του βάρους. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες έρευνες, που κατέδειξαν ότι τα συμπληρώματα διατροφής για τον αθλητή δεν ενέχουν κανέναν κίνδυνο για την υγεία τους. Όσο για τη μορφή τους, μπορεί ο παίκτης να τα καταναλώσει είτε σε υγρή μορφή, είτε σε κάψουλες. Εξαρτάται πολλές φορές και από τις σχετικές επιθυμίες των ίδιων των αθλητών»

πηγή : FORZA

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η SOCCERPROMO MANAGEMENT σε συνεργασία της με την Strength and Conditioning Nutrition UK, την πλέον εξειδικευμένη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής βελτίωσης αθλητικής απόδοσης. Σας παρέχει τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής αθλητών

 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/sympliromata-diatrofis-athliton/