ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ RKAVV O ΚΥΠΡΙΟΣ /ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΖΕΡΒΙΔΗΣ

2017-01-27 09:04

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ RKAVV O ΚΥΠΡΙΟΣ /ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ  ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΖΕΡΒΙΔΗΣ

 
 
Παίκτης της ολλανδικής RKAVV ο αυστραλοκυπριακής καταγωγής Arsenios Zervidis που έμενε μόνιμα στην Αυστραλία. Γεννημένος το 1997 ο Αρσένιος έκανε το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα πραγματικά στην άλλη άκρη του κόσμου. Πρόκειτε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή πολύ ταλαντούχο, αφού στην Αυστραλία που αγωνιζόταν θεωρήθηκε ένα από τα ταλέντα του αυστραλιανού ποδοσφαίρου. Αποφάσισε όμως πωε ήθελε να δοκιμάσει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Σε συνεργασία με το manager του Σπύρο Μαραθωνίτη και την εταιρεία soccerpromo ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Ο Αρσένιος αφού πρώτα ταξίδεψε μέχρι τη χώρα καταγωγής του, την Κύπρο, για ένα μήνα προπονήθηκε εντατικά με το συνεργάτη- προπονητή της soccerpromo Γιώργο Γιασεμή και μπόρεσε ετσι να πάει στην Ολλανδία πιο έτοιμος από ποτέ. Ο Αρσένιος στις πρώτες του δηλώσεις από την Ολλανδία μας είπε: 

Πώς είναι να αλλάζεις μια ολόκληρη ήπειρο για να παίξεις ποδόσφαιρο ?

Είναι λίγο περίεργο, αλλά ήταν πραγματικά όνειρο ζωής για εμένα. Βλέπεις στην Αυστραλία που γεννήθηκα, αυτό είναι λίγο δύσκολο να γίνει μιας και είμαστε μακριά από την Ευρώπη όπου το ποδόσφαιρο είναι σε πιο υψηλό επίπεδο.

Οι διαφορές Αυστραλίας-Ολλανδίας ποιές πιστεύεις ότι είναι ?

Δεν μπορούν εύκολα να συγκριθούν στην Αυστραλία, ακόμα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ποδόσφαιρο. Εδώ υπάρχει χρόνια τώρα. Τρομερές εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο. Είναι μεγάλες οι διαφορές ακόμα και στον καιρό. Έρχομαι από μια χώρα που εχει κυρίως ζέστη και ομαλό χειμώνα και εδώ στην Ολλανδία ειδα μέχρι και χιόνι. Μου αρέσει όμως, είναι πρωτόγνωρο για μένα και είναι σημαντικό ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ενδιαφέροντα. Αυτό με έχει βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ , εξάλλου στην ομάδα που είμαι έχω φίλους και δύο μάλιστα που μιλάμε την ίδια γλώσσα, βέβαια αν μιλάς αγγλικά στην Ολλανδία μιλάς με όλους. 
 

Ποιός είναι ο στόχος σου στην Ολλανδία ?

Θέλω να προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ,λατρεύω το ποδόσφαιρο και δουλεύω καθημερινά πάνω σ'αυτό.Κάθε φορά βάζω και έναν καινούργιο στόχο, η οικογένειά μου με βοηθάει σ'αυτό και με στηρίζει καθώς και η εταιρεία που με εκπροσωπεί η soccerpromo.Πραγματικά νιώθω όμορφα και σίγουρος για μένα. Όλα αυτά με κάνουν να ανεβάζω ακόμα περισσότερο τον πήχη.

Ποιο θα έλεγες οτι είναι το μυστικό της επιτυχίας για να τα καταφέρεις ?

Νομίζω η δουλειά και η συγκέντρωση που έχεις στον στόχο που βάζεις και βέβαια να σε πλαισιώνουν σωστοί άνθρωποι με σωστές κατευθύνσεις,κάθε φορά να κάνεις και ένα βήμα,ειμαι σίγουρος ότι χρειάζεται υπομονή όλο αυτό.
 
 
 

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/netherlands-football-travel-by-soccerpromo/