ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ- Η ΑΠOΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCER PROMO

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Eξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές. 

Για αρκετά χρόνια είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών στην Ελλάδα, για προπόνηση υψηλού επιπέδου. με πολλές ειδικότητες
ώστε να καθορίσουν την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε άτομο και με τις κατάλληλες συνέργειες να επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα:
Μaximum απόδοση, πρόληψη και ελαχιστοποίηση τραυματισμών, 
και το ακομα πιο σημαντικο την βοήθεια της αξιοποιησης ενος ποδοσφαιριστη να  πραγματοποίηση
τον στοχο του μιας και ειμαστε εταιρεια που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστες.

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

περιοχές   ΕΛΛΑΔΑ   Αθήνα  .-  Κιλκίς

Για την μεγιστοποίηση της απόδοσης στο ποδόσφαιρο.
Είναι σημαντική η ατομική προπόνηση

Η ατομική προπόνηση στην Soccer Promo αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την δημιουργία ενός ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε βαθμίδα και αν ανήκει, είτε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας καλύπτοντας όλα τα ηλικιακά φάσματα.  Δεν είναι τυχαίο ότι μέσω των προγραμμάτων της Soccer Promo πολλοί ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.  Η Soccer Promo είναι η εταιρεία που έχει καταφέρει να προετοιμάσει εξειδικευμένα Ελληνες και ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Τα προγράμματα της ατομικής προπόνησης της Soccer Promo γίνονται σε 3 χώρες Ελλάδα ( Αθήνα &  Κιλκις ) και Ολλανδία   Κυπρος (Λευκωσία ) .  Το πρόγραμμα που κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε ατομικό επίπεδο με την Soccer Promo περιλαμβάνει: τεχνική, φυσική κατάσταση, τακτική θέσης, ποδοσφαιρική αντίληψη & σκέψη, απόκτηση αυτοπεποίθησης, περιμετρική όραση, στάση σώματος.  Το 90% των ασκήσεων συμπεριλαμβάνει μπάλα. Η ατομική προπόνηση με την Soccer Promo δίνει στον ποδοσφαιριστή ένα ακόμα πλεονέκτημα ότι αποκτά ποδοσφαιρική ταυτότητα και μέσω του ανθρώπινου δυναμικού της μπορεί να προωθηθεί σε ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ώρες και οι μέρες της ατομικής προπόνησης καθορίζονται σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα πάντα με το δικό του πρόγραμμα και τις δικές του ανάγκες.  Για συμμετοχή στο παραπάνω πρόγραμμα παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58

 

 

FACE TO FACE PERSONAL TRAINING  FOOTBALL by SOCCERPROMO 

Εξειδικευμένα ατομικά προγράμματα βελτίωσης ποδοσφαιριστών. Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα πάνω στις ανάγκες ενός αθλητή προσωπικά και εξατομικευμένα βελτιώνοντας στο μέγιστο την απόδοσή του. Η υπηρεσία αυτή παρέχει εξατομικευμένη προπόνηση με έναν από τους προπονητές μας χωρίς τη συμμετοχή άλλων αθλητών καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες ενός αθλητή υψηλών απαιτήσεων είτε πρόκειται για επαγγελματία ή για ερασιτέχνη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και στην περιοχή του αθλητή, οποιεσδήποτε μέρες και ώρες αυτός κρίνει. Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη εμπιστευτηκότητα και εχεμύθεια βασιζόμενη πάνω στις απαιτήσεις του αθλητή. Η Soccerpromo management έχει πολυετή εμπειρία σε όλη την Ευρώπη στη βελτίωση ποδοσφαιριστών.

τηλ. 875876 8358

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO

Φόρμα συμμετοχής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες: